halbuki bana ordayım demişti şahsen :notr:
Printable View
Hissede yapılan şey belli , klasik her zamanki dümenler, bu hisse çıkmaz algısını yaratıp millete sattırıp elindekileri almak , psikolojik olarak bezdirip hisselerini satmaya zorlamak , 20 yıllık grafiğe bakarsanız görürsünüz zaten hissenin durumunu , uzun zamandır borsadaki en önemli kazanma fırsatı bu ve adamlar bunun tam tersi hareket ederek milleti uyutup malı kendileri götürmeye çalışıyorlar ama ben buna kanmam kardeşim , satan satsın bir süre sonra arkasından bakarsınız, benim şahsen yapacağım şey para bulduğumda daha fazla almak almak almak...
1 lot vermem size. İsterseniz 50 kuruşa çekin
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.75 tepesinden tam %20 düştü. Bir taban yedi say
Hay agzini opimmmm. Her destekten aliyom 136 yazdim gelirse ..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın Aydın Doğan veda için Hürriyet ve tvlere bulunacak kesin bilgi ... Bu satış hurriyet için olumlu bi durum ise onun yorumu size ait ... O zaman bugün mal toplamak için bütün pisliği yaptılar yarin belli olur ak Koyun kara koyun. .. bu satisi rte istedikten sonra rekabet Kurulundan aksi bi karar beklemek saflık olur ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tabandan fazla oldu hayatımda böyle bir kazığa denk gelmedim inşallah sağlığımızdan olmayız 20 bin tl zarar nereden döne bilir teknikçi arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
gerçi buna teknik ne kadar işler
Kardes satıştan vazgecerlerse ancak o fiyatı görür o da sana yaramaz:)
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum yanlış yerden girmişsin sen. İki tavan çekmiş kağıda girilirmi. Şimdi stresten yersin tırnaklarını.
Şu anda bu kağıtta teknikten çok haber takip etmen gerek. İnternet sitelerinde gelişmeleri öğrenmeye çalış. Aydın Doğan Hürriyetten 300 milyon $ aldı haberi iki-üç tavan daha çektirirken satış iptal oldu haberi taban yaptırır. Uzun vadeli yatırımcı olursun sonra.
İnşallah zararın çıkar biran önce.
Alirsin 110dan gelse bizde alsak
Sikinti yapma insss guzel olcak olmalı yani.
Masaalah sendede ben kadar hisse varmisss😂😂😂
Tahta sahibi şirketin borcunu bizden çıkardı amacı buyduysa yandık ortaklar ama satış gerçekleşirse ihya oluruz borsa risktir kalbi yetene
Imza haberi geldimi gorurum ben 110 bekleyeni
Arkdaşlar 15 temmuz 2016 darbe dönemini yada 1 -30 temmuz 2016 dönemin grafigine bakın o dönemde hisseye ne yapmışlar görün belki gelecek için bi fikir verir ytd
Okadar basit iste ...olay bu
Kosta sende kacc nik var..
Satışın gerçekleşmemesi mümkün değil olay bitti ytd
Azin bal yesin onun icin burdayiz cali dibinde bekliyoz..
Senin agzin balyesin nanek kosta bana dedi sanar sonra😂😂😂😂
Satış iptal olursa alırsın dedim zaten halen almak istersen tabi :)
Eyvallah ciğerim sağolasın , bazıları da rekabet kurulu deyip duruyor ya arkadaş bir sürü gazete tv dergi vs doğanın elindeyken rekabet kurulu yokmuydu memlekette , adamlar kılıfına o zaman nasıl uydurduysa şimdide öyle uyduracak işte her işin bir kolayı var, bu haberleri bile milleti korkutmak için yayıyorlar ayıp bir şey yani ...
123 milyon lotun piyasada olacak net hacim tırt birde açıga satış sattırırlarmı adama nerde satışta sorunyok yola devan
Satıs fıyatı sanırım buralar...yükselme olmaması bunu gösterıyor yoksa hepsı hıkaye..
Bunlar dohol ile hurgz i esitleyip aynı anda hareket ettirmesinler
bence arkadaşlar büyükbir oyuncu var ki kimse yanaşamıtor kagıtlara olmayan lotlarla fiyatlandırmaları ilginç
Elliot analizi yapan biri vardı burda. Yazmıyor sanirim artık. Hedefini merak etmiyor değilim onun
https://www.google.com.tr/amp/s/www....e-2308855/amp/
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarıda paylaştığım yazıda Doğan Holdingin medya satisi'na rekabet kurulununca onay verilmemesinin ihtimal dahilinde olmadığı belirtilmiş. Bunuda sözcü gazetesi yazarı belirtmiş.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demekki rekabet kurulu bu satışa onay verecektir. Haydi hayırlı olsun diyelim mi arkadaşlar
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satış gerçekleşirse beklenti bitti diyip daha da basar mi bunlar aşağı? Her şey beklenir bunlardan
👍
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hurgz %22 Dohol %8 düşmüş son tepelerinden. Dohol almayan aklımı ...
Rekabet kurulunun vereceği kararin bu satış baskısıyla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum, çocuklar bile bilir bir memurun hükümetin istediği bir durumun aleyhine karar veremeyeceğini, başka bit bit yeniği var bu işte, hacim iyice düştü son iki gündür, hisse yine uzun bir süre bu fiyatlarda 1,20-1,50 aralığında kalabilir. Kısa vadede lazım olmayan parayla girenler açısından sıkıntı olmaz lakin, kısa vadede biraz bekletecekler gibi görünüyor, bıktırmadan yukarı çekmezler.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dohol e mi geçmeli napmali iyice les çıktı bu hisse.
ve dohol le aynı fiyattayız