Birilerine satılacak sanırım, bedava gibi alıyorlar havacılık sektörü kan ağlarken.
Printable View
Birilerine satılacak sanırım, bedava gibi alıyorlar havacılık sektörü kan ağlarken.
Kote tarihinden bugüne ilk kez hisse fiyat rekorunu kırdı; buradan biraz düzeltme gelebilir.
Yükseliş grafiği devam ederse 50 resimde; gücünü kaybederse 40’a uğrar.
Hisse hacmi düşük olduğu için PY hangi yöne karar verir bilinmez, ama bu iştahla net alımların da bir sebebi olmalı.
Teknik olarak bilgi verebilecek var mi fincan kulp hedefi destek direnc vs gibi.. tabii ki yatirim tavsiyesi olmadan. Sn Cautionary bu arada sayfadan tesekkur ettim burdan da edeyim. Ozellikle 85000 105000 ongorusu, ve pegasus icin tekerinize tas degmesin.
Ortalamalardan çok uzaklaşıldı,
bu sefer şaşırtmayabilir,
fırsat varken çıkmayı da bilmek lazım!
Kanal direncinde ve
rsi'da yine negatif uyumsuzluk var!
https://twitter.com/switrabel/status...77949821259776
önceki forumlarda hatırladığım kadarıyla Katar'lılara satılacak deniyordu. Muhtemelen satılacak. Bu fiyatlardan yükselişin hızlanmasının başka izahı yok...yakında kokusu çıkar...
Zaten Ali Sabancı bu şirketi kurduğuna kuracağına pişman olmuştur. 20 senede hiç kar edemedi... hep zarar.
Tavan yapmadan %5er %5er 3 tavan yaptı; bu açıdan finansal veri yorumlarına istinaden yükseliş mantıklı görünüyor. Yine de, insider bilgisi olmadan şirket değerlemesini artırmanın başka bir yolu yok. Bence arkasından bir şey çıkacak; gelişme sonrası satış yer ama o nokta, tavan, bugün müydü, 50 midir bilmiyorum.
fiyat kazanç uçmuş, düştüğünde yıldırım gibi düşer.....ytd
Herkes yükseliş bekliyorsa açığa satma zamanı geldi demektir
Yarın THY uçar, Pegasus’tan da çıkış olur diğer hisselere. Özellikle Cuma günü yaşanan %7,5 yükseliş çok süs kokuyor, yarın da görece hacimli çıkış olursa bu hisse biraz daha gider demektir. Ben bu hafta Pegasus çakılır diyorum, ama yarın ilk seans hep en yüksek seviyelerde kalırsa bu fikrimi terk ederim. Bu hafta ek bir haber gelmedikçe THY yürür; alım varantına girerim THY’nin.
Yatırım Finansman, dün Pegasus için hedef fiyatını 40,2 TL'den 66,5 TL'ye yükseltti, ama şu an için en büyük satıcı konumunda. Ne yaptıklarını anlamak zor. Bu fiyatlardan satmaları için hedef fiyatı yükseltmelerine gerek yoktu. E madem beklentin yüksek niye satıyon o zaman?
Yat fin kurum olarak yerlidir...ama işlemlerin çoğu yabancıya aittir...yanı raporu yazan ile satan aynı kişi olmak zorunda değil.
Yabancı işlemlerine bakarken de net duruma bakmak lazım..yatırım üzerinden satarken meryy üzerinden alır...zaten yılbaşından bu güne yabancı yakası nereden nereye geldi...yabancının tavrı net..soluksuz alıyor..onlar satmadan da düşmesi zor.
Ayrıca yatırımın raporda yazdıklarını ben 1 sene önce verdim..hedef fiyat da makul..bilançolar geldikçe hedef fiyatlar da yukarı revize edilecektir.
Son söz: aslolan fiyattır, yukarı gidiyorsa sorun yok...gerisi teferruat.
pegasus malta isimli malta adasına yerleşik bir havayolu şirketi kurdukları doğru mu ? acaba şirketin avrupa birliği şartlarına göre yolcu taşımacılığı yapacağı için mi bu kadar hızlı yükseliyor ? bilgisi olan var mı ?
Ooo cok ıddıalı olmus
Tekkeyi bekleyen corbayı ıcer
https://invst.ly/b6aso
hedef 10 dolar ytd
Forum cok sessizlesmis, eskilerden bir Pegi var herhalde. Herkes mi satti? Umarim istediginiz fiyata gelmistir. Ytd.
Ben de burdayım.
HUAWEI NXT-AL10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duruyoruz çivi gibi [emoji4][emoji4][emoji4]
YAZDIKLARIM AL/SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR ve SADECE KENDİMİ BAĞLAR...
Eskilerden huylananadam vardı, 2 yıl boyunca çok söylenmişti. Satmıştır muhtemelen. Umarım 40 üzeri fiyatlardan çıkmıştır. Foruma gelmediklerine göre eskilerin çoğu satmıştır diye düşünüyorum. Ben ilk etapta 42 gibi çıkmayı düşünmüştüm, fakat sonraki gelişmeler üzerine 54 fiyata revize ettim. Bakalım gelecek mi buralara.
haziran 2019 trafik verileri
https://i.hizliresim.com/DO47r1.png
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/773700
Hahaha. Hayır satmadım buradayım. Uzun zaman sonra foruma bir göz atayım dedim mesajınızı gördüm. 36₺ dan alınca çok söylenmiştim :))) ama sn. Onelle e satmayacağımı söylemiştim. O da analizi bırakmış galiba belki satmıştır. Ben vade farkı zararını yeni çıkardım daha yolumuz var o yüzden sizin gibi revize ettim hedefimi. Yabancı alımları beni heyecanlandırıyor açıkçası. Bekliyoruz sessizce.
Selam arkadaslar benim gorusum sudur.hisse elbet bi duzeltme yapar su anki kosullarda hedef yukuri gosteriyor.hissede olanlarin sikinti yapmasina gerek yok duzeltsede tekrar cikar.ama bu kop ogullari tv lerde varant pazarliyor aman dikkat bir hafta sonra hisse +2 yapmis olsa bile aldigimiz alim varanti -20 olocak su anda oldugu gibi yani zarar edecez