ben de zaten bedelsiz hisselerinde olan spekülatif hareketten bahsediyorum .hayırlısı bakalım .
Printable View
Selamlar dostum... hoşbulduk...ara ara bakıyorum....sizin gibi değerli arkadaşları görünce de ayrı keyifleniyorum... sevgiler saygılarMI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya yapmayın arkadaşlar iki haftada 1 e 3 yapmış kapıt bırakında dinlensin ki çok normal ve sağlıklı bence. Düşüşü ya da düzeltmeyi her ne denirse ters v şeklinde de yapmıyor zirvede oyalanıyor . Malı burdan ky ya yığmak isteseler tabana kitleyip ky yı çıkarmazlardı bile. Tahtacı karar verecek bundan sonra sürece.
İki sorum var arkadaşlar.
Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
1- Brüt takas son tarihi nedir?
2- Brüt takas da emir silme ve iyileştirme yapılabiliyor mu?
Tekrar teşekkürler.
02.12.2020 ye kadar mevcut Açığa Satış Yasağına ilave* olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "Emir İptalinin, Emir
Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir
Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa
Emri ve Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici* tedbirleri uygulanacak.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartn un şu an liderlik pozisyonu var..Bundan sonra yüksek bedelsiz sermaye arttirimi yapacak şirketlere örnek olacaktır..Herkes ''kartn arttirim yapti şu kadar artti bizim hissede bu kadar gider'' hesabi yapacaktir..Yani diger hisselerin bedelsizlerinin başarili olmasi icin Kartn un yükselmesi şart..Aksi halde zincirleme olarak diger hisseleri de etkiler..Bu yüzden bekliyoruz