Kendileri çalıp kendileri oynuyor, sayelerinde hisseye yeni giren zor bulunur artık
Printable View
Kendileri çalıp kendileri oynuyor, sayelerinde hisseye yeni giren zor bulunur artık
Yakın zamanda Transtürk Holding negatif özsermayesi nedeniyle borsa kotasından çıkarıldı. İyi de o zaman bu kağıdın tahtasının da kapanması lazım değil mi? Hadi biraz daha geriye gidip tekrar soralım: bu "kağıt" borsaya kote edilirken özsermayesi negatif değil miydi? Yoksa yatırımcıları mağdur etmek için sportiflerin devlet izni var diye mi düşünmeliyiz? Bakınız beyler... Artık ben baskı değil hissenin gerçek değerine yolculuk diye düşünüyorum. Maliyet 5 in üstünde... Bir daha ne zaman bu rakamlar görülür, görüldüğünde ben görür müyüm Allah bilir. Yatırım tavsiyesi ne ya... Allah herkesin bireysel vereceği tüm kararları hakkında hayırlı etsin. Benimkini de... İnşallah
Yeni alım yapacaklara bu hisseye bulaşmayın diye sürekli uyarılarda bulundum beşiktaş devri bitti 2 tl maliyetli patronlar mal boşaltıyor spor hisselerinde ucuz fiyat diye bir kavram olmaz dibi 0 tl dir aman dikkat YTD.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli ortaklar... Yanılıyorsam lütfen düzeltin. Ben sermayeyi kurtarabilmek adına iki ihtimal görüyorum. Ya orman'ın katar ziyaretinin altından güçlü bir sponsor ve/ya süperlig aş kurulması ve borç yapılandırılması için finansman, -ki belki bu sayede futbol sektörüne yapılacak çeki düzen ile uzun vadede sürdürülebilir bir bilanço... Ya da "belirsiz" bir sene de oluşacak şampiyonluk beklentisi (bu sene için değil) ile sınırlı da olsa spekülatif bir yükselme... Aksi takdirde bu "kağıt" parçası 2,xx lerde yıllarca sürünür diye sesli düşünüyorum. (Tavsiyeye ihtiyaç duyan tavsiyede bulunamaz)
Beyler biliyorum bugün biraz sıktım sizi çok özür dilerim. Bugün stressliyim. Etrafımda istişare edebileceğim kimse yok. Yüzbinin üzerinde zararla tamamen çıkmak ile biraz zararla çıkıp kendime fon oluşturmak arasında çok kararsızım. Lütfen biriniz bir akıl versin. Vebali benimdir. Söz veriyorum uzun bir süre yazmayacağım kusuruma bakmayın :(
yüzbinin üzerinde zararınız var ise 300 küsür bin tl lik falan hisse almışsınız!! benim yatırım miktarım sizinkinin beşte biri ve zararım 19 bin tl! sizin gibi yüksek rakamla giren 5-10 kişi daha varsa ki var; bu spek sittin sene yukarı sürmez!! bu arada sizinki gibi meblağla giren ky biliyorum; o arkadaş buraya kadar beklemeyip sattıydı 4 üstünde!!
ben aslında uyandım da; şampiyonlar liginde tur atlayıp buna rağmen 4,30 lara indiğinde belliydi de; zararına hisse satmam gibi bir mallık jargonu mevcut bende!!
size tekrar geçmiş olsun; siz 100 binin ben 20 binin derdindeyim!! spekte bunu beliyor!! araya bir de seçim işi girdi ki speğin isteyipte bulamayacağı şey!! şimdi seçime kadar her gün atışma her gün dalgalanma olur!! vay ben nerelere gidem!! ben konjonktüre göre demiyeyimde cumaya kadar inerim trenden!! bu hakemlerle bu bjk galatasaraı zor yener!!
Spek denilen kişi/kurum artık her neyse... neden yatırımcısına husumetlisi gibi davranır ki! Ben tefeci mefeci değilim kayıtdışı vergilendirilmemiş hiçbir işim yok. Yıllardır mevduat hesabında bekleyen alın terimi yatırdım diye suçlu mu oldum şimdi... O zaman ve gerçekten durum böyle ise bunların tefecilerden farkı şu: biri verdiği para üzerinden zulmediyor diğeri aldığı para üzerinden...Ben buna inanmak istemiyorum. Vakıa durum buysa da haram sıkkım olsun.
Çekiç formasyonu haftalıkta bakın 2 haftadır ezio yatırımcısını dökemedi dökemedi.... buradan dönerse yukarı sert bi hareket gelebilir ama spek sadist ruhlu galiba iyiniyet ne arasin bunlarda yatırım fln dinlermi bunlar kopardıkları kar bunların yoksa lux hayatları nasıl yasicaklar...
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar düşüş nedir yaw
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
genelde bu 3 hissenin değeri birbirine yakın seyrediyor, bu zamana dek diğerlerinden ayrışan pek olmadı, fenerin borcu gs ve beşiktaşa göre daha iyi durumda o bile değer açısından farklı değil, demem o ki beşiktaşın bu fiyatlardan daha aşağı gitmesi ancak diğerlerinden olumsuz bir şekilde ayrışmasıyla olur . Kişisel görüşüm
çiftlikbank çı tosun paşalar bile daha dürüst kalır bunların yanında!! bunlar putperest p.ç ler!! bunların allahı, kitabi, secdesi para!! bu putperest patronların kimisi cuma günü allah mesajı atıp sonra dönüp paranın önünde secde eder!! para için yapamayacağı itlik yoktur bu putperestlerin!! ben bunu anladım ama iş işten geçti biraz!! zararlı ya da zararsız elbet bir gün çıkacağım!!
tefeci bile daha insaflıdır! tefeciye gidersin para istersin misal derki al sana 50 bin 3 ay sonra 55 bin olarak alırım der!! yani sınırları bellidir! ha allah eline düşürmesin tefecinin-bankanın..vs ama sınır belli, kurallar bellidir!! işin sonunda ne ödeyeceğini, ödemezsen ne olacağını bilirsin!! ama bu putperestlerde ne sınır ne de izan var!! allah tez zamanda hepimizi bu ********lerin elinden kurtarsın!!
Bu hissede amaç yatırımcıyı korkutup ürkütmekse , yeniden yatırım yapacak olanın çekinmesi ise bunu başardılar. Çünki maliyet düşürmek için alım yapanlarda üzüldü
Bu daha iyi günlerimiz şampiyonluk giderse bakınız daha aşağıya salacak adı spek beklicez ulan ne olursa olsun burdayiz sonuna kadar
Bjkas kendini endeks kağıdı sanıyor biri şuna endeks kağıdı olmadığını hatırlatsın...
çok değil önümüzdeki pazartesi ne oalcağı belli olacak . Çok canlar yakacak veya birkaç yüz güldürecek . Spor hisselerindeki bu oynaklığı bilerek yatırım yapan ağlamasın lütfen zarar ettysen buda ders olsun bir dahakine yoğurdu üfleyerek yersin . Şu borsada kar ettim zararda ama hiç şikayet etmedim çünkü bütün kararları kendim verdim sizlerde etmeyin sadece dersler alın hatalrınızdan ki bir daha aynı şeyi yaşamayın ;)
Heyyy bjk Sen endeks kağıdı değilsin! Hatırla
bence mesele beşiktaşın şampiyon olması falan değil!! öyle ya da böyle ligin bitmesine 4 hafta var ve şampiyonluk şansı çok yüksek bir şekilde şu anda var!! kağıt düşecekse şampiyonluk beklentisi bitince düşerdi!! şimdi benim maliyet 5 kağıt ise 3,50!!
çok ta s....bu saatten sonra!! benim için 3,50 ile 2,50 nin artık bir farkı yok!! bunların hepsi p.ç!!
Bugün bir BEKLENTI mevcut, buna göre Spek of Hell bir senaryo cizer. Olumlu karar da %4-5 kadar prim yapar, olumsuz bir karar da cok düsük de olsa olabilir nötr takilir haftasonu beklentisinden dolayi!
TFF Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak, 25 Nisan Çarşamba günü toplanacak- TFF
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci müsabakası ile ilgili olarak, 25 Nisan 2018 Çarşamba günü toplanacak.
Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayacak toplantının ardından müsabaka ile ilgili karar kamuoyuna duyurulacak
Ne dümenler dönüyor, burada, elimizi göstermeyelim diyoruz, meğer donumuzun rengini bile biliyorlar......gelsin maliyete, benden tövbe.....bu kadar olur yani
*tff, fenerbahçe-beşiktaş maçının 57.dakikadan itibaren devam edeceğini bildirdi-ntv
(25/04/2018 - 15:07:30)
*tff: Ziraat türkiye kupası yarı final ikinci maçı kaldığı yerden 3 mayıs 2018 perşembe günü oynanacak
(25/04/2018 - 15:28:38)
%3 değil % 10 düşsen ne olur, ülke de kararlar böyle alındıktan sonra..en kısa sürede borsadan ve spordan uzaklasıyorum, böyle sağlıksız bir ortamda, tek stres atma noktamızında içine ettiler ya, daha ne diyeyim, bu ülkenin başına gelecek var karar mekanizmaları böyle işlediği sürece..:rtfm:
bu hissedeki düşüşün mantığını çözemedim, geçmişte bu fiyattan düşük almış olup ta şimdimi satıyor yada açığa satış yapıyorsa açığa satış yapanın yanında başka yatırımcılarda korkup satıyor ki adamlar hisseyi hep aşağı çekme işinden kar ediyor
Hayırdır bu düşüş ne ola ki
Faiz arttı dolar düşmedi piyasa düştü la hırsızsın spek açıklaması yok bunun
Elinizi çekmediniz gitti ky nın cebinden bjk seninde Allah belanı versin ne vizyon fln ne gezer sizde
spor,siyaset,para,borsa,faiz hepsi iç içe karıştı.......
Ne karıştığını bilmemde bizim tahta yapıci bu seviyelerden çok cömert😊 Şurda kaldı 31.haftaya 2 gün..Buyrun tahta yapıcı meydan sizin😆😆YTD
Pepe 1 maç ceza aldı yanılmıyorsam Galatasaray ile oynayacağımız maçta oynayacakmış.Hayırlısı olsun.YTD
Stadı yenilenen, forma satışından sponsorluk gelirlerine, yayın gelirlerine kadar tüm gelir kalemlerinde rekor kıran; her platformda fırsatını bulup gelecek vaad ederek, vizyonlarını pazarlayarak, zımnen yatırım yapılabilir firma hüviyetine büründüren bu zihniyeti; yatırımcılarını mağdur eden bu "kağıt" parçasını şikayet etmiştim. Öğrendim ki bu "kağıt" ile ilgili yaptığım şikayet başvurusunu kabul edip "piyasa dolandırıcılığı ve bilgi suistimali" başlığı ile incelemeye almışlar. Arkadaşlar kimse -ahlaki sınırlar içinde ve normal şartlar altında- kolay para kazanmıyor. Yazıktır günahtır. Ben samimi bir yatırımcıyım. Daha doğrusu ilk başta kendimi böyle görüyordum. Şimdi ise suistimal edilmiş bir yatırımcıyım(!). Kimse kalkıp da "doğru zamanda girseydin" veya" başka kağıtlara yatırım yapsaydın" gibi esasa müessir olmayacak sözler söylemesin. Konu ben ve/ya sen meselesi değil... Konu hangi zamanda aldın sattın meselesi değil. Ben doğru zamanda satmış sen yanlış zamanda almış olabilirsin. Mesele zihniyet (leri)... Yazık ya! gelecek projeksiyonlarını gözümüze gözümüze sokarak iki yılda neredeyse yarı yarıya değer kaybettirilir mi? Tamam zarar edelim. Değil mi ki hisse senedidir. Kar da var zarar da.. Ama kategorik olarak bu başka bir şey !!!
2016 yılı mayıs ayında söylenmiş;
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olağan mali genel kurulda kulübün mali durumu hakkında konuştu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, “Planımız önümüzdeki 3 senenin sonunda Beşiktaş’ın borcunu 100 milyon TL’nin altına indirmeye çalışmaktır. Yaklaşık senelik bütçe o zamanlar 150 milyon TL iken önümüzdeki sene bütçe 600 milyon TL olmuştur” dedi.
sizin sözlerinizdeki gelecek projeksiyonuna örnek
Tebrik ederim çok güzel özetlemişsin. Neresinden bakarsan aldatmaca neresinden bakarsan hırsızlık, neresinden bakarsan planlı, örgütlü tuzaklı para kaldırma hareketi. dikkat ederseniz 4 aydır gazeteler ara ara beşiktaşın ne kadar gelir kazandığını, avrupadan ençok kazananlar arasında kaçıncı olduğunu ısıtıp ısıtıp veriyor. aynı şekilde tv de de bunlar hep planlı olarak yayılıyor. beşiktaşın her pozitif durumu yatırımcıya mal çakmak amacıyla kullanılıyor. bugün kağıt 3.3 lara gelmiş. bugün bile bir umudu varken burlarda. siz yarın gs maçını kaybettiğini veya berabere kaldığını düşünün. bir beklenti de kalmayacak. en azından 5 ay boyunca. kağıdın nerelere sürükleneceğini hayal edebiliyormusunuz. peki neden durum böyle. sebebi her olumsuz durumda en kötü fiyatlanan kağıt her olumlu durumda da mal çakılarak yükselmesi durdurulan kağıt olması. 7 liradan bir kağıdın finansal olarak gelişmesine karşılık 3 liralara düşmesi normal mi? 3 ay önce yazdım. kağıt 4 lirayken satamayız düşeceğini bile bile satamayacağız. yarın kağıt 3 lere sabitleyecek besbelli ama bize yukardan kitlemişler kağıdı satamıyoruz yazdım. bugün de yazdıklarımı yaşıyorum. bile bile bu durumdayım çünkü amaçlanan da zaten buydu. hayatımın dersini aldım. beşiktaşın gerçek yüzünü gördüm. yazıklar olsun. haram zıkkım olsun herkese. umarım haftasonu fark yer. çünkü kazansa da çık-ma-ya-cak. sadece billete yine mal satmak için sebep olarak kullanılacak.
Değerli kader ortağım... Sonuç ne çıkar veya çıkar mı bilmiyorum ama öncesinde kulübe sonra da spk ve bimer'e yazdım. Devletin kurumlarından ses geldi de asıl ses vermesi gerekenden çıt yok. Haksızlığa boyun eğersek daha çok haksızlığa uğrarız. Tabirimi mazur görün ama eşekliği kabul edene semer vuran çok olur. Ben gücüm nispetinde refleks gösteriyorum. Bir şey yapmalı diye düşünüyorum. Sonuç beklentisinden bağımsız olarak...
DAYanın arkadaşlar, bu hareketleri bjk yapmaya başladı, Arife gününü bekleyin, bayrama mutlu girin:-)