Aylardır yemişti zaten, yengen bir iki ay evvel yeşil mercimeğin etiketini bana gösterince, sesli bir şekilde ohaaa... demiştim.
Printable View
O yetmiyor bir de yine kayıtlı kuyutlu ihracatçı firmalara deniyor ki , madem ihracat yapıyorsun getirdiğin dövizinin en az % 25'ini MB'ye sat...
Sanki Türkiyede ihracatın büyük kısmının ithlat kaynaklı olduğu gerçeği ES geçiliyor....
O İhracatçı firma dışarıdan hammade -yarı mamul madde getrimiyormusş gibi davranılıyor....
Kış şartları kuraklık nedeni ile çok ılıman geçmesine rağmen, doğalgazık faturası 484.50 gayme geldi, daha doğudaki illerde 1.000 gaymeden aşağıya gelmez.
Yerli ve milli üretim hamlesi , hamasete dönmesin.....
Finans ayağı berbat döviz ayağı berbat ...Üretim derken işgücü enerji hammadde ithalat ihracat vergi sgk ve diğer taka tukları gel de işin içerisinden çık ...
..Sorsanız ülkenin yönetimine talipler ama daha ortada bunu yapacakları bir isim yok. Bir program yok, bir vizyon yok. Güya bu zatın öncülüğünde 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı na karşı bir ittifak kuruluyor ama daha bizim karşımıza çıkartacak adayın kim olduğu konusunda uzlaşamıyorlar. CHP'nin kendi içinde saç saça baş başa kavga var.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...lamasi-1899588
Demek korku daglari sardi.
CHP hakkinda soyledigi tumden yalan.
Saat 16.30 sikintili gibi...
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi