Sayfa 308/1002 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Viop - XXVII

1. Bakalım piyasalara söz verilen ama bizim haberimiz olmayan kararlar neler olacak. Borsayı doları istedikleri yere getirsinler sonra yavaş yavaş duymaya başlarız.

2. dinci, milliyetçi gözüken, cahil demek daha doğru olur hocam..
    bunların ortak yönü menfaat..

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Memlekette dindar, milliyetçi veya meraklı değilsen yaşam zorlaşıyor gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    dinci, milliyetçi gözüken, cahil demek daha doğru olur hocam..
    Öyle demek lazım. Almanlar kıskanıyor vs deniyor, tam nesini kıskanıyorlar söylenmesi lazım.

Burada her gün birbirinin aynı, Türkiye'de her gün yeni bir güne uyanıyorsun diyenler var ise haklı olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,742
    Blog Entries
    6
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    7 gündür sürekli artı kapatıyor...bi soluklan abicim...shortlar felç oldu....
    Shortcu diye bi sey kalmadı artik herif 3 gün de hepsini doğradı geçti.

Sahi Zigzag i gören oldu mu?
    Pazar günü çok fena sallıyordu burada.

Kuvvetle muhtemel overali sıfırladı.
    1.250 lerden 1.380 lere kadar kaldıraca overal dayanmaz amk
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

5. Erdoğan'dan Biden'a tebrik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı seçilen Joe Biden'a tebrik mesajı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sayın Seçilmiş Başkan,

Seçim sonuçlarının, dost ve müttefik Amerika Birleşik Devletleri halkı için hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Başkan Yardımcılığınız sırasında da birçok vesileyle görüştüğümüz gibi, Türkiye-ABD ilişkileri köklü temellere dayanan stratejik bir nitelik taşımaktadır.

Günümüzde küresel ve bölgesel düzeyde karşılaştığımız sınamalar, ortak çıkarlar ve değerlere dayalı bu ilişkilerimizi daha da geliştirmemizi ve güçlendirmemizi gerekli kılmaktadır.

Önümüzdeki dönemde ABD Yönetimiyle bu doğrultuda yakın çalışma hususundaki kararlılığımızı tekrarlıyor, ülkelerimiz arasındaki güçlü işbirliği ve müttefiklik bağının bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de dünya barışına hayati katkılar sunmaya devam edeceğine inanıyorum.

Seçim başarınızı tebrik ediyor, Amerika Birleşik Devletleri halkının barış ve refahı için en içten dileklerimi iletiyorum."

https://t24.com.tr/haber/erdogan-dan...-mesaji,914040

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    Shortcu diye bi sey kalmadı artik herif 3 gün de hepsini doğradı geçti.

Sahi Zigzag i gören oldu mu?
    Pazar günü çok fena sallıyordu burada.

Kuvvetle muhtemel overali sıfırladı.
    1.250 lerden 1.380 lere kadar kaldıraca overal dayanmaz amk
    Biz Lambentle hep 2-3 jeton atıyoz hiç batmıyoz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Fakirler aşı bize yaramaz gibi. İki doz 40 dolar yaklaşık. Bu demektir bize teğet geçer. 10 milyon alsak 400 milyon dolar. Araplarda para çok biz bize yeteriz.

8. Mektupta feto darbe geçmemiş. Daha ilk günden teorisinin tasinı artırmayayim demiş.

Sayfa 308/1002 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •