Anlýyorum sizi bazý þeylerin hassasiyeti var fakat bunu dini deðerler üzerinden yapanlar suçlu olmuyorda söyleyen neden suçlu olsun bakýn son cümlemizden þehit olan askerler için CHP komisyon kurulsun demiþ diyorsunuz oysa onlara göre CHP hem dinsiz hem terörist ve bunu bile bile yapan savunanlarda senden benden daha müslüman ve Türk kusura bakmayýn ama hýrsýza hýrsýz demek o hükümet zamanýnda suç oldu benim için her zaman hýrsýz hýrsýzdýr
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
BREAKING:
Sky news reports that China is preparing to invade Taiwan.
Sky News, Çin'in Tayvan'ý iþgal etmeye hazýrlandýðýný bildiriyor.
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyasý.!!!
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
2075 e kadar.. hava sýcaklýklarý düzenli olarak artacak.
https://www.youtube.com/watch?v=BHXOxWhC-tA
ona göre önlem alýn..
özelikle su konusuna tikkat.
sularýn kesilmesi uþak bölgesinde de yaþanmýþ 12 saatte bir su verilmeye baþlamýþ.
![]()
Dini bilgim çok zayýftýr, bu konuda hüküm vermem uygun olmaz
Ama mantýken düþünüldüðünde pkk tarafýndan öldürülen bir kiþiye þehitlik verildi ise pkk ile barýþ olunca o þehitliðin de düþmesi gerekiyor
Lakin
Þehitlik mertebesine ulaþaný kimse bilemez, bizim þehit diye kabul gördüðümüz kiþi belki de Allah katýnda þehit olmamýþtýr.
Þehitlik
Allah yolunda ölenlere verilir diye biliyorum.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
ben seni çok iyi anlýyorum, yazdýklarýnýzada en küçük eleþtirim yok, sadece yazýlmamalý diyorum, çünkü hayatýný kaybedecek bir askerin son kalesi þehitliktir, þayet burun buruna geldiðinde gidecek baþka yeri ve makamý yok askerin,...
askeri defnemezsiniz, yeri gelir tabuta sýðmaz,..
siz devletin tartýþmalý hale geldiði bu günlerden yola çýkarak ''dem'' vuruyorsunuz,..bu gayet anlaþýlýr, ama birilerinin bu devlette ayakta kalmasý gerekiyor,..bunlardan biri asker,..
asker, polis, bayrak, marþ,..
çok eski bir meslek askerlik ve hafýzasý tarihi tecrübelerle dolu,..ve bütün dünya ordularýnýn oluþturduðu tarihi bir hafýza bu, eski bir icat ve bir o kadar güncel,..
mesela asker bayrakla çok çabuk bir araya gelebiliyor,...
iþte Mustafa Kemalin anýt kabrinde bir askerin nöbeti yine çok anlamlý, keza Mustafa Kemalin askeri olmak yine öyle,..
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
Yer Ýmleri