Hissede yapılan şey belli , klasik her zamanki dümenler, bu hisse çıkmaz algısını yaratıp millete sattırıp elindekileri almak , psikolojik olarak bezdirip hisselerini satmaya zorlamak , 20 yıllık grafiğe bakarsanız görürsünüz zaten hissenin durumunu , uzun zamandır borsadaki en önemli kazanma fırsatı bu ve adamlar bunun tam tersi hareket ederek milleti uyutup malı kendileri götürmeye çalışıyorlar ama ben buna kanmam kardeşim , satan satsın bir süre sonra arkasından bakarsınız, benim şahsen yapacağım şey para bulduğumda daha fazla almak almak almak...
1 lot vermem size. İsterseniz 50 kuruşa çekin
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.75 tepesinden tam %20 düştü. Bir taban yedi say
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hay agzini opimmmm. Her destekten aliyom 136 yazdim gelirse ..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın Aydın Doğan veda için Hürriyet ve tvlere bulunacak kesin bilgi ... Bu satış hurriyet için olumlu bi durum ise onun yorumu size ait ... O zaman bugün mal toplamak için bütün pisliği yaptılar yarin belli olur ak Koyun kara koyun. .. bu satisi rte istedikten sonra rekabet Kurulundan aksi bi karar beklemek saflık olur ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir tabandan fazla oldu hayatımda böyle bir kazığa denk gelmedim inşallah sağlığımızdan olmayız 20 bin tl zarar nereden döne bilir teknikçi arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
gerçi buna teknik ne kadar işler
Yer İmleri