7 yıl düşünerek almalı yarın ihtiyaç olacak parayla almamalı.diğer türlü bu tip kayıtlardan uzak durmalı .ytd
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
7 yıl düşünerek almalı yarın ihtiyaç olacak parayla almamalı.diğer türlü bu tip kayıtlardan uzak durmalı .ytd
bu denli kızdığımı hatırlamıyorum. yuh yani... kendi malını satıp kendi malını alıyorsun.. sana buralardan ancak 10 yada 15 lot tur.hisseyi bu kadar ezmeye değmez.
hacim yok bişi yok kendi alıyor kendi satıyor, fiyatta düşüyor olanda hayırlısı bakalım aldık diyenlere oluyor....
Hocam hem fikir .hacim olmayan kâğıtta sabırlı ve belli zaman aralığında parca parca azar azar toplamalı değilse 54 den nakiti bitiren 7 yıl bekler o seviyeleri bir daha göremez
teşekkür ederim ben destek yapmaya çalışan ve destekten dönen hisselere giriyorum onun için fazla uzuncu değilim önümüzdeki haftalarda 44 48 bandında satmayı hedefliyorum ancak bu hissede arsa beklentisi ile olumlu başka bir haberle 54 70 lere çıkabileceğini de düşünüyorum. ytd.
2005 yılında bu psikolojiyi çözdüğümü ve zarar etmediğimi söyleyebilirim. birincisi hisse tarihi dirençlerde almamak. İkincisi de destek yapmış hisseye teknik al verdikten sonra çok değil, 15 bin lirayı geçmeyecek şekilde almak. üçüncüsü tahta sahibini iyi analiz etmek son maddede alacağınız hisse karda ve beklentili hisse olması.YTD.
neler oluyor yine bu tahtada.YTD
cep to cep mi yoksa hatırı sayılır alış mı yapıyorlar.YTD
Ek 17481
dünkü sattıklarını toplamaya çalışıyor olabilirler.ytd
Paylaşımlar için teşekkürler.
Kağıdın anasını bellediler. Buda şunu gösteriyor ki yakın zamanda bu hıyardan bir cacık olmayacak. Adam hergün -1 gibi düşürerek mal kitliyor piyasaya, siz mal topluyor diyorsunuz. Pes yaw.
mal topluyor demedik.. alıyor satıyor ,ekonomiye can katıyor dedik.
mndrs çok fena zıplayacak gibi, portföyleri paylaştırma zamanıdır...ytd...
Hocam adese nasıl yukarı gitmiş şimdi iki li dip yapmak istiyor 2.30 lar uygun mu. Mndrs den önde gidiyor gibi.mndrs bi ikili dip yapsa iyi olmaz mı
Icbc 25 lot almak için 36500 lot hacim yapmış..Aldıklarını da zararına vermiş..
arkadaşlar.takas paylaşmıyorsunuz bari... icbc ...doce ve citi....dek.olan hisseleri paylaşın.
burası,neresi !
Dertleri ne ki. direk 25 lot almak varken bu kadar emek harcamışlar
Ek 17521:rules:
Ek 17524
SON 2 GÜN YOKTUR. ytd
Ek 17527:rules:
dostum teşekkür ederim .paylaşımından dolayı.burdada icbc ..ve doce ..citi..16 .000 lotu kaçırmışlarmı satmışlarmı belli degil
hayırlısı ....ikili dip yaptık ..yukarı vurması an meselesi ben önümüzdeki hafta bekliyorum 40 üzerini.orda tutunurmu tutunmazmı bileyiz.yön yukarı olucak inş....
Uzaktan bir cisim yaklaşıyor
Cisim teğet geçer mi ki
Cisim ışık hızında hareket ederse deler geçer,yoğunluklu katı cisim ise lök diye oturur.
Işık hızında olursa zevk vermez bence yavaş yavaş geçsin cisim
O cisim nereden gelip nereye gidiyor
Asıl bütün mesele bu
Ula bu ne sığ kağıt emir verdikçe kaldırıyor ib.. tor... y.t.d
DERİMOD gibi bir çırpıda alsalar ne güzel olurdu. Yükselmeyecek yine sanırım. Aslında hacim de yok dediğiniz gibi, bira para soksalar 40 üzeri olur hemen ama amaç başka galiba. y.t.d. . herkes yazıyor diye yazdım pek tavsiye verecek konumda değilim ....:Sad:
burası çimbeton tahtası cisim ansızın gelir işte bu dersin bu sefer oldu dersin .******** yedirir malı .gelir burdan bekler alır hatta dahada ötesi 33 lerden alır beklerde oraları...bu hissede şu biline .bilanço kar getirmiş.boş .bilanço zarar getirmiş .boş.sermaye artışı olursa hisse direnç mirenç dinlemez .tek hissede beklenti götürmesi için.yoksa ben küçük yatırımcıyım para kazanırım balla yıllardır bu fiaatta .35 altı aldıysan 40 üstü sattıysan ne ala yoksa .böyle bakar dururuz.50 ve üstü 50 ile 57 arası çok mal yedirdiler .çok yatırmcı var aramızda bunlarda zararda dökülmez dökülmezse .al sat yapmaz...işte bu bizim hikayemiz.5 yıl öndegördügü fiatı bir kez 5 yıl sonra gördü .her şeyin hayırlısı
nereden nereye gittiğini görmek için bulunduğun gözlem çerçevesi önemlidir.54 referans noktasına göre bakış nerede duracağını,32 referans noktasına göre bakarsan yukarıda nereye gideceğini düşünürsün.hangi referans noktasına yakın ise o gözlem çerçevesi aktif duruma geçer.
Sayın mgm21 siz ne zaman hisseye dalsanız hisse düşüyor büyük oyuncu sizi takip etmesin sakın
Spek Sağ göster sol çak belli oranda nakit te durmakta fayda var