Sakin ol şampiyon sepet candır
Kesinlikle YTD.
Printable View
Sakin ol şampiyon sepet candır
Kesinlikle YTD.
Bu saatten sonra kıpraşmadan beklemek en güzeli pek aşagılara salmak istemiyor
Buralarda çok oyalandı her an start verebilir vermeli...y.t.d
Bu ne baskıdır yaa,haftalardır neredeyse iki ileri bir geri,bir el asla fırlamasına izin vermiyor
Tatsiz bir hafta daha geçti ne yapmaya çalışıyor acaba toplayamadimi
Aylik alan satan kimler acabs
https://i.hizliresim.com/pLXAfn.png
Aybaşından bu yana takas..mal halen toplanıyor gibi..
Şirket şahlanmış 150-160 milyon kar eder duruma gelmiş özsermayenin yarısı kadar..böyle şirketlerden bistte kaç tane var..pdd/dd değerinin yüksek fiyatlanmasının sebebi de bu..her yıl bu oran hızla düşecek yada hisse değeri çok yükselecek..
1-Temeli çok iyi ve işleri artarak devam ediyor..
2-bedelsiz sermaye artırımı beklentisi..
3-Dolaşımdaki hisse sayısı çok az ve toplu..
4-Yetmez mi???
Hareket yakında başlar inşallah
Kesinlikle YTD.
Arşive baktım da, 40 aşağıya 30 yukarı yaparak yeni yıla girerler diye yazmışım 17 Kasımda . Aşağıda 196 yı öngörmüşüm ama yukarıda 250 ler demiştim .16 küsür lira yanıldım :) Ben hala aynı görüşteyim. Yeni yıla bu şekilde girecekler sanki .. Belki Ocak ayı da böyle geçebilir . İşte bu arada Ege ve diğerlerinin hareketlerine bakarak yukardan milletin eline tutuşturup geri çekerler kanaatındeyim.
Benim önceliğim ,yerli oto tedarik sözleşmesi haberinde. Bedelsiz bomba olur , nasip ... Eylül başından beri 1'e 15 bilanço beklentimi belirtiyordum zaten ,3.ç bilançoda ihracatta % 2 daralma vardı . Temennim , herhangi bir daralmanın son çeyreğe yansımaması veya min seviyede kalmasıdır.
Bol kazançlar olsun inşallah herkese ..
Teşekkürler kazanckapisi
https://i.hizliresim.com/n0cmAu.jpg
Otomotiv sektörü pandemi öncesi rakamlara gelmiş çok şükür..3.çeyreği de geçecek rahatlıkla ihracat..bilançoda hiç bir risk görmüyorum güçlü bir rakam gelecektir..yılsonu 160 milyon tl rakamını yakalarız rahatlıkla..daha üstünü de bekliyorum ama temkinli olalım..y.t.d
O vakit suan 250 civarinda satalim mi yani gitmeyecek mi bu kagit...300 olursa da 50 tl yanildim mi olacak ...borsada olmaz diye bisey yok...bunun garantisini kimse veremez...
Kazançkapısı çok tşk
İçi boş tartışmaları ne kadar çok seviyoruz . Ben yazımda şu seviyeleri asla göremez diye bir şey yazmadım .Sadece kişisel öngörümü bildirdim 17 Kasımda , yeni yıla kadar 40 aşağı verirler 30 yukarı çekerler yukarısı 250'ler olur ,bu şekilde yeni yıla girerler diye bir ÖNGÖRÜ'de bulundum hepsi bu kadar .Tabi ki borsada olmaz diye bir şey yok .
Ben Mart da başlayan salgın sürecini Petunda geçirmiş birisiyim.O forumda , Temmuz daki bir yorumumda bunlar yılı fiyatladılar bence diye yazmıştım. Yani 5 aylık bir öngörüde bulundum ve hala 32 leri göremedi kağıt .Ki açın bakın bilançosu tatminkar birkaç şirketten biridir borsada. Yazdıklarım elbette kanun değil ,ama çok şükür çok az yanılıyorum.
Derken ağustos sonu eylül başı tam bilmiyorum 108.70 den giriş yaptım .Açın bakın o tarihten beri yıl sonu bilançosu 1'e 15 beklentim var diye defalarca yazmışım.Öngörüde bulunarak pozisyon almak benim için çok önemli ..
Burada belirtilen yorumları,içi boş tartışma yaratmak için değil de , hepsinden bir şeyler alarak dağarcığa bir şeyler katmanın fırsatı olarak görüyorum ben .Size de tavsiyem bu . Sonuçta benim gibiler çok daha az hayal kırıklığı yaşıyorlar .
Normalde 300 - 320 ye vurup düzeltmesi gerekirdi , gerçi daha 14 gün var ama .. Ben her 253 üzeri atışını milletin eline tutuşturma vesilesi olarak görüyorum. Eylülden bu yana yaptığım trade i de sonlandırdım.Ha 320 olur satıp tekrar alım kollarım ama şu an bekleme zamanı .Benim için şenlik tarihi 1 Mart itibarı ile başlar . Bu tarihe kadar her türlü baskılamayı normal karşılayacağım hayal kırıkılığı yaşamamak için.
Sizle polemige girmek icin yazmadim...bende karton konya ve egeenden buraya geldim..az cok bizde neyin ne oldugunu biliyoruz...fiyat belirtmenizden kaynaklanan yanlis ama dogru zaman gosterir bir algi yaratmasindan kaynaklandihi icin yazma geregi duydum...kalbinizi kirmak gibi bir niyetim yok...kusura bakmayin...iyi gunler...
Son 15 günde 1.771.000tl lik pay satışı olmuş.
Kasımda yabancı yatırımcı 5.35 Milyon TL net satım gerçekleştirmiş .Biz şöyle iyi olacak böyle iyi olacak derken yabancıların bu kadar yüklü satışı enteresan . Belki kağıdın mevcut seviyesi, onların hedeflerini tutturmuş olup başka kağıtlarda pozisyon almalarını gerektirmiştir bilemeyiz.
Teknik açıdan da , CCI 6 gün önce +100 seviyesini aşağı kesti ,yani şu an sat sinyali veriyor. RSI 70 seviyesini yaklaşık 2 hafta önce aşağıya kesmişti ,şu an 62 lerde .Dolayısıyle o da sat sinyali veriyor. MACD , hareketli ortalamasını perşembe günü aşağıya kesmişti, yani o da şu an sat sinyalinde bulunuyor. Stokastik zaten hareketli ortalamasını aşağıya kestiği için o da muhtemel kısa vadeli bir düşüş işaret ediyordu .
Demişler ya Tekniğe inanma Tekniksiz de kalma :)
biraz araştırdım %3.5 kasım 10 itibari ile yabancı payı varken şimdi 2.72 , korkulacak bir durum yok hissenin sağlığı için bazen satılması-alınması yeni maliyetlerin oluşması için iyidir doğaldır.
Hisse toplu ve az bu tarz hisselerde teknik cok hizli degisebilir...adamlar 5 dk da yuzde oynatiyo.bilanco iyi gelecek beklentisi ile belkide duzeltmeyi buralarda tamamlar...bedelsizlerde bu hafta yine bir hareket olabilir...kartonun onayi bu hafta gelebilir...
Tabi hersey kismet herkes icin en iyisi olsun insallah...
Boynuz kulağı geçer derler.. abisinden eksiği yok fazlası var.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese merhaba arkadaşlar borsada sabırlı olan kazanır
Hoşgeldiniz sn Artı1:wave: