demokrasi 100 hamalın 99 profesöre zaferidir
Printable View
Haah :) benden 270 tane var demek ki, peki o 270 in kaçı sıfırdan ( ama bildiğin sıfır ) köpek gibi çalışa çalışa gelmiş onun da verisi olsa...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be çokmuş. Allah yardım etsin.
Az çok demeden böyle zamanlarda en yakından başlayarak yardım etmek lazım...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bişeyi merak ediyorum
bu hesaplarda boşta kalan paralara nema, repo faizini kim, neden, nereden getirip veriyor. toplamda çok büyük para ediyor. bi ikincisi gece bu para neye lazım ne yapıyorlar?
Bende sorunuza bir soru ekleyeyim.
Borsada boşta kalan paraya bazi aracı kurumlar repo yapiyor, bazıları fon aliyor.
Ben bir mt ile görüştüm bu konuyu.
Repo yaparsan bazen eksiye geçme riskin var dedi.
Fonu tercih edersen az az da olsa paran surekli artar dedi.
Sizler boştaki paranizi günlük nasil degerlendiriyorsunuz.
Hiç zannetmiyorum. Telegram organize eden tayfa ise belki, katılımcı tayfanın istikrarlı kazanç elde edebileceğini düşünmüyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önceki soldaki dalga farklı. Yükselen dipler var. Bu sefer yeni sistemde ki dalga çok farklı alçalan dip yükselen tepe acalan dip yükselen tepe var. Complex bir yapı olabilir irregular b yapmış olabilir tekrar zirve kirma ile tabi bunların hiçbir manası yok. Yarın ne olacağını bilemeyiz.
Görelim..