okuyan okudu ...![]()
okuyan okudu ...![]()
Son düzenleme : secbul; 01-08-2025 saat: 13:24.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Eyvallah dünde bir arkadaþ video paylaþmýþ Allâh yolunda ölen þehit oluyor demiþ o zaman askerde çlem þehit olmaz þimdi senin cevabýna görede pkk itinin öldürdüðü askerde barýþ olduðu için þehit olmuyor ise maaþlarý kesilmeli ve inanca göre cennet randevularýda iptal edilmeli ama en son söylediðin Allah bilir ise þehitliði verilen maaþlarýn ve imkanlarýn iptali davasý açýlmalý faizi ile geri alýnmalý ve bunu þehit ilan edenlerin cezalandýrýlmasý çünkü þirk eylemi mevcut bunlarý kim yapacak devletsen yap vatandaþ isen vicdanen reddet
Yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
ohaha...
izmirin ve istanbulun bazý yerlerinde emlak vergileri 85 bin tale ye þeetmiþ.
neetmiþ neeeeeeeetmiþ ?
zamcýklanmýþ.
faltaylý
https://www.youtube.com/watch?v=MljCaqhuuSY
Niye aðlýyorsun sevinsene oðlun þehitlik mertebesine nail olmuþ diye tv'de askerde ölen babasýný fýrçalýyordu malum þahýs demekki Allâh yolunda ölmeyen þehit olmuyor sen þehitsin diye insanlara maaþ baðlayýp cennetle avunuyorlar yazýk ölenlere üç kuruþa yetim dul kalýp cennet vaad ediyorlarmýþ demekli bunuda Allah'a þirk koþarak yapýyorlarmýþ
Benim derdim ne asker ne millet ne vatan ne din nede
bayrak benim derdim insanlarýn uyanmasý oda bilimle eðitimle araþtýrmayla sorgulamayla olur Arapça öðren üç kuruþluk maaþa baðlan birde cennet vaad et sonra ülkeyi yoksulluk ve yokluk içinde sürdür ama sen burada cenneti yaþa yok böyle bir dünya uyanýn artýk uyanýn Arap masallarýna kanmayýn artýk
Kusura bakmayýn forum kurallarý dýþýnda yazdým ama idare edin artýk
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
bb79 abi, Bir insanýn ekmeðine yardýmcý olmak namusuna, þerefine sahip çýkmaktýr. Bir yoksul yalvarýyordu: "Bana yardým et lütfen, sen neye inanýyorsan ona inanayým."
ELLERÝ YIKAMAK
Þehitlik de veriliyordu yemekten önce el yýkayana
Düþündüm de ellerimizi yýkamaya gelmiþiz dünyaya
Diyanet’in cuma baðýþlarý eskort kadýnlara gitmiþ!
Beþ yýldýr süren soruþturmalarda cuma ve dini bayramlarda toplanan paralarla en az 4 eskort kadýnýn çaðrýldýðý ve alem yapýldýðý dile getirilen iddialar arasýnda.
Devamý sözcü'de
Bunlar böyle yapýyor diye herkesi suçlayamam ama herkes ýn yolu bu oluyor
Yer Ýmleri