Aynen dediğin gibi..:ok:
Printable View
Verge abi sen long aç kazan tutan mı var
Halkta kayıtsız altın ve dolar en az 500 milyar TL dolar vardır..
Bu nedenle derin kriz olmadı bu ülkede hiç bir zaman. Hayatta kalıyor. Şerbetli
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 parti short devam
pompacılara dikkat :))))
sonra kaçıyorlar piyasadanb
bugün ARACI KURUMA ÇALIŞTIM..
400 KONTRAT İŞLEM VE -1.000 zarar..komisyonda -700 tutar...
bu iş böyle..bazen pala bazen ben:)
https://i.hizliresim.com/fu0t4j8.PNG
Değmez dedim ama :one:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...15#post5651815
:he:
bugün 13,45 dolar aldım...
burdandda dolar alınırmı dediğim yer bir gün sonra ucuz kalıyor...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post5653529
Ooo ak yatırım satıcı mı yau :rules:
bence özellikle bazı hisseler olağanüstü ucuz...(dolar bazlı)
yıllar sonra bakınca neden almamışız diyecegiz...(yaklaşık 3 aylık poz. aldım)
ama VOB da şimdilik trade ettiğimden belli formasyon-kurallar dahilinde, vur kaç olayı...harçlık çıkarma derdindeyim..fazlasıyla da hisse almak..
hareketler hızlı olduğundan, momentumla birden çok zarar-kar oluşuyor.
Avusturyalı doktor kimyager ve Avrupa GRAPHENE uzmanı , 23/11/2021'de suikaste kurban giden Andreas NOACK, anti-COVID enjeksiyonlarında Şırınga bulunan nanoparçacıkların enjekte edilenlerin vücutlarının içinde jilet gibi olduğunu doğruluyor imha silahları olmak Ölüm tehlikesi işareti.
https://twitter.com/GaumontRene/stat...10481334243331
mRna aşısı olanlar için uzun vade de durum vahim gibi.
Madem böyle bir düşüncen var, al o zaman abka abi
bırak viobda vurkaç yapmayı. :he:
Ben şunu gördüm, endekis 100 fiyatı 1100 lerdeydi secbul abi dipten dalıyor ve ralli oluyor şansına ama aldığı senet 70 centten yukarı çıkmıyor, bu olay 2 sene falan oldu herhalde
Adam ralliyi bilipte mükafat alamadı hissesinden, bu bist var ya, aslanı kediye boğdurulan yer. Şuan o senet 37 cent
Bağımlılık mı,hastalık mı anlayamadım...
Vobu bırakmak mümkün olmuyor...geçim derdine olumlu katkısı da olunca...
Bırakacağım diyorum, 7 gün sonra dönüyorum.Var mı bunun tedavi merkezi?:)
Adrenalin bağımlısı olmak gibi bir şey.Reel hayatta 100 tl. düşürsem,kaybetsem üzülürüm ama burada sanki puanmış gibi bir algı oluşuyor.
Birileri düsüs birileri yukselis bekleyecek ki piyasa olsun .birbirimizi kirmaya gerek yok .
Endeks 2100 e gidince biz hakli olmayacagiz endeks 1750 olursa siz hakli olmayacaksiniz .
Eger bu kriz derinse ve bir devir kapanacaksa benim beklentim min 3500 max 10000
Dusersede h233 e duser orasida 1160
Endeks oraya duserse zaten millet birbirini kesiyor olur muhtemelen dolarda 25 lira olur . Kontrol kaybolmustur .
Bir kriz cikacak bir devir kapanacaksa bu dipten olmaz herkesi mallandirip oyle olur . O mali eline alan milletde hukumetin gitmesi icin boylece destekci olur . Yeni hukumet yeni umut
12 yilin acisi cikarmi gorucez . Yoksa herkesin bekledigi gibi bu hukumet gidecek krizde mallar dipte olacak dolarini satan elini kolunu sallayip mal alip yeni hukumetle parami kazanacak gorecegiz
Zaman yalan soylemez
Vadelisi olan kağıtlar içinde, yani xu030 hisseleri diyelim kabaca... önümüzdeki 3-6 ayda ENDEX ÜZERİ GETİRİ beklediğiniz kağıtlar nelerdir? şu anki fiyattan alınacak...
Ama hissenin illa artması gerekmiyor yani, bugün endeks düşmeye başlasa endeksten az düşmesi de olur; endeks çıkarken endeksten fazla artması da... diğer yandan; hissenin artması yetmez, piyasayı yenmesi lazım... 3 ayda o hisse %10 gitmiş ama xu030 %15; faydası yok zararı var...
Merak ediyorum çok kişi yazarsa ortak hisseler ne olacak...
altın 780
evlerde kavga çıkmasın da:)
dolar koptu yıne
kısada çok farklı bir konjonktür oluştu. yukarı zorlamaya çalışır. gücü ne kadar yeter göreceğiz.
ama reel sektör dolar borcu yüzünden krize girer ve hatta batmalara başlarsa çıkmaya başladığı yerin de dibine gömerler.
son dönem 2 net kazanan var.
1- 0,64-0,80 arası konut kredisi çekenler,
2- dövizciler.
onun dışında tr varlıklarındaki kazanç sadece basit bir illüzyon olarak kalır.
4 aydır kafa patlattım...bıst100 de 1380 den hisse aldım.ykbnk 2.40 gibi,garan vs..
ve vadelide long/flat olarak güzel kazandım.
hepsini topladığınızda dolar bazında 4 ay öncesiyle neredeyse aynıyım...(benim aracı kurum tüm varlğınızı dolar olarak ta ifade ediyor.)
öte taraftan hiç bir şeyle ilgilenmeyen ,bilmeyenler(etrafta gördüğüm eş-dost) dolarda -altında olduklarından benimle aynı kazançları var.
yumruğumu ısırıyorum:)
Hatun diyor: sen saatlerce çalış ,yok VOB,YOK HİSSE teknik vs....şu tanıdık altın aldı,dolar aldı ..şu kadar kazandı...
PALA lütfen emeğe saygı...şu dolar,altıncıları biraz üz.
Bi de yarına bakalım ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...32#post5641832
Erkekleri kedi yapar bu kriz
Hanımın bileğinde olur gözleri
Hanım ağa altın ağa
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskiden bıst mesela %40-50 yapardı.TL olarak.
dolar da -%10-15 inince neredeyse dolar bazında 60 kar olurdu.
şimdi dolar %75 yapmış.Eğer bıstte %75 kar yoksa zarardasın.(dolar bazında kazancı esas aldığımdan)
vay anasına nasıl bir düzendeyiz.
İŞC sadece banka değil holding gibi hisse...3-6 ay bilmem ama iktidar değişirse bu roket olur diye düşünüyorum...tabii endekste iyi durumda olursa...endeks30 da en iyi performans gösterecek kağıtlardan olabilir...
USD bazında 2002 yılı fiyatlarından işlem görüyor...şaka gibi bişey...