Şirket şahlanmış 150-160 milyon kar eder duruma gelmiş özsermayenin yarısı kadar..böyle şirketlerden bistte kaç tane var..pdd/dd değerinin yüksek fiyatlanmasının sebebi de bu..her yıl bu oran hızla düşecek yada hisse değeri çok yükselecek..
1-Temeli çok iyi ve işleri artarak devam ediyor..
2-bedelsiz sermaye artırımı beklentisi..
3-Dolaşımdaki hisse sayısı çok az ve toplu..
4-Yetmez mi???
Hareket yakında başlar inşallah
Kesinlikle YTD.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Arşive baktım da, 40 aşağıya 30 yukarı yaparak yeni yıla girerler diye yazmışım 17 Kasımda . Aşağıda 196 yı öngörmüşüm ama yukarıda 250 ler demiştim .16 küsür lira yanıldımBen hala aynı görüşteyim. Yeni yıla bu şekilde girecekler sanki .. Belki Ocak ayı da böyle geçebilir . İşte bu arada Ege ve diğerlerinin hareketlerine bakarak yukardan milletin eline tutuşturup geri çekerler kanaatındeyim.
Benim önceliğim ,yerli oto tedarik sözleşmesi haberinde. Bedelsiz bomba olur , nasip ... Eylül başından beri 1'e 15 bilanço beklentimi belirtiyordum zaten ,3.ç bilançoda ihracatta % 2 daralma vardı . Temennim , herhangi bir daralmanın son çeyreğe yansımaması veya min seviyede kalmasıdır.
Bol kazançlar olsun inşallah herkese ..
Teşekkürler kazanckapisi
Yer İmleri