Hükümete bağlı yargı, Roma kültü; Güçlülerin hukukudur, doğası gereği zalim ve adaletten uzaktır
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hükümete bağlı yargı, Roma kültü; Güçlülerin hukukudur, doğası gereği zalim ve adaletten uzaktır
HTC Desire EYE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesela (forum finans forumu olduğu için bu örneği veriyorum) 2008 global krizinde Emlak balonunu şişirenlere ne oldu? O kriz ki sadece ABD ile sınırlı değil, ucu İngiltere, İsviçre, Almanya bankacı ve siyasetçilerine uzanan bir manipülasyon. Kaç kişi içeri alındı? ABD'de birkaç ponzici dışında hiç kimse. Ne bir siyasetçi ne bir bankacı. Veya Avrupa'daki gelişmiş demokrasi ülkelerinde kaç kişi içeri alındı? Birkaç trader dışında, hiçbir banka yöneticisi veya siyasetçi veya regülatör içeri alınmadı.
Adamlar trilyonlarca doları iç ettiler, karşılığında nasıl bir yargılama oldu. Sıfır.
Ben şimdi 1 dolarlık bir gazeteyi Londra'da çalsam, hemen polis içeri alır, yargı da beni hapseder, değil mi? Trilyonları iç ettiler, o yüzden hala hergün FED konuşuyoruz üzerinden 9 yıl geçmiş, öylesine büyük bir yağma yapıldı. Yaraları hala sarılmadı.
Abd kac seans dir her gun yukseliyor kim nerden aliyorsa hep kazaniyor. Ayni durum bizde de soz konusu. Piyasayla inatlasmamak gerek
bu adamlar nereye bakıyor..
şeytan ayrıntıda gizlidir..
amerika şunu yapmış fed bunu yapmış.zenginin malı züğürtün çenesini yorar.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
konuşursan sadece bildiklerini tekrar edersin. ama dinlersen yeni şeyler öğrenebilirsin.(dalai lama)..
siz yazılanları okuyun.bidiğinizi sandıklarınız belkide bilmediklerinizdir..
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
10 numara analiz olmuş...ben bu toplantıda tr ile iliskilerin askıya alınması karara bağlanır diye düşünüyordum..sen bu karar kuvvetle ihtimal aralık a kalır demişsin.
O yüzden piyasa bu hafta güçlü tepki verdi demek...dediğin gibi olursa eğer yurt dışı da bozmazsa yeni zirve denemesi gelebilir.
Bilançolar da yurt dışında gelmeye başladı...bizde de sonraki hafta başlayacak...bilançolar gelirken piyasa vermiyorlar genelde...tüm işaretler satış gelecekse kasım ayında gelir dedirtiyor bana.
Kurumlar vergisi 2 points increase
106000 üstünde kaldıkça 107500 -600 direnci potadadır,110xxx leri bir daha ziyaret ederse bu sefer yeni zirve en azından 112xxx olacaktır(,aşağıdaki 101300 deki boşluk ne zaman dolar ,zamanlaması nasıl olur onu bilmek zor ,onun altında 98200 var...........)şimdilik yukarı ihtimali daha ama risler de yok değil,ab görüşmelerinin askıya alınması,abd nin yaptırım uygulaması gibi (az ihtimal olsa da... )
ytd
Yer İmleri