bilgin var mı ne zaman geçer takaslara?
Printable View
Büyük çıkışlar bankalarla olur klasiği tekrarlanıyor, küçük hisselerden çıkış var gibi
19 kasim a kdr alirlar
400 puan artışla dolar gocer
Endekse kar satisi gelir
Bugünkü seviyede karsilariz satislari sonra asil ralli ile 140 150 ye kdr biden i karsilariz ocak subat gibi
Sonrasi belirsiz
Bu normal ulkesini ekomomisini dusunen bir lider ile dusunulen senaryo
Adam oyle mi size huzur yok gorursunuz siz diyip yeni bir kriz de cikarabilir :he:
bist 30
bist 100 den
%10 daha geride.
yabancı dönerse ilk bu kapanır bence.
tikkatli olmak ilazım derim naçizane.
En azılı ustadlar bile malsız kaldı
Endeksi de zirveye taşıdılar. Bir haber olmadan kırdıracaklarını sanmıyorum.
Short açıp duruyorlarmış. Hiç de patlamadan mübarek. Illaki patlayacaklar baba. Sen yanmadan ben yanmadan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa... pata pata pata pat...en son short açan hep ben bildim işte bu diye düşünür, bir müddet sonra tabiii bir can acısı altta kalanın canı çıksın oyunun adı...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
11 gün daha gitse kim ne diyebilir palam be oyunda 7 gün sınırı yok ki :)SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın muratmilman;senin nezdinde inanın kimseyi eleştirmek için fikrimi yazmıyorum.Ancak 7 ay boyunca o kadar çok düşünce okudum ki 1 tane düşünce doğru çıkmadı..Ben okuyamadım veya denk gelmedi..Okuduğum fikirler 50.000//70.000// olmadı 82.000 yok yok 92.000 :)..Eee kazanan kazandı :) sözgelimi hadi bu seviyelere geldi diyelim,iyi de hisse fiyatları nerede diye sorarlar mı?not:kazanan arkadaşları tebrik ederim.YTD
topik 8 gün önce garan 6.60 iken endeks shortluyordu.
Memlekette dindar, milliyetçi veya meraklı değilsen yaşam zorlaşıyor gibi.
Cml saol paylasim icin
Para bist 30 a dönüyor cok iyi yabanci girisi var
Bakalım piyasalara söz verilen ama bizim haberimiz olmayan kararlar neler olacak. Borsayı doları istedikleri yere getirsinler sonra yavaş yavaş duymaya başlarız.
Erdoğan'dan Biden'a tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Sayın Seçilmiş Başkan,
Seçim sonuçlarının, dost ve müttefik Amerika Birleşik Devletleri halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Başkan Yardımcılığınız sırasında da birçok vesileyle görüştüğümüz gibi, Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır.
Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.
Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü işbirliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum.
Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum."
https://t24.com.tr/haber/erdogan-dan...-mesaji,914040
Fakirler aşı bize yaramaz gibi. İki doz 40 dolar yaklaşık. Bu demektir bize teğet geçer. 10 milyon alsak 400 milyon dolar. Araplarda para çok biz bize yeteriz.
Mektupta feto darbe geçmemiş. Daha ilk günden teorisinin tasinı artırmayayim demiş.
Türk dostu TRUMP
Biden gelirse EYWAHHH diyen algıcıları doğradılar..
Üstüne birde MB başkanı görevden alınması ile iyice kendinden emin olanların alayı battı..
Algılarınıza sahip çıkın..
Hangi türk dostu TRUMP diyorum abiiiii..kem küm..
Onun zamanında yemediğimiz dayak kalmadı 2.92 den 8.50 ye giden dolar 24 leri gören faiz gerçekde 20 lerin üstü işsizlik..
Adam rahip konusunda 2 twit attı bitirdi bizi..O günden beri toparlanamadık..
Şu adamlara bak film setinden fırlamışlar gibi diyerek koskoca devlet erkanı ile dalgasını geçti..
oowww ama TRUMP iyi adam..
Birde biden ile alttan alta anlaşırsak..
Borsada özellikle u30 kağıtları bir ralli yaparki sorma gitsin..
Aracı kurumlardan bilgi mesajları geliyor ;
VİOP TEMİNAT DEĞİŞİKLİĞİ
3 Kasım 2020 itibariyle ABD Başkanlık seçimleri sebebiyle piyasalarda yaşanabilecek ani fiyat hareketlerine karşı yatırımcılarımızı korumak amacıyla %30 arttırılmış olan VİOP teminat tutarları, 11 Kasım 2020 saat 00:30'dan itibaren Takasbank teminat tutarları ile aynı düzeye indirilecektir.
Kadın tam destek verse Trump seçilirdi, kamuoyu önünde herifi tam bir hödük olarak gösterdi.
Gerçi Beyaz Saray'da gazetecilere yemek verip McBurger sipariş edince, benim kafadan dedim. Dışarıdan bakınca patatesler gelinceye kadar soğuyup çıtırlığını kaybediyor, o kısmını düşünememiş muhtemelen.
>>>>>>>>>>>
https://www.ntv.com.tr/galeri/yasam/...wkqXS8DVCxdc0w
ABD'de başkanlık seçimini kaybeden Donald Trump'a bir darbe de eşi Melania Trump'tan mı gelecek? Trump'ın eski yardımcısı Omarosa Manigault Newman, 15 yıllık evliliğin sona erdiğini iddia ederek, "Melania boşanmak için dakikaları sayıyor" dedi.
...
Benim seyrettiğim videoda demeç veriyordu, en azından buluta atıyorsun oradan işene geleni alıyorsun vs demiyordu.
O tip şeyler söylemiş ise fazla zekadan olabilir, yanında normal insanların bulunmasında fayda var.
Geçen patates püresi yapayım dedim. Tarifte tuzu en son koyun demişler, ben de baştan koyayım sonradan unutmayayım dedim süt kesildi, yalnız olunca yaptığın şey zehirli değil ise yiyorsun. Başkası için iş yaparken kurallara riayet etmek gerekir.
65 üstü yasaklar gelmeye başladı
Allaha şükür haberlere bakıyorumda aşı 2021 başında insanlara uygulana bilecekmiş hadi inşallah