Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 622/1014 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 4,969 - 4,976 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. http://t24.com.tr/haber/romadaki-dil...koyacak,491178

İstanbul ve ankara belediyesinin ne kadar borcu var acaba.

Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    http://t24.com.tr/haber/romadaki-dil...koyacak,491178

İstanbul ve ankara belediyesinin ne kadar borcu var acaba.
    Bizim belediye HAVUZ parasıyla doymaz sokak OTOPARK mafyaları var ,daha iyi gelir getiriyor.Vermedikleri hizmeti MAFYA usulüyle almakta kimse ellerine su dökemez bizimkilerin.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Budur.

Durustlugun icin saglasin Fatih Kardes.
    soru su:

eger bu kadar dusuk talep varsa ve bu kadar durgunsa Istanbul'da fiyatlar neden dusmuyor?

asagidakilerden hangisi

a) Saticilarin cogu tok satici

b) Gelecekte fiyat artisi olur beklentisi cok yuksek

c) Istanbul'da arsa kalmadi o yuzden talep olmasada gelecek yillarda arzda potansiyel cok dusuk

d) Hisse.net te adamin teki Istanbul bedava diyip duruyor millette baya inandirici buluyor.

e) Yakinda hukumet degisir emsal oranlari artik degismez beklentisi var yani yeni insaatlara eskisi kadar izin verilmez diye dusunuluyor

f) Dolar cok artti girdilerin cogu dolar cinsinden o yuzden yeni insaatlarin maliyeti daha yuksek buda eskilerin fiyatinin dusmesini engelliyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bir ay evvel bir düğün nedeniyle İzmir e gittim,bana göre İstanbul dan pek farkı kalmamış,trafik berbat,yollar dar,Kordon da görece nezih mekanların yerini nargile cafeler almış,takılan tipler hep para bende diyenler...ayrıca ayrık otu gibi gökdelenler var,bence İzmir ide mahvettik..
    Izmir in ici ne kadar mahvolsada 1 saat disina ciktinmi billur gibi deniz seni bekliyor

civarindaki koyler sahiller karsinda Yunan adalari nispeten modern insanlari. Heralde Istanbul disinda aksansiz Turkce konusan tek sehir Izmir dir. Buda benim tahminim yaniliyor olabilirim.

Ama sehrin ici beton blok resmen cok kotu ona katiliyorum. Biraz disindaki siteler garajli guvenlikli yesillikli. Zenginleri orada yasiyor. Mesela Urla Cesme gibi.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    soru su:

eger bu kadar dusuk talep varsa ve bu kadar durgunsa Istanbul'da fiyatlar neden dusmuyor?

asagidakilerden hangisi

c) Istanbul'da arsa kalmadi o yuzden talep olmasada gelecek yillarda arzda potansiyel cok dusuk

d) Hisse.net te adamin teki Istanbul bedava diyip duruyor millette baya inandirici buluyor.

e) Yakinda hukumet degisir emsal oranlari artik degismez beklentisi var yani yeni insaatlara eskisi kadar izin verilmez diye dusunuluyor

f) Dolar cok artti girdilerin cogu dolar cinsinden o yuzden yeni insaatlarin maliyeti daha yuksek buda eskilerin fiyatinin dusmesini engelliyor
    d- şıkkını işaretliyorum ..

bu adamın sesini kesseler, emlak piyasası komple çökecek :-)

6.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    soru su:

asagidakilerden hangisi

Fiyat, arz ve talebin kesistigi noktada olusur.

Istenen ve verilen fiyatlar var, bunu biliyor ve yorumluyorsun.

Satis olmuyor.

Olmadigi icin sorun var, yoksa adam ister ister.

Mantik hatasini burada yapiyorsun.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Izmir in ici ne kadar mahvolsada 1 saat disina ciktinmi billur gibi deniz seni bekliyor

civarindaki koyler sahiller karsinda Yunan adalari nispeten modern insanlari. Heralde Istanbul disinda aksansiz Turkce konusan tek sehir Izmir dir. Buda benim tahminim yaniliyor olabilirim.

Ama sehrin ici beton blok resmen cok kotu ona katiliyorum. Biraz disindaki siteler garajli guvenlikli yesillikli. Zenginleri orada yasiyor. Mesela Urla Cesme gibi.
    Urla belkide çeşme şehrin biraz dışında demek iddalı olmuş.
    İzmirin içi dışı betonlaşıyor. Gidişat kötü

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

8.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    günümüz sistemi, yani kapitalist sistem kutuplarda birikime yol verir, yani sistem zenginin daha zengin, fakirin daha fakir olmasına yol açıyor..

Hirsizlik ve soygunu mesrulastirmak icin neler yaziyor neler.

Kapitalizm diyor.

Ekonominin %30 -40'i kayit disi diyor.

Ama devletin catisina coreklenmis soygun cetesini bir turlu yazmiyor.
    ..
    birader, sen yazıyon ya onları hergün, senin gibiler 7/24 yazıyor.. benden de duymaktan muradın nedir ?

elbette var devlet içinde çöreklenmiş irili ufaklı rant çeteleri, rüşvetler, hortumlar, belediyelerde devasa imar yolsuzlukları.. az yada çok herkes gözüyle görebiliyor bunları.. eskiden de vardı, şimdi de var tabii ki.. yok mu dedim ben ?

pekii, batı ülkelerine en küçük bi eleştiri duyduğunda kuyruğuna basılmış fino gibi celallenmeniz nedendir ?? hiç mi eksik gedik yönü yok batılıların sisteminin ? sen kendini niye batılıyı her şartta %100 savunmaya adadın böyle ?? senin ülkenle bir batılı arasındaki her durumda- sorgusuz sualsiz batılının yanında durmayı niye marifet zannediyorsun ??

Sayfa 622/1014 İlkİlk ... 122522572612620621622623624632672722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •