Sayfa 622/865 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 6914 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1.  Alıntı Originally Posted by ozonel Yazıyı Oku
    Bu jhissenin son dönem net kar 90 milyon. Yıl sonu 130 milyon olsun. Ona göre normal şartlarda bu hisse 2.5 milyar piyasa değeri olur. Fazlası spekülatif. 2.5 milyar /75 milyon (yeni sermaye). İşte hedef fiyat budur. Kim nederse dedin yükselebilir de. Ama eninde sonunda bu değerlere belki daha aşağıya iner..
    ben de zaten bedelsiz hisselerinde olan spekülatif hareketten bahsediyorum .hayırlısı bakalım .
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by bilselc Yazıyı Oku
    İlk defa böyle bir hedef fiyat analizi gördüm....ucuz pahalı görecelidir...piyasa değeri/kâr = hedef fiyat....

Bu pencereden bakıp hangi hisselere yatırım yaptığınızı gerçekten merak ettim...

Ha ben demiyorum karton ucuz yada pahalıdır...

MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    cemil abi döndün mü foruma. hoşgeldin diyelim
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

3. Selamlar dostum... hoşbulduk...ara ara bakıyorum....sizin gibi değerli arkadaşları görünce de ayrı keyifleniyorum... sevgiler saygılar
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    cemil abi döndün mü foruma. hoşgeldin diyelim
    MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umudunu Kaybetme...Herzaman Şükret...

4. Ya yapmayın arkadaşlar iki haftada 1 e 3 yapmış kapıt bırakında dinlensin ki çok normal ve sağlıklı bence. Düşüşü ya da düzeltmeyi her ne denirse ters v şeklinde de yapmıyor zirvede oyalanıyor . Malı burdan ky ya yığmak isteseler tabana kitleyip ky yı çıkarmazlardı bile. Tahtacı karar verecek bundan sonra sürece.

5. İki sorum var arkadaşlar.
    Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
    1- Brüt takas son tarihi nedir?
    2- Brüt takas da emir silme ve iyileştirme yapılabiliyor mu?
    Tekrar teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    İki sorum var arkadaşlar.
    Şimdiden cevap verenlere teşekkürler.
    1- Brüt takas son tarihi nedir?
    2- Brüt takas da emir silme ve iyileştirme yapılabiliyor mu?
    Tekrar teşekkürler.
    02.12.2020 ye kadar mevcut Açığa Satış Yasağına ilave* olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "Emir İptalinin, Emir
    Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir
    Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa
    Emri ve Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici* tedbirleri uygulanacak.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by aslan21021 Yazıyı Oku
    02.12.2020 ye kadar mevcut Açığa Satış Yasağına ilave* olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "Emir İptalinin, Emir
    Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması", "Emir
    Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" ve "Piyasa
    Emri ve Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici* tedbirleri uygulanacak.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler

8. Kartn un şu an liderlik pozisyonu var..Bundan sonra yüksek bedelsiz sermaye arttirimi yapacak şirketlere örnek olacaktır..Herkes ''kartn arttirim yapti şu kadar artti bizim hissede bu kadar gider'' hesabi yapacaktir..Yani diger hisselerin bedelsizlerinin başarili olmasi icin Kartn un yükselmesi şart..Aksi halde zincirleme olarak diger hisseleri de etkiler..Bu yüzden bekliyoruz

Sayfa 622/865 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •