Sayfa 306/614 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4911 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    3922 ile uzun süredir girmediğim hisseye girdim bakalım nıbas gibi yapacakmı!... ytd.
    7 yıl düşünerek almalı yarın ihtiyaç olacak parayla almamalı.diğer türlü bu tip kayıtlardan uzak durmalı .ytd

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : spk79; 27-03-2018 saat: 13:19.

2. bu denli kızdığımı hatırlamıyorum. yuh yani... kendi malını satıp kendi malını alıyorsun.. sana buralardan ancak 10 yada 15 lot tur.hisseyi bu kadar ezmeye değmez.

3. hacim yok bişi yok kendi alıyor kendi satıyor, fiyatta düşüyor olanda hayırlısı bakalım aldık diyenlere oluyor....

4.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    hacim yok bişi yok kendi alıyor kendi satıyor, fiyatta düşüyor olanda hayırlısı bakalım aldık diyenlere oluyor....
    Hocam hem fikir .hacim olmayan kâğıtta sabırlı ve belli zaman aralığında parca parca azar azar toplamalı değilse 54 den nakiti bitiren 7 yıl bekler o seviyeleri bir daha göremez

5.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    7 yıl düşünerek almalı yarın ihtiyaç olacak parayla almamalı.diğer türlü bu tip kayıtlardan uzak durmalı .ytd

teşekkür ederim ben destek yapmaya çalışan ve destekten dönen hisselere giriyorum onun için fazla uzuncu değilim önümüzdeki haftalarda 44 48 bandında satmayı hedefliyorum ancak bu hissede arsa beklentisi ile olumlu başka bir haberle 54 70 lere çıkabileceğini de düşünüyorum. ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    küçük yatırımcı bakalım ne olacak hayırlısı diye ucuz kalmış bir hissede alım yapıyorsa bilinki bu hisse uzun süre iflah olmaz, ne zamanki artık bıkar yükselmez inancı yerleşir hisse yükselir, siz anladınız onu.....
    hayır anlamadık açıklayın lütfen!... ky alım yapmayacak mı destek yapan hisseyi. geçmişte yorum yaptığım hisselere bakarsanız ky inde kazanabileceğini görürsünüz.

7.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    geçen günde bir arkadaş 7 yıldır taşıdığı 60 bin lot mndrs hissesini 0.98 den sattı 3 gün sonra 1.37 oldu, bu psikolojiyi çözen köşeyi döner....
    2005 yılında bu psikolojiyi çözdüğümü ve zarar etmediğimi söyleyebilirim. birincisi hisse tarihi dirençlerde almamak. İkincisi de destek yapmış hisseye teknik al verdikten sonra çok değil, 15 bin lirayı geçmeyecek şekilde almak. üçüncüsü tahta sahibini iyi analiz etmek son maddede alacağınız hisse karda ve beklentili hisse olması.YTD.

8. neler oluyor yine bu tahtada.YTD

Sayfa 306/614 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •