Şaka maka alanlara bir şey diyemem ama ben buralardan almam. Önce bir dönsün bakalım ne zaman dönecek.
Printable View
Şaka maka alanlara bir şey diyemem ama ben buralardan almam. Önce bir dönsün bakalım ne zaman dönecek.
Ayrıca kısa ve orta vade sat iken...hisse+kontrat olarak nette long olmak intihar demek benim için...en dazla nötr, ya da az çok short olunur duruma göre.
Normalde 100 bin altı haftalık kapanış beklemiyordum bu yıl İçin...ama yurt dışı bu kadar kötüysen biz de 90-100 bin aradı bir süre debeleniriz....uzun vade hisse yatırımı için çok güzel fırsatlar oluşmaya başladı.
ilk taban olıcak bist 30 hissesi bahsimiz açılmıştır.
yeni bire öngörüm daha var.. büyük reis'e korona bulaştırmak isteyen dış minnaklar olabilir. korona tehlikesi bitene kadar reis saraydan çıkmamalıdır.. yakın çevresi dahil tam karantina uygulamasına geçilmelidir.. reise bişi olursa bu ülke bunu kaldıramaz.. :oleyo:
87-88-89 bine düşeceği mechul. Belki düşmez. O vakit şu anda mal alanlar para kazanır. Ha hissesine bağlı. Düştü döndü büyük ralli herkesin hayali. Ama düştü tutmadı ne olacak?
Riske girmek isteyen giriyor. Kazanırsa da o kazanacak hakkıyla. Ama kaybederse kaybı büyük olur.
Konya da askeri üs çalışanlarına izin verildi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.