Sayfa 308/1001 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Madem böyle bir düşüncen var, al o zaman abka abi
    bırak viobda vurkaç yapmayı.

Ben şunu gördüm, endekis 100 fiyatı 1100 lerdeydi secbul abi dipten dalıyor ve ralli oluyor şansına ama aldığı senet 70 centten yukarı çıkmıyor, bu olay 2 sene falan oldu herhalde
    Adam ralliyi bilipte mükafat alamadı hissesinden, bu bist var ya, aslanı kediye boğdurulan yer. Şuan o senet 37 cent
    Bağımlılık mı,hastalık mı anlayamadım...

Vobu bırakmak mümkün olmuyor...geçim derdine olumlu katkısı da olunca...

Bırakacağım diyorum, 7 gün sonra dönüyorum.Var mı bunun tedavi merkezi?

Adrenalin bağımlısı olmak gibi bir şey.Reel hayatta 100 tl. düşürsem,kaybetsem üzülürüm ama burada sanki puanmış gibi bir algı oluşuyor.

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Adrenalin bağımlısı olmak gibi bir şey.Reel hayatta 100 tl. düşürsem üzülürüm ama burada sanki puanmış gibi bir algı oluşuyor.
    Tabii ki var abi

Boşta hiç para bırakmıycan, parayı bi yere bağlıycan. Paran olmazsa oynamazsın.
    Mesela çok ucuz dediğin hisseye bağla parayı sonrada kapat git dükanı
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    sıkma canını hepimiz gidiciyiz...sultan süleyman'a kalmamış bu dünya sana da bize de kalmaz...uzun vadede hepimiz ölüyüz zaten

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Avusturyalı doktor kimyager ve Avrupa GRAPHENE uzmanı , 23/11/2021'de suikaste kurban giden Andreas NOACK, anti-COVID enjeksiyonlarında Şırınga bulunan nanoparçacıkların enjekte edilenlerin vücutlarının içinde jilet gibi olduğunu doğruluyor imha silahları olmak Ölüm tehlikesi işareti.

https://twitter.com/GaumontRene/stat...10481334243331

mRna aşısı olanlar için uzun vade de durum vahim gibi.

4. Birileri düsüs birileri yukselis bekleyecek ki piyasa olsun .birbirimizi kirmaya gerek yok .

Endeks 2100 e gidince biz hakli olmayacagiz endeks 1750 olursa siz hakli olmayacaksiniz .

Eger bu kriz derinse ve bir devir kapanacaksa benim beklentim min 3500 max 10000

Dusersede h233 e duser orasida 1160

Endeks oraya duserse zaten millet birbirini kesiyor olur muhtemelen dolarda 25 lira olur . Kontrol kaybolmustur .

Bir kriz cikacak bir devir kapanacaksa bu dipten olmaz herkesi mallandirip oyle olur . O mali eline alan milletde hukumetin gitmesi icin boylece destekci olur . Yeni hukumet yeni umut

12 yilin acisi cikarmi gorucez . Yoksa herkesin bekledigi gibi bu hukumet gidecek krizde mallar dipte olacak dolarini satan elini kolunu sallayip mal alip yeni hukumetle parami kazanacak gorecegiz

Zaman yalan soylemez

5. Vadelisi olan kağıtlar içinde, yani xu030 hisseleri diyelim kabaca... önümüzdeki 3-6 ayda ENDEX ÜZERİ GETİRİ beklediğiniz kağıtlar nelerdir? şu anki fiyattan alınacak...

Ama hissenin illa artması gerekmiyor yani, bugün endeks düşmeye başlasa endeksten az düşmesi de olur; endeks çıkarken endeksten fazla artması da... diğer yandan; hissenin artması yetmez, piyasayı yenmesi lazım... 3 ayda o hisse %10 gitmiş ama xu030 %15; faydası yok zararı var...

Merak ediyorum çok kişi yazarsa ortak hisseler ne olacak...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sıkma canını hepimiz gidiciyiz...sultan süleyman'a kalmamış bu dünya sana da bize de kalmaz...uzun vadede hepimiz ölüyüz zaten
    7 den 70 e tüm sağcı tayfa bu şekil

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku

Adrenalin bağımlısı olmak gibi bir şey.Reel hayatta 100 tl. düşürsem,kaybetsem üzülürüm ama burada sanki puanmış gibi bir algı oluşuyor.
    Çok uzuncu olmaktan baska çare yok.
    Günlukçülük saglığımiza zarar.

Bozkurt reiz robottur. Ona dokunmuyor.

Bu arada MB'nin dolar şortlar duruyor mu acaba?
    Duruyorsa
    13.66 anlik dolar. MB batabilir gibi, be yaa..!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    altın 780

evlerde kavga çıkmasın da

Sayfa 308/1001 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları