Originally Posted by
alicemal
Dün aşı oldum. Hastaneye gittiğimde, aşı bölümünde büyük bir kalabalık gördüm. Herkes bir form dolduruyordu. Baktım biontek aşısı olacak olanlar için bir form. Görevliye sinovac olacağım deyince boş bir bölgeyi gösterdi. Gittim hemen aşı oldum, form filanda doldurmadım. Kimse sinovac olmuyor, herkes biontek. O sayede kuyruk beklemedim.
Daha sonra form da ne yazıyor diye baktım. özeti şuydu. "Aşı olduktan sonra başınıza bir sağlık sorunu gelirse, bizi sorumlu tutamazsınız."
Millet harıl harıl o formu dolduruyor ve uyanan olmuyor. Kardeşim bu formu bana niye doldurtuyorlar.? Sinovac aşısı olana neden form yok.?
Sürü psikolojisi içinde herkes biontek(ibrani-siyonist) ağılına hücum etmişti. Güçlüler bu kadar kolay yönetiyor sürüleri. Halkın %80'i hipnoz olmaya yatkın.(bu benim tahminim, bilimsel bir veriye dayanmıyor. Temeli 3 maymun grubundan evrilmişiz teorime dayanıyor. Makak ve şempanze gruplarından evrilenlerin, toplama oranı %80.) TV ler sayesinde sürüleri kolayca hipnoz ediyorlar ve kullanıyorlar.