ITO enflasyonu Temmuz'da %2.62
Yıllık: 42.48
ITO enflasyonu Temmuz'da %2.62
Yıllık: 42.48
E-arşiv var mı ki?![]()
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Dayu sen ne güzel anlatmışsın ben öbür tarafa inanmadığım için normal ölüyorum sen inandığın için şehit oluyor ve cennete gidiyorsun demekki bu iş ispat ile doğruluk derecesiyle alakalı değil sadece inanç beşiktaşın her sene şampiyon olacağına inandığım gibi
Teşekkür ederim yakın ve sade bir şekilde söylediğin için
İkincisi benim inancımla alakalı değil sizin inancınızla alakalı teröristler şimdi serbest kalıyor ya o zaman şehit askerlerde şehitlikten çıkarılıyor değil mi sizin inancınıza göre öğrenmek istemiştim ama görüyorum ki konuşulması bile ürkütüyor çünkü siz bile inancınızdan şüphe duymaya başlıyorsunuz demekki konuşulmasın bunca yıldır 50-60 yaşına gelmişiz kandırılmışız olmasın
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
bazı şeyler i mantıklıda olsak, bir mantık süzgecinden geçirerek te burada sunsak tartışma konusuna dönüştürmemek gerekir,
askerlik bunlardan biri, şehitlik bunlardan biri, bayrak bunlardan biri, milli marş bunlardan biri,......
bırakalım meclis araştırma komisyonları bu görevi yapsınlar, zaten son şehitlerimiz içinde
CHP araştırma komisyonu kurulmasını istedi,..üstü kapatılmaz inşallah diyelim
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Naten kıpraşdı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer İmleri