Borsada bilgisiz bir yatýrýmcýyým.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulaðým delik deðildir. Kimse benim yazdýklarýmdan etkilenip iþlem yapmasýn.(eski nickim : hallederiz )
Selamlar dostum... hoþbulduk...ara ara bakýyorum....sizin gibi deðerli arkadaþlarý görünce de ayrý keyifleniyorum... sevgiler saygýlarMI 8 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umudunu Kaybetme...Herzaman Þükret...
Ya yapmayýn arkadaþlar iki haftada 1 e 3 yapmýþ kapýt býrakýnda dinlensin ki çok normal ve saðlýklý bence. Düþüþü ya da düzeltmeyi her ne denirse ters v þeklinde de yapmýyor zirvede oyalanýyor . Malý burdan ky ya yýðmak isteseler tabana kitleyip ky yý çýkarmazlardý bile. Tahtacý karar verecek bundan sonra sürece.
Ýki sorum var arkadaþlar.
Þimdiden cevap verenlere teþekkürler.
1- Brüt takas son tarihi nedir?
2- Brüt takas da emir silme ve iyileþtirme yapýlabiliyor mu?
Tekrar teþekkürler.
02.12.2020 ye kadar mevcut Açýða Satýþ Yasaðýna ilave* olarak "Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas", "Emir Ýptalinin, Emir
Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý", "Emir
Toplama Aþamalarýnda Denge Bilgisi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý" ve "Piyasa
Emri ve Piyasadan Limite Emir Giriþinin Kýsýtlanmasý" önleyici* tedbirleri uygulanacak.
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kartn un þu an liderlik pozisyonu var..Bundan sonra yüksek bedelsiz sermaye arttirimi yapacak þirketlere örnek olacaktýr..Herkes ''kartn arttirim yapti þu kadar artti bizim hissede bu kadar gider'' hesabi yapacaktir..Yani diger hisselerin bedelsizlerinin baþarili olmasi icin Kartn un yükselmesi þart..Aksi halde zincirleme olarak diger hisseleri de etkiler..Bu yüzden bekliyoruz
Yer Ýmleri