Sayfa 310/1001 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop LXVI

1. ITO enflasyonu Temmuz'da %2.62
    Yıllık: 42.48

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    shortum dünden.. para geliya geliya . geri gaçiya.

maliyetim tamda buaralar.
    ben dün long şort dönüp durdum. ama son açtığım şortları tutsam çok daha iyiydi tabi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. E-arşiv var mı ki?
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hakkaten çok tuhaf dün akşamki yazılar. burda artık yazmama kararı aldım.
    Herkesin inancı kendine
    Adam gayri müslim inancı yok ama şehit olur mu olmazmı, mevzuuya bakarmısın dayu
    Sen zaten öbür tarafa inanmıyorsun be adam, şehit olsan ne olur olmasan ne olur
    Dayu sen ne güzel anlatmışsın ben öbür tarafa inanmadığım için normal ölüyorum sen inandığın için şehit oluyor ve cennete gidiyorsun demekki bu iş ispat ile doğruluk derecesiyle alakalı değil sadece inanç beşiktaşın her sene şampiyon olacağına inandığım gibi

Teşekkür ederim yakın ve sade bir şekilde söylediğin için

İkincisi benim inancımla alakalı değil sizin inancınızla alakalı teröristler şimdi serbest kalıyor ya o zaman şehit askerlerde şehitlikten çıkarılıyor değil mi sizin inancınıza göre öğrenmek istemiştim ama görüyorum ki konuşulması bile ürkütüyor çünkü siz bile inancınızdan şüphe duymaya başlıyorsunuz demekki konuşulmasın bunca yıldır 50-60 yaşına gelmişiz kandırılmışız olmasın
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    #SONDAKİKA | Komisyonun adı ne olacak tartışmasına MHP’li Feti Yıldız noktayı koydu

�� "Milli Birlik ve Dayanışma Komisyonu"
    https://halktv.com.tr/gundem/son-dak
    bülent arınc'ın tabiriyle, şeyini şey ettiğim komisyonu desinler olsun bitsin..

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Dayu sen ne güzel anlatmışsın ben öbür tarafa inanmadığım için normal ölüyorum sen inandığın için şehit oluyor ve cennete gidiyorsun demekki bu iş ispat ile doğruluk derecesiyle alakalı değil sadece inanç beşiktaşın her sene şampiyon olacağına inandığım gibi

Teşekkür ederim yakın ve sade bir şekilde söylediğin için

İkincisi benim inancımla alakalı değil sizin inancınızla alakalı teröristler şimdi serbest kalıyor ya o zaman şehit askerlerde şehitlikten çıkarılıyor değil mi sizin inancınıza göre öğrenmek istemiştim ama görüyorum ki konuşulması bile ürkütüyor çünkü siz bile inancınızdan şüphe duymaya başlıyorsunuz demekki konuşulmasın bunca yıldır 50-60 yaşına gelmişiz kandırılmışız olmasın

https://m.youtube.com/watch?v=hjcf1UzkjKg

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. bazı şeyler i mantıklıda olsak, bir mantık süzgecinden geçirerek te burada sunsak tartışma konusuna dönüştürmemek gerekir,
    askerlik bunlardan biri, şehitlik bunlardan biri, bayrak bunlardan biri, milli marş bunlardan biri,......
    bırakalım meclis araştırma komisyonları bu görevi yapsınlar, zaten son şehitlerimiz içinde
    CHP araştırma komisyonu kurulmasını istedi,..üstü kapatılmaz inşallah diyelim
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Naten kıpraşdı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 310/1001 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz