Sayfa 312/607 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Buralarda çok oyalandı her an start verebilir vermeli...y.t.d
    Aynen ufak çaplı artı eksi kapanışlarla göstergelere ayar çekiyor patlama aniden ve sert olacaktır haftalık kapanış 236.30 üzeri olması çok güzel bu rakam haftalıkta korundugu sürece yukarıları hedefler

2. Aybaşından bu yana takas..mal halen toplanıyor gibi..

3. Şirket şahlanmış 150-160 milyon kar eder duruma gelmiş özsermayenin yarısı kadar..böyle şirketlerden bistte kaç tane var..pdd/dd değerinin yüksek fiyatlanmasının sebebi de bu..her yıl bu oran hızla düşecek yada hisse değeri çok yükselecek..
    1-Temeli çok iyi ve işleri artarak devam ediyor..
    2-bedelsiz sermaye artırımı beklentisi..
    3-Dolaşımdaki hisse sayısı çok az ve toplu..
    4-Yetmez mi???

Hareket yakında başlar inşallah

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

5.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Bu ne baskıdır yaa,haftalardır neredeyse iki ileri bir geri,bir el asla fırlamasına izin vermiyor
    Arşive baktım da, 40 aşağıya 30 yukarı yaparak yeni yıla girerler diye yazmışım 17 Kasımda . Aşağıda 196 yı öngörmüşüm ama yukarıda 250 ler demiştim .16 küsür lira yanıldım Ben hala aynı görüşteyim. Yeni yıla bu şekilde girecekler sanki .. Belki Ocak ayı da böyle geçebilir . İşte bu arada Ege ve diğerlerinin hareketlerine bakarak yukardan milletin eline tutuşturup geri çekerler kanaatındeyim.
    Benim önceliğim ,yerli oto tedarik sözleşmesi haberinde. Bedelsiz bomba olur , nasip ... Eylül başından beri 1'e 15 bilanço beklentimi belirtiyordum zaten ,3.ç bilançoda ihracatta % 2 daralma vardı . Temennim , herhangi bir daralmanın son çeyreğe yansımaması veya min seviyede kalmasıdır.

Bol kazançlar olsun inşallah herkese ..

6. Teşekkürler kazanckapisi

7. Otomotiv sektörü pandemi öncesi rakamlara gelmiş çok şükür..3.çeyreği de geçecek rahatlıkla ihracat..bilançoda hiç bir risk görmüyorum güçlü bir rakam gelecektir..yılsonu 160 milyon tl rakamını yakalarız rahatlıkla..daha üstünü de bekliyorum ama temkinli olalım..y.t.d

Sayfa 312/607 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •