keko yatırımcı gunlük al satcı degil herkesin yatırım şekli degişik ...
Printable View
keko yatırımcı gunlük al satcı degil herkesin yatırım şekli degişik ...
hadi be alın şunu yukarıya şu ykb terste kalsınnnnnn
doğrudur dostum...zaten 10 aydır gesandayım sadece bir kere sattım...diğerlerini tutuyorum...hiç de trade etmiyorum...nedense sattığımda kendimi hain hissediyorum...fazla aşık oluyorum galiba...
bu yıl da en güzel bilançoları ve en güzel kap haberlerini bu sektör hisseleri atacak...:yes: tabi yazılım ve e ticaret de çağımızın sektörlerindendir...ama enerji ve yenilenebilir enerjinin önünde büyümek için daha çok yol var...
bir tavan bizim psikolojimizi çok olumlu değiştirir..son iki aydır tavan yaptığımızı hatırlamıyorum..
hangi gudubed baskılıyor bizi acaba yapı kredi düşmedimi yakamızdan...
endeks +2 ye döndü biz dönemedik hala...
Düşerken peşlerinden gittiğimiz hisseler tavana gidiyor.cidden pes. Yüzde 15 çıksın vericem
Kimseye aldırmadan yüzde 7-8 çekmesi lazımdı, olmadı. Nasip artık.
Bunun rahtacisini bu yüzden sevmiyordum ama Alfasa da el atmış tahtacı sanırım. 😕
çakallar mal istiyor galiba...bu kadar da baskı çok valla...rezil ediyorlar hisseyi...
Kepazelik cidden. Diğer tahtalar tersi olsa tabandik
Aç gözlülük yaptı çok saldı. Bu fiyatlardan da kimsenin almaya cesaret edemeyecegini biliyor çünkü ilk negatif endekste taban yapmayı alışkanlık yapti,bu yüzden rahat top çeviriyor. Mal gelmezse salarsa şaşırmam
Yeo +8 kontr +7 kumpr +8 smrtg +4 biz nötr :)
Maliyetim 262.9 . 220 civarı satacağım 500 lot
hisse mevcut fiyatı ile kaç günlük ortalamasından işlem görüyor bilen var mıdır? yahut biz nereden kontrol edebiliriz?
bu endekste bu fıyata gesan olmaz...aloooooooo
Endeks biraz düşse en önden koşacak gibi bir hali var
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks donunce anında donuyor..endeks yukarı çıkınca satış yoluyla baskılıyorlar..
Nakit olsa bişey deniycem ama...
Al sat yapmaya zorluyor açıkçası
Her dususune bir kılıf bulduk ama bugünkü sacmaligin zirvesi. Endeks eksi yapsa taban yapcak
Israrla alım fırsatı verdiği her zaman aşağı saldi. Bir kez şaşırt
Yatırımcı ilişkilerinin numarası var mı ?
Bir soralım bakalım bu karın ağrısının nedeni nedir?
Haysiyetli iş yapsınlar artık
bist50 yedeklerine girmişiz hakkını verin be aga..
benim bozulduğum konu instagramda resmi hesaplarından en çok kazandıran hisse diye reklam yapıp şimdi hisse de ayı gibi satış baskısı varken destek çıkmaması patronun..
ufakta olsa geri alım diye konuş ne olacak paran mı yok..
kurumsal yatırımcı diye konuşup ertesi gün tahtayı basmaları falan.. biz hisse satma demiyoruz hakkın ama düşüşte de gel bir zahmet destek çık.
satın gidin diyorlar bundan bir şey olmaz ytd..
bana gore değil dostum,,artık yenı hıkayelere bakmak lazım..yolu bahtı açık olsun..başka hısselerı kovalayacağım..ıkı uç tane var gözume kestırdığım..gesan bugunku hareketlerle cıddı manada hayal kırıklığı yaşattı..benım için gesan guzel bır hıkaye oldu..çok gerı gelmezse kı sızler ıçın asla ıstemem ,artık gırış yapmam kolay kolay..nasıp ..
Yahu ben de bilirim merak etme. Ama sovulmesi gereken kişi ben değilim bunu neden anlamiyorsun? Ben kimseye yazma çek git demiyorum. 8 haftadır coşku verdik de noldu . Ben yapılan aleni adiligi yazıyorum. Dün enerjiler saldı biz de saldık... Bugün hepsi artı gösterdi bu niye gitmiyor. Endeks +2 bu eksi. Bunu da demiyek mi ????
Hocam inanır mısın hisse güzel gittiğinde Premier Lig maçında gol olduğunda spiker golcünün isminin son hecesini öyle bir uzatır ki ben de gesaaaaaaaaaaan derim... Valla millete de alın dedik kap haberiyle iş yerinde dalga konusu olduk :) Keşke çıksa ama nefessiz namissiz