Sayfa 314/464 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,505 - 2,512 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    An itibariyle 824 kisi izlio ;) yarın 2 leri görürüz
    Oraya bakarak hisse alanların sonu???

YTD

2.  Alıntı Originally Posted by iyinesil Yazıyı Oku
    Oraya bakarak hisse alanların sonu???

YTD
    Benim demek istedigim su an iyi reklam pazarlama olayı var bi anda heryer ulascı oldu hisse için iyi olur bi ivme yakalar sonra ele verirler mi bilemem ha yeni girenler bu seviyeden girerse eski girenler de kar ı görünce satsın sonra aqlamaz kimse.

3.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Şu an twitter da acaip bi ulas pazarlaması var millet ucuo acılısta tavam yapar dienler var ;) yarın kagıt yüksek Acar bu arkdaslar alıs girerse ;)
    Onlar önce hisseyi alıyorlar,
    Sonra tavsiye ediyorlar,
    Onlara inanıp hisse alanlar daha sonra sayfayı ağlama duvarına çeviriyorlar.
    Günlerdir % 95 i halka açık etyat ı pazarlıyorlar,
    Bir iki gün içinde önceden aldıklarını millete dağıtıp stop yapın diyorlar, patron satışı var diyorlar, hikâye bitmiyor velhasıl.
    Hele bazıları defter değerinin 5/10 katı hisseleri pazarlıyor.
    Ne yazıkki ky ler de her sefer bunlara inanıyor ve hüsran yaşıyorlar.

YTD

4.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Benim demek istedigim su an iyi reklam pazarlama olayı var bi anda heryer ulascı oldu hisse için iyi olur bi ivme yakalar sonra ele verirler mi bilemem ha yeni girenler bu seviyeden girerse eski girenler de kar ı görünce satsın sonra aqlamaz kimse.
    Hisse büyük ihtimal kopuk açar,
    Bir iki kademe daha alırlar sonra?
    ERSU da kaç defa kopuk açtı,
    Millet gidecek diye daldı,
    Sonra hüsran, gap ı doldurdu.

YTD

5. Erol bey iyi guzel soyluyosunuzda , surdurulebilir degil iste o defter degeri.. yani esas faliyetten gelmediki.. haa bende maldayim ama egri oturup dogru konusalim derim , yeni is gyo haberi beklentisinden girdim cuma gunku hareketinide gorup ama burdaki biriki şarlatanin yok kasimda 3.33 yok bu ay 3.60 diye diye yirtinmasindan iskillendim acikcasi.. biraz temkinliyim stoplossu belirledim bu yuzden.. Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza ..bol kazanclar hepimize

6. Hayal tacirleri çoğaldı
    En fazla 3,60 eder
    Fazla etmez
    ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Majesteleri. Yazıyı Oku
    Erol bey iyi guzel soyluyosunuzda , surdurulebilir degil iste o defter degeri.. yani esas faliyetten gelmediki.. haa bende maldayim ama egri oturup dogru konusalim derim , yeni is gyo haberi beklentisinden girdim cuma gunku hareketinide gorup ama burdaki biriki şarlatanin yok kasimda 3.33 yok bu ay 3.60 diye diye yirtinmasindan iskillendim acikcasi.. biraz temkinliyim stoplossu belirledim bu yuzden.. Allah iyi insanlar cikarsin karsimiza ..bol kazanclar hepimize
    Yeni hikaye olmazsa işimiz zor ztn. Gelir yok faaliyet yok bunlar kar ı yerler. Ben gecen yıl mayısdan beri 1.85 ort ile 50 bin lot var bkliom zararına vermm 2.26 gördü vermedim

8.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Yeni hikaye olmazsa işimiz zor ztn. Gelir yok faaliyet yok bunlar kar ı yerler. Ben gecen yıl mayısdan beri 1.85 ort ile 50 bin lot var bkliom zararına vermm 2.26 gördü vermedim
    kusura bakmayında mal olsa yemez bu kadar parayı.... bu rüzgarla iyi bir iş ilişkisi yada yeni bir alanda yatırım yaparak ( gyo veya inşaaat ) muhakkak değerlendirecekler.... adamlar 1977 den bu yana piyasada esnaflar... YTD

Sayfa 314/464 İlkİlk ... 214264304312313314315316324364414 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •