http://t24.com.tr/haber/romadaki-dil...koyacak,491178
İstanbul ve ankara belediyesinin ne kadar borcu var acaba.
Printable View
http://t24.com.tr/haber/romadaki-dil...koyacak,491178
İstanbul ve ankara belediyesinin ne kadar borcu var acaba.
soru su:
eger bu kadar dusuk talep varsa ve bu kadar durgunsa Istanbul'da fiyatlar neden dusmuyor?
asagidakilerden hangisi
a) Saticilarin cogu tok satici
b) Gelecekte fiyat artisi olur beklentisi cok yuksek
c) Istanbul'da arsa kalmadi o yuzden talep olmasada gelecek yillarda arzda potansiyel cok dusuk
d) Hisse.net te adamin teki Istanbul bedava diyip duruyor millette baya inandirici buluyor.
e) Yakinda hukumet degisir emsal oranlari artik degismez beklentisi var yani yeni insaatlara eskisi kadar izin verilmez diye dusunuluyor
f) Dolar cok artti girdilerin cogu dolar cinsinden o yuzden yeni insaatlarin maliyeti daha yuksek buda eskilerin fiyatinin dusmesini engelliyor
Izmir in ici ne kadar mahvolsada 1 saat disina ciktinmi billur gibi deniz seni bekliyor
civarindaki koyler sahiller karsinda Yunan adalari nispeten modern insanlari. Heralde Istanbul disinda aksansiz Turkce konusan tek sehir Izmir dir. Buda benim tahminim yaniliyor olabilirim.
Ama sehrin ici beton blok resmen cok kotu ona katiliyorum. Biraz disindaki siteler garajli guvenlikli yesillikli. Zenginleri orada yasiyor. Mesela Urla Cesme gibi.
Urla belkide çeşme şehrin biraz dışında demek iddalı olmuş.
İzmirin içi dışı betonlaşıyor. Gidişat kötü
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
birader, sen yazıyon ya onları hergün, senin gibiler 7/24 yazıyor.. benden de duymaktan muradın nedir ?
elbette var devlet içinde çöreklenmiş irili ufaklı rant çeteleri, rüşvetler, hortumlar, belediyelerde devasa imar yolsuzlukları.. az yada çok herkes gözüyle görebiliyor bunları.. eskiden de vardı, şimdi de var tabii ki.. yok mu dedim ben ?
pekii, batı ülkelerine en küçük bi eleştiri duyduğunda kuyruğuna basılmış fino gibi celallenmeniz nedendir ?? hiç mi eksik gedik yönü yok batılıların sisteminin ? sen kendini niye batılıyı her şartta %100 savunmaya adadın böyle ?? senin ülkenle bir batılı arasındaki her durumda- sorgusuz sualsiz batılının yanında durmayı niye marifet zannediyorsun ??