Hayatimi .ikton kutpo
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hayatimi .ikton kutpo
HTC One_M8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen yıla göre satışlarını ve karını arttıran şirket o karı nasıl yok ederim diye bu kadar mı uğraşır. Kan emiciler..
Ben burada boşuna kavga etmedim birileri ile. Şimdi asıl felaket tellallığı na soyunanlara dikkat edin. Hep terse oynuyorlar. Bende kendime topluyorum yine gelicem. Bol kazançlar....
Yapacak bir şey yok. Maliyet düşürmeye gelecek bilançoların iyi gelmesini beklemeye devam edeceğiz. Sanırım uzun bir birlikteliğimiz olacak bu KUTPO ile..
Geçen yıl vergi dairesi 29,523 iken Mart ayında Konsolide net dönem karı 35,553 olmuştu. Konsolide de bir oyun olur mu?
Siz seneryo üretmeye devam edin. Atı alan Üsküdar ı geçti....
kendi adıma konusuyorum bu şirkete şirket diye para yatırırsam nagmerdim sildim borsa hisseleri arasından bu kadar kalektersiz şirket ve sahipleri olamaz bukadar diyorum.yazıklar olsun .temettü yok yıl sonu kar yok tam anlamıyla ******** sahipleri bir insan şirketiyle gurur duyar .ben helal etmiyorum olan birseyi saklayıpta paylasmıyorlarsa bu kadar
Hekes kendi kararını kendi verecek. Ya satıp çıkacak yada bekleyecek. Ben bekleyen tarafta olacağım. Her zaman doğru tercih yapılacak değil. Kar eden şirket var elimiz de fakat yatırımcısı zarar ediyor. Ne söylesek boş..
Pasta atabilecek arkadaş var mı kim sattı böyle hunharca
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbette herkes fikrini söylesin.
Bizde söyledik.
Ama asıl mesele haklı olmak değil....
Hakkı konuşmak...
Ben 7.20 den buyana hep uyardım....
Peki ya kim kimi ve nasıl suçladı?
Bence bundan sonrasını daha iyi izleyip daha iyi analiz edin.
Haydi kalın sağlıcakla....
Bunun zevkimi olur hacı 50 kademe verdi oclar
Derkem hocam daha da düşcek mi demek istiyosunuz ve öngördüğünüz seviye neresidir
Yok hocam daha düşecek anlamı çıkarmayın. Ben zamanın birinde 6 TL derken bazı borsa ile dalga geçen arkadaşlarda tahminlerde bulundu. Lakin ben bir kere değil 100 defa da uyarsam zırnık bir tedbir aldırmadılar yorumları ile. Aksine dalga geçtiler hakaret ettiler işte. Ve geldiğimiz son nokta. Ben topluyorum. Sizede bol kazançlar diliyorum...
bence aşırı tepki verdi. gap bıraktı.
ayrıca bu spk bilanço değil. thy de genelde vergi dairesi zarar gösterir spk da kar açıklar.
teknik olarak yukarı tepki verip gapı kapatmak isteyecektir. kar ciro çok iyi ama yönetim giderinden karı makaslamışlar. 100 milyon yönetim ve pazarlama giderimi olurmuş. değişik bir şirket. maliye müfettişleri göreve :bravo: :evil:
carfursa iki yıldır müthiş zarar açıklıyor, bugün artı yaptı. bu kar yapmasına rağmen düşmüş. borsa değil kumarhane sanki :kahkah:
ytd.
KUTPO yaklaşık bir yıldan fazladır yatırımcısını bilançolar eşliğinde perişan etti. Hisseye inanan ve yatırım yaparak bekleyenler için çok kötü bir durum. Temel, teknik ne söylersek söyleyelim hepsi karavana. Oyunu kuran Patron istediği zaman istediği hareketi yaptırıyor. Darbe sonrası 4 TL'den nasıl 9,4 TL ye götürdüyse şimdide tersini yapıyor.
Saolasınız hocam sizede bol kazançlar
Diğer günler tabana kadar 50bin Lot alıcı çıkmayan tahtada, bilanço açıklandıktan sonra ki performans dikkat çekici...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoyu görelim bakalım, detayları neymiş.
Maharaj dostum yorum alabilirmiyim sence böyle bir yönetimle hissede umutlu bekleyiş devam etmelimi saygilar..
Yatırımcının hakkını çalan çırpan varsa Haram olsun...
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
Sevgili dostum, maalesef klasik bu senede kış aylarında da iş yapamamış görünüyor. Geçen hafta kütahyadaydım Showroomu var Eskişehir yolunda aynı zamanda müze orası. Alışverişte yaptık ailece. İşleri sordum yöneticiye çok durgun demişti. Bilançoyada yansımış durgunluk maalesef.
Bilançonun iyi gelmesi zaten sürpriz olurdu. Ve yine iyi gelmedi. Şimdi ise diplerde oynarken veryansın edenler siz bu hisse7.00 7.20 de iken nerelerdeydiniz? Samimi değilsiniz. Hak hukuk meselesi yapacak bir şey yok. Dileyen istediği yere şikayet edebilir tabi. Mani olanda yok. Yanlış analiz kurbanı oldunuz bunu kabul edin lütfen. Ve herkesten önce kendinizi suçlayın. Bol kazançlar...
Hocam, çok yazıp çiziyorsun. Ne yapalım sana alkış mı tutalım, bravo çok yaşamı diyelim anlayamadım. Bu işi bu kadar çok biliyorsan para çoktur sende. Ne uğraşıyorsun buralarda. Dipten alıp zirveden satan yatırımcı havan var. Burada herkes kendince bilgi ve ilgisine göre hisse alıp satıyor. Yukarıdan da alınır aşağıdan da. Zararda edersin karda. Ama burada herkese akıl verip ahkam kesmekte iş değil. Herkes nasibini yer.
Neden sürekli insanların elindeki lot miktarını merak ediyorsunuz? Bunun sizin adınıza bir çözüm olduğunu mu düşünüyorsunuz? Elbette hayır!!! Peki neden o zaman bilen ile bilmiyeni birbirine çorba yapma gayretiniz var? İşte bu sorunun cevabını ben biliyorum. Çünkü senin beklenti dediklerin çöp çıktı. Ben ise doğru bir pozisyonu kolladım hep!!! Bu sadece bana yaradı evet ama sizlerle de üleşmek istedim fakat başarılı olamadım. Şimdi benim elimdeki adedi boş ver de bir sonraki dersine iyi çalış. Bol kazançlar...
Hocan sen yokken biz bu hissede pozisyonumuzu aldık. Hisse patron hissesi. Sabır gerektiriyor. Senin gibi hızlı değilim ben. Sen çok hızlısın. Pozisyon kolluyorsun. Şip şak. Senin şimdi keşfettiğin hisseyi ben çok çok önceden topladım. Beklediğim yere kadarda bende. Sıkıntı yok. O yüzden senin hayallerin iyi yönde. Devam et..:bravo:
Gerçek küçük yatırımcılara sesleniyorum sizin aklınız ile alay ediyorlar....
Ben sizin hakkınıza tecavüz etmem. Okuyanlar , şu son 20 sayfayı bir kez daha okusun!!!
Bol kazançlar...
Sayın Uzunburun, sizi tebrik ediyorum. Temel,teknik hiçbiri ile kimse 6 TL rakamını göremezken ve ortada ne fol ne de yumurta varken siz 20 gün önce foruma katılıyor (bu güne kadar nerelerdeydiniz ve ne zaman gidersiniz bilmiyorum) ve nokta atış 6 TL diyorsunuz ve maliyeye verilen bilanço kötü geliyor ve gerçekten 6 TL yi görüyor. İşte yatırımcılık Budur! Sanıyorum çok zenginsinizdir. Biz ky olarak önünüzde eğiliyoruz! Şimdi hedefiniz ne zaman kaç liradır. Yüce kişiliğiniz ve ky dostluğunuz hatırına paylaşırsanız bizde 3-5 kuruş kazanırız.
Geçen yıl yaptığı hareketi aynen tekrarını yaptı arkadaşlar, atla deve değil 😁 büyütmeyin bu kadar....ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum, 12 aylık ve 3 aylık toplamda -0,7 Milyon zarardı. (-1,2 ve 0,5) eğer hisse yukarılara gitmiş olsaydı tamam ama zaten çıkmamıştı. Bu arada 3 aylık da benzeri gelirse geçen yıl ki gibi 5,60 lı rakamlara geliriz. Yani olumlu demiyorum ama düşüş biraz abartılı tepki. Y.T.D.
:bravo::bravo::bravo:
Şu teknik ve temeli bu seviyeye gelmeden önce grafik ve verilerle gösterseymiş ya bize, biz de ona göre faydalanırdık.
Nasıl bir temelse, 9 aylık da 16.8m olan yönetim giderleri 12 aylıkta 30.2m fırlayabiliyor. Aynı şekilde 9 aylıkta 49.2m olan pazarlama giderleri 73.5m çıkabiliyor. Bu orantılı mıdır? Nedense bunlardaki artış hep son çeyrek ile beraber 12 aylıkta ortaya çıkıyor. Tabi ki sorgulanmalıdır. Bakalım faaliyet raporunda bununla ilgili tatmin edici bilgiler olacak mı?
Ondan sonra küçük yatırımcıyı borsaya çekme çalışmaları. Bence SPK özellikle genel yönetim giderlerindeki anormal artışları/fiyatlandırmaları otomatik olarak kontrol etmeli.
Geçen sene vergi dairesine sunulan ile konsolide arasında konsolide lehine yaklaşık 6m fark olmuş. Ama yeter mi, bence yetmez.
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.