Lafınız bana mı?
Printable View
Bu haber de kuvvetle ihtimal tezinizi destekler nitelikte;
Türkiye’yi tehdit eden Merkel’den çok sert dönüş
Almanya'da geçen ay yapılan seçim öncesinde Türkiye'ye karşı bir tutum sergileyen ve 'Türkiye'nin AB'ye girişini engelleyeceğiz' mesajı veren Almanya Başbakanı Angela Merkel, geri adım attı. Merkel, AB zirvesinde Türkiye'nin gündeme geleceğini ancak üyelik müzakerelerinin geleceği konusunda karar alınmasının beklenmediğini açıkladı.
Zirvede Türkiye’yi gündeme getirmek istediğini belirten Merkel, bu zirvede karar alınmasını beklemediklerini vurguladı. Merkel, “Mevkîdaşlarımın Türkiye ile ikili ilişkileri nasıl gördükleri konusundaki görüşlerini ve gerektiğinde hangi sonuçları çıkarabileceğimizi öğrenmek istiyorum” şeklinde konuştu. Merkel video mesajında, Türkiye’deki gelişmeler nedeniyle AB Komisyonu’ndan bu ülkedeki duruma ilişkin bir rapor hazırlamasını istediklerini de sözlerine ekledi.
Bu topiği yıllardır ters indikatör olarak kullanıyorum. Şaşmaz oranda başarı katkısı oluyor. Bunda en büyük katkısı olan buranın müdavimi bazı üyelerin güzel vatan Türkiye'mize baktıkları kronik gözlüklerini yüzlerine japon yapıştırıcı ile yapıştırmaları ile ortaya koydukları daimi karamsar yorumları büyük pay sahibi.
Performanslarınızın devamı dileklerimle,
Adios amigos.
Ama iyi hoş ta, FED'i, ABD'yi bu topikte yazmasak ne olacak peki. Bak dün dolar 3.66'dan 3.63'e yarım saatte düştü ABD verisiyle. Borsa 1000 puan fırladı, sonra 2 puan kurumsal vergiler artırıldı, kazandıklarının çoğunu geri verdi piyasa. Yani bunlar yazılmasın mı, yatırımcı zar atar gibi mi hareket etsin piyasada?
70.000 den 111.000 e gelen endekste; düzeltme 99.000 e kadar mıydı?;dağ fare doğurdu...
sanki ORTA VADEDE dönmüş gibi: AŞIRI SATIMDA oluşan PU lar...para girişi...ve ORTA VADEDE SİSTEMLERİN AL VERMESİ.....
ptesi,salı,,gelecek hafta vs. ne yapar bunu bilen olamaz....5 günde 10.000 puan geldik...
kişisel düşüncelerim sadece ORTA VADELİ YÖN İÇİNDİR....
elektrik vs. değildir....
burada yazan çizen kimi görüyorsam bana göre günlük işlem yapan oyunculardır. sizin yazdıklarınız ileriye yönelik öngörülerdir.günlük oynayan bi oyuncuya kesinlikle bi fayda sağlayacağını düşünmüyorum. ben burada savaş çığlıklarının olduğu günlerde borsanın fişeklediğini çok gördüm..