Tınnnnnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tınnnnnn
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ölüm anında ne hissettiğimizi nasıl olduğunu ne düşündüğümüzü bilmiyoruz. İnsanoğlu doğası gereği yaşamak için elinden gelen tüm çabayı sarfeder. Mesela binada yangın çıktı ama merdiven asansör kullanamıyorsun yangın ordan başlamış diyelim ve sen 5.kattasın.. can o kadar tatlıdır ki alevler yaklaştıkça belki de kurtulmak için camdan aşağı atlayacan.
Yada deprem olurken kaçmak için verdiğin çabalar vs.
Sonuç itibariyle insanoğlu yaşamak için elinden geleni milyon yıllar öncesi zamandan beridir uğraşır ama ölüme çare bulamaz,neden
Çünkü ayet var
Her nefis ölümü tadacaktır.
Eğer tanrı olmamış olsaydı,bunca yıl insanlar mutlaka ölüme çare bulurdu emlak
Bu sonucu değiştirmez, vobda mutlak kazanmalısınız dayucuğum yohusa paralar döner dolaşır Bozkurt dayuya gider.
iyide hangi din. veya hangi dinin tanrısı.. insan ölümü tatmayacaktır demişki ? :)
veya insanoğlu ölümsüz olacak demiş ?
bir doğruyu kendi dininin tanrısı olarak o doğruyu ona dayandırıp varlığını ispat etmeye çalışıyorsun.
tanrı bu mantık ile varsa. diğer tüm dinlerin tüm tanrılarınıda ispatlıyorsun.
yani özetle şunu diyorsun.. insan ölümlü .. o halde tanrı vardır.
ben şimdi atayizliği bıraktım.. hindu dinine geçtim. senin söylediğin şeyi noktasına virgülüne yazdım. hinduların 12 tanrısı ıspatlandı.
ne olacak şimdi ?
:drunk:
burayı binlerce kişi okuyor..sen tuzağın içinde para kazanmaya çalışırken dışardaki yatırımcı borsaya yatırım yapılabilir mi, çünkü her taraftan kısıktırdılar yerli halkı diyor..adeta koyun gibi mezbahaya sürülüyor yerli halk..5 tlik kağıt 150 ye çıkıp 100 düşmüş sonra 130 olmuş..
hırsızlığa bak..
ben Bahçeliden hamle bekliyorum..tam da bu dönem..hemşerim benim..yine yapcak yapacağını..
bakın zamanında dediki Bahçeli, hata yaparsınız, bu yolun dönüşü yok dedi başkanlık sistemine geçerken..ama halk duymadı..
ve bu sistemi yalnız bırakmamak için sisteme dahil oldu..ya da görev verildi..ve yine halk şuan diyorki yeter bıktık..Bahçelinin ilk konuşmasına döndük şuan..
burda devreye girecektir tekrar, bekliyoruz
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/sa...orunu-42899202..Toruna bak sen.
.
.
https://www.ntv.com.tr/dunya/abdden-...fEO9fKBSQAVy4Q .. yüzde 15 vergi
Birileri bileti kesmiş yukarısı ile. Okeye dönüyoruz. Yılbaşını göremez bunlar. :drunk:
bu sefer vadeyi longda kapattı yeni vadeyi şortta açtı gibi.
tamamda buraya yazdığın gibiyse maliyetlerin hep ters pozisyonlar ,
187 tepe dedim teknik olarak daha karpuz kesicez dedin nereye gidiyorsun diye msj attın.
deddim arkadaşları uyaralım 176-177 bölgesine kadar formasyon var burada paylaştım.
bu bölgeden döndü bugun 187 gördü biz tradercılar için çok güzel hareketler ha sende trade ediyorsan tamam ama aldım unuttum diyorsan bir daha düşün kısa vade.:)Şahsi düşüncem tahta motor yakarak 210 seviyesi yaparmı yapar arkasında olanlar belli , yalnız dinlenerek daha üst bantlar varsa hesaplarında çünkü endeks ağırlığı yüksek oldu artık 2-3 hafta dinlenme ve düzeltme yapması daha iyi bakalım hangisini seçicekler.
Evet aynen öyle abi, hanki hisseyi alırsam alıyım hisse zınk diye durur ve gitmez. Hatırlarsan kchol de de karpuz kesmiştik, arada sırada hep demişimdir, hisse aldık battık endekis vob yabtık paraları katladık deye
Hep endekis vobdan para kazanmışımdır, hissede şansım olmuy ama bu sefer karpuzu kestirmiycem :he:
İSO Başkanı Bahçıvan: Sanayi için alarm zilleri çok güçlü biçimde çalıyor
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, gerilemeye devam eden PMI verilerinin ardından yaptığı açıklamada sanayici için durumun çok ciddi olduğunu belirtti.
Daha beter olun.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!
KARPUZ TURŞUSU YAPIMI ÇOK KOLAY
https://m.youtube.com/watch?v=pikBUl...cJCfwAo7VqN5tD
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
#SONDAKİKA | Komisyonun adı ne olacak tartışmasına MHP’li Feti Yıldız noktayı koydu
"Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu"
https://halktv.com.tr/gundem/son-dak
şort açıp para kazanan yok herhalde herkes siyaset ve din konularına sarmış :)
ITO enflasyonu Temmuz'da %2.62
Yıllık: 42.48
E-arşiv var mı ki? :whistling:
Dayu sen ne güzel anlatmışsın ben öbür tarafa inanmadığım için normal ölüyorum sen inandığın için şehit oluyor ve cennete gidiyorsun demekki bu iş ispat ile doğruluk derecesiyle alakalı değil sadece inanç beşiktaşın her sene şampiyon olacağına inandığım gibi
Teşekkür ederim yakın ve sade bir şekilde söylediğin için
İkincisi benim inancımla alakalı değil sizin inancınızla alakalı teröristler şimdi serbest kalıyor ya o zaman şehit askerlerde şehitlikten çıkarılıyor değil mi sizin inancınıza göre öğrenmek istemiştim ama görüyorum ki konuşulması bile ürkütüyor çünkü siz bile inancınızdan şüphe duymaya başlıyorsunuz demekki konuşulmasın bunca yıldır 50-60 yaşına gelmişiz kandırılmışız olmasın
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
bazı şeyler i mantıklıda olsak, bir mantık süzgecinden geçirerek te burada sunsak tartışma konusuna dönüştürmemek gerekir,
askerlik bunlardan biri, şehitlik bunlardan biri, bayrak bunlardan biri, milli marş bunlardan biri,......
bırakalım meclis araştırma komisyonları bu görevi yapsınlar, zaten son şehitlerimiz içinde
CHP araştırma komisyonu kurulmasını istedi,..üstü kapatılmaz inşallah diyelim
Naten kıpraşdı