Heyyy bjk Sen endeks kağıdı değilsin! Hatırla
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyyy bjk Sen endeks kağıdı değilsin! Hatırla
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence mesele beşiktaşın şampiyon olması falan değil!! öyle ya da böyle ligin bitmesine 4 hafta var ve şampiyonluk şansı çok yüksek bir şekilde şu anda var!! kağıt düşecekse şampiyonluk beklentisi bitince düşerdi!! şimdi benim maliyet 5 kağıt ise 3,50!!
çok ta s....bu saatten sonra!! benim için 3,50 ile 2,50 nin artık bir farkı yok!! bunların hepsi p.ç!!
Bugün bir BEKLENTI mevcut, buna göre Spek of Hell bir senaryo cizer. Olumlu karar da %4-5 kadar prim yapar, olumsuz bir karar da cok düsük de olsa olabilir nötr takilir haftasonu beklentisinden dolayi!
TFF Fenerbahçe-Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak, 25 Nisan Çarşamba günü toplanacak- TFF
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci müsabakası ile ilgili olarak, 25 Nisan 2018 Çarşamba günü toplanacak.
Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde saat 13.00'te başlayacak toplantının ardından müsabaka ile ilgili karar kamuoyuna duyurulacak
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
Ne dümenler dönüyor, burada, elimizi göstermeyelim diyoruz, meğer donumuzun rengini bile biliyorlar......gelsin maliyete, benden tövbe.....bu kadar olur yani
*tff, fenerbahçe-beşiktaş maçının 57.dakikadan itibaren devam edeceğini bildirdi-ntv
(25/04/2018 - 15:07:30)
İnanma insanların samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eğer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
*tff: Ziraat türkiye kupası yarı final ikinci maçı kaldığı yerden 3 mayıs 2018 perşembe günü oynanacak
(25/04/2018 - 1538)
İnanma insanların samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eğer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
Yer İmleri