Sayfa 628/996 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    1997 Wag The Dog filmi aradan 20 yıldan fazla geçmiş, embedded siyasetçi kavramı filan da vardır. Siyaset amatörlere ve tesadüflere bırakılmayacak bir iş hatta tamemen canlı kurgu bence.

En kötü ihtimal binlerce olay arasından her gün gündemin akışına ne uygun ise o seçip veriliyor.

https://www.imdb.com/title/tt0120885/
    demokrasi 100 hamalın 99 profesöre zaferidir

2. Haah benden 270 tane var demek ki, peki o 270 in kaçı sıfırdan ( ama bildiğin sıfır ) köpek gibi çalışa çalışa gelmiş onun da verisi olsa...
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    O değil de 30 35 yaş arası milyon üstü portföy sahibi sayısı 270 civarı bir sayı imiş. Diğer yandan toplamda milyon üstü portföyü olanlar da 10 bin civarı. Tabloyu inceleyince aslında yeterli derecede borsaya talep halen yok bence. Elektrik su faturasına borsa oynayan tipler yeni gelen bilmem kaç bin yatırımcıyı temsil ediyor. Bu adama mal kitlesen ne olacak? Borsaya ky akın etmiş mal kitleyecekler konsepti evi arabayı sat borsaya gel dendiginde olur. Borsanin potansiyeli halen yukarı yönlü çok yüksek. Sanki çılgınlıktan bir önceki yıldayız gibi. (1999-2000)

Rte mb başkanını sepetledigi zaman şöyle demiştim kendime: 1.4 centteyiz. Kırarsak aşağıda 1 centi bekleriz. Haftalık usd grafik mükemmel taban oluşumu hükümet degisimi gösterirken bammm rte gitti o haftasonu beratı sepetledi. Ab ve abd'ye mesajlar verip bir anda piyasa dostu oldu. Cuma 8.60 dolar kuru derken 7.60ta bulduk kendimizi.

Bet ederken nasıl bir güce karşı bet ettiğimizi fark etmek lazım.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Vay be çokmuş. Allah yardım etsin.
    Az çok demeden böyle zamanlarda en yakından başlayarak yardım etmek lazım...
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bursada 34.000 ailenin Doğalgazı kesikmiş..
    Türkiye çapında 590.00 ailenin
    Doğalgazı kesik, bu ay.. Borcundan..

Pandemi, işsizlik, iflaslar.. Ne kadar haberimiz var?

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bişeyi merak ediyorum
    bu hesaplarda boşta kalan paralara nema, repo faizini kim, neden, nereden getirip veriyor. toplamda çok büyük para ediyor. bi ikincisi gece bu para neye lazım ne yapıyorlar?

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bişeyi merak ediyorum
    bu hesaplarda boşta kalan paralara nema, repo faizini kim, neden, nereden getirip veriyor. toplamda çok büyük para ediyor. bi ikincisi gece bu para neye lazım ne yapıyorlar?
    Bende sorunuza bir soru ekleyeyim.

Borsada boşta kalan paraya bazi aracı kurumlar repo yapiyor, bazıları fon aliyor.
    Ben bir mt ile görüştüm bu konuyu.
    Repo yaparsan bazen eksiye geçme riskin var dedi.
    Fonu tercih edersen az az da olsa paran surekli artar dedi.
    Sizler boştaki paranizi günlük nasil degerlendiriyorsunuz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Ben de 270 içindeyim. Tırmalayarak gelenler sınıfından ) fakat yarısı telegramcıdır emin ol )
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Haah benden 270 tane var demek ki, peki o 270 in kaçı sıfırdan ( ama bildiğin sıfır ) köpek gibi çalışa çalışa gelmiş onun da verisi olsa...

7. Hiç zannetmiyorum. Telegram organize eden tayfa ise belki, katılımcı tayfanın istikrarlı kazanç elde edebileceğini düşünmüyorum.
     Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Ben de 270 içindeyim. Tırmalayarak gelenler sınıfından ) fakat yarısı telegramcıdır emin ol )

Mehmet Sevki Guest
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    şaka bi yana şimdi fark ettim. ok işaretlerine dikkat. benzer hareket olursa yukarıda 355 puan var.
    Ek 26473
    Önceki soldaki dalga farklı. Yükselen dipler var. Bu sefer yeni sistemde ki dalga çok farklı alçalan dip yükselen tepe acalan dip yükselen tepe var. Complex bir yapı olabilir irregular b yapmış olabilir tekrar zirve kirma ile tabi bunların hiçbir manası yok. Yarın ne olacağını bilemeyiz.

Görelim..

Sayfa 628/996 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •