Sayfa 310/892 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

benim bozulduğum konu instagramda resmi hesaplarından en çok kazandıran hisse diye reklam yapıp şimdi hisse de ayı gibi satış baskısı varken destek çıkmaması patronun..

ufakta olsa geri alım diye konuş ne olacak paran mı yok..

kurumsal yatırımcı diye konuşup ertesi gün tahtayı basmaları falan.. biz hisse satma demiyoruz hakkın ama düşüşte de gel bir zahmet destek çık.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. satın gidin diyorlar bundan bir şey olmaz ytd..

3.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Hocam niye gesan dasın? Ben şahsen olumlu olduğum için burdayım, sen neden burdasın?
    Kap haberi ile aldım alali aşağı saldı. 220ye gelirse vericem diğer takibimdeki hisse de yüzde 15 falan düştü ona gecicem. Ha 18 bin TL verirsen bana çıkar giderim ;)

Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    ben kaçar,,bu pıyasa benı bozar,,testere pıyasayı sevmem..elınde olanlara bol kazançlar..
    piyasaya para girişi var ortak nereye bizi yalnız bırakma ))

yatırım finans dünden beri 3milyar liralık mal almış..

sıkıntı gesanda
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    piyasaya para girişi var ortak nereye bizi yalnız bırakma ))

yatırım finans dünden beri 3milyar liralık mal almış..

sıkıntı gesanda
    bana gore değil dostum,,artık yenı hıkayelere bakmak lazım..yolu bahtı açık olsun..başka hısselerı kovalayacağım..ıkı uç tane var gözume kestırdığım..gesan bugunku hareketlerle cıddı manada hayal kırıklığı yaşattı..benım için gesan guzel bır hıkaye oldu..çok gerı gelmezse kı sızler ıçın asla ıstemem ,artık gırış yapmam kolay kolay..nasıp ..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    bana gore değil dostum,,artık yenı hıkayelere bakmak lazım..yolu bahtı açık olsun..başka hısselerı kovalayacağım..ıkı uç tane var gözume kestırdığım..gesan bugunku hareketlerle cıddı manada hayal kırıklığı yaşattı..benım için gesan guzel bır hıkaye oldu..çok gerı gelmezse kı sızler ıçın asla ıstemem ,artık gırış yapmam kolay kolay..nasıp ..
    Siz uğur getiriyorsunuz az alın ya

7.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Boka bulaştık iyimi üstümüz kirlendi durup dururken, olum biz efendi gibi yazıyoruz, biz bilmiyoz mu anaya bacıya sövmeyi karaktersiz ***
    Yahu ben de bilirim merak etme. Ama sovulmesi gereken kişi ben değilim bunu neden anlamiyorsun? Ben kimseye yazma çek git demiyorum. 8 haftadır coşku verdik de noldu . Ben yapılan aleni adiligi yazıyorum. Dün enerjiler saldı biz de saldık... Bugün hepsi artı gösterdi bu niye gitmiyor. Endeks +2 bu eksi. Bunu da demiyek mi ????

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    dök içini fenerlı takımdaşım..dök gıtsın...zaten; sövsekte ,sevsekte onların dediği oluyor..
    Hocam inanır mısın hisse güzel gittiğinde Premier Lig maçında gol olduğunda spiker golcünün isminin son hecesini öyle bir uzatır ki ben de gesaaaaaaaaaaan derim... Valla millete de alın dedik kap haberiyle iş yerinde dalga konusu olduk Keşke çıksa ama nefessiz namissiz

Sayfa 310/892 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •