1.78 kalktı halktan alışlar dikkat çekici
Printable View
1.78 kalktı halktan alışlar dikkat çekici
Ters yaptı 75. Gösterip yukarı sürdüler
1.85 oldu ne gel geli
bugun ıtıbariyle ulaşlardayım ... Allah bol kazançlar nasıp etsın arkadaslar hepimize ..hazirana kadar bakalım ne olacak fıyat yaz beklentısını aldım .. yazdıklarım yatırım tavsıyesı değildir
bugun son 45 dk kimin eli değdi ise ,cidden çok şık 10 basamak yukarı çektiler. bugunku el atan arkadaş pek bundan onceki capulculara benzemiyordu. İşin ilginci ise jet hızı ile gelen bilanco , aksam 6 dan sonra dusen haber ve bugun 1.75 e kadar basıp yukarı çekmeleri. Sonucta bizim gibi patronlarında amacı para kazanmak diye düşünüyorum aklın yolu bir, umalımda aklı selim insanlarla kafa tokuşturup en azında kagıdı defter degerine getirsinler.
Gecen bılsnconun tersi oldu bugünkü hareket.ilk etapta 2.04-2.06cıvarı beklıorum önümüzdeki hafta
https://emlakkulisi.com/ulaslar-turi...cevirdi/452123
Haber eski ama gyo yolunda yada yeni is alani hakkinda ipucu gibi ytd
http://www.businessht.com.tr/piyasal...donus-hikayesi
haber eski ama demekki inşaat sektörüne geçme kararı alınmış gibi.... ytd
Fusun hanıma zaten kinayeli bi sekilde nabıonuz orda yıllık 155 bin euro kira bedeli gelcek die beklionuz mu dedim. Ne icraatınız var mesela dedim projelermiz var ama kap a acıklamadan bişi söleyemem dedi. Zaten kimseye mantıklı gelmio bos bos oturup kirayı ve kar ı mı yiyecekler illa bi faaliyet alanı gerekli bence bişiler olcak ha olmazsa nolur bi bok olmaz sirket yerinde sayar kar ı yerler yawastan sonra belki oteli de satarlar dımdızlık kalırlar o zmn insaata yöneltir yada şirketi satar yada ortaklık kurulur bakalım nolcak zamanımız var bekleyip görücez
Ha biz sirkete güvenmioz ama kadın sirkete güvenio kap a bakarsanız dio bilancoya bakarsanız dio sıkıntımız yok dd nin altında islem görüoruz öz sermayemiz büyüdü dio sermayeden daha cok kar acıklayan kac sirketten daha iiyiz dio doqru da sölüo bence. Bilancoya göre durumu daha ii olmalı örnek intemeya bakar mısınız dd nin kac katında işlem görerek uctu kısa bi örnek sadece
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...56#post1651656
Halka açıklığı % 50 nin üzerinde olan hiç bir hisseye bulaşmak doğru değil.
Genellikle bu tip hisseler batıyor. Bir çok hissede devamlı surette MKK ya müracaaat var,
Adam şirketine güveniyorsa niye % 50 nin üzerinde halka arza gidiyor.
Borsaya bazı hisseler baktığın zaman halka açıklığı % 90 ların üzerinde olan bir çok şirket var, bunlarda çok dikkatli olmak lazım.
Birde bir çok şirket defter değerinin 5/10 katından işlem görüyor,
Bu hisselerde çok tehlikeli, bulaşmak hiç doğru değil.
YTD
Ulas halka acıklık 68 peki gercekten kagıt halkta mı? Patronların malının olmadıgını bilebilir miyiz. Adam 150 bin lotu anında sattı kim aldı ky mi? Halka acıklık oranına takılmamak lazım. Diyelim ki yüzde 5 halka acık o zamanda deriz ki piyasa da mal yok patron isterse gider deriz yine güvenmeyiz.
tekniğe göre önümüzdeki haftalar güzel yükselişlere gebe, arkadaşlar...
2 hacimli geçilirse daha güzelleşir...bu hafta dikkat çekti...ytd..
Şu an twitter da acaip bi ulas pazarlaması var millet ucuo acılısta tavam yapar dienler var ;) yarın kagıt yüksek Acar bu arkdaslar alıs girerse ;)
Sen ne ilginc bi herifsin ya =))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın tavan olailir gerçekten, my net finansta 40 a yakın yorum yapılıyor... 2 yi hacimli geçerse 3,60 gelir...my net finansa girin, yorumlara bakın abiler...
Tavana gerek yok. Emin adimlar ve yeni yatirimlar ile hak ettigi yere gelsin yeter:) Ytd
Aksamın bu saati pazar günü mynet en cok izleyenler de 533 kisi var ilginc seyler olcak yarın sahip cıkın hissenize satmayın ;)
An itibariyle 824 kisi izlio ;) yarın 2 leri görürüz
Onlar önce hisseyi alıyorlar,
Sonra tavsiye ediyorlar,
Onlara inanıp hisse alanlar daha sonra sayfayı ağlama duvarına çeviriyorlar.
Günlerdir % 95 i halka açık etyat ı pazarlıyorlar,
Bir iki gün içinde önceden aldıklarını millete dağıtıp stop yapın diyorlar, patron satışı var diyorlar, hikâye bitmiyor velhasıl.
Hele bazıları defter değerinin 5/10 katı hisseleri pazarlıyor.
Ne yazıkki ky ler de her sefer bunlara inanıyor ve hüsran yaşıyorlar.
YTD
Erol bey iyi guzel soyluyosunuzda , surdurulebilir degil iste o defter degeri.. yani esas faliyetten gelmediki.. haa bende maldayim ama egri oturup dogru konusalim derim , yeni is gyo haberi beklentisinden girdim cuma gunku hareketinide gorup ama burdaki biriki şarlatanin yok kasimda 3.33 yok bu ay 3.60 diye diye yirtinmasindan iskillendim acikcasi.. biraz temkinliyim stoplossu belirledim bu yuzden.. Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza ..bol kazanclar hepimize
Hayal tacirleri çoğaldı
En fazla 3,60 eder
Fazla etmez
ytd
elinde olan hemen satsın,
az sonra burası ağlama duvarına dönmesin,
2.13 den gitti, alanda kazansın. gaplı açtı.
tekrar 1.85 te alıcıyım.
YTD
213 göremedim işim vardı ama 208-207den çıktım biraz beklentimin üstüne çıktı bugün..ben 198den fazla yukselemez diyordum ama 204 kanal direncini bilem geçti.204 üstünde kalması önemli ....neyse herkeze hayrlı olsun
Şimdi neden satinca felaket tellallığı yapiyorsun ki, dün aksama kadar hissedeydin gayet iyiydi,bu sirket zarardan kara gecmiş hemde güzel kara neden satsın millet bi acikla bakalim yoksa birilerine mi hizmet yapiyorsun
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı tarafı çok şişkin.muhtemelen taktik icabı girilen alışlar ...seans sonu bi aşağı veriş olur mu diye beklıorum...