Heyyy bjk Sen endeks kaðýdý deðilsin! Hatýrla
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heyyy bjk Sen endeks kaðýdý deðilsin! Hatýrla
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence mesele beþiktaþýn þampiyon olmasý falan deðil!! öyle ya da böyle ligin bitmesine 4 hafta var ve þampiyonluk þansý çok yüksek bir þekilde þu anda var!! kaðýt düþecekse þampiyonluk beklentisi bitince düþerdi!! þimdi benim maliyet 5 kaðýt ise 3,50!!
çok ta s....bu saatten sonra!! benim için 3,50 ile 2,50 nin artýk bir farký yok!! bunlarýn hepsi p.ç!!
Bugün bir BEKLENTI mevcut, buna göre Spek of Hell bir senaryo cizer. Olumlu karar da %4-5 kadar prim yapar, olumsuz bir karar da cok düsük de olsa olabilir nötr takilir haftasonu beklentisinden dolayi!
TFF Fenerbahçe-Beþiktaþ müsabakasý ile ilgili olarak, 25 Nisan Çarþamba günü toplanacak- TFF
Kuruluþtan konuya iliþkin yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaþanan saha olaylarý nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafýndan tatil edilen Fenerbahçe-Beþiktaþ Ziraat Türkiye Kupasý yarý final ikinci müsabakasý ile ilgili olarak, 25 Nisan 2018 Çarþamba günü toplanacak.
Riva'daki TFF Hasan Doðan Milli Takýmlar Kamp ve Eðitim Tesisleri'nde saat 13.00'te baþlayacak toplantýnýn ardýndan müsabaka ile ilgili karar kamuoyuna duyurulacak
Yorumlarim ve paylasimlarin kesinlikle "Yatirim tavsiyesi" niteliginde degildir!!!
Ne dümenler dönüyor, burada, elimizi göstermeyelim diyoruz, meðer donumuzun rengini bile biliyorlar......gelsin maliyete, benden tövbe.....bu kadar olur yani
*tff, fenerbahçe-beþiktaþ maçýnýn 57.dakikadan itibaren devam edeceðini bildirdi-ntv
(25/04/2018 - 15:07:30)
Ýnanma insanlarýn samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eðer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
*tff: Ziraat türkiye kupasý yarý final ikinci maçý kaldýðý yerden 3 mayýs 2018 perþembe günü oynanacak
(25/04/2018 - 1538)
Ýnanma insanlarýn samimiyetine,Menfaat hissi ile gelirler vecde Eðer vaad etmeseydi cenneti,Allah’a bile etmezlerdi secde... Mehmet Akif ERSOY
Yer Ýmleri