E yazdık ya 3 kere ipinucundan bile meselâ kaz yanık ya kaz honey gibi vesaire... )
Gerisi yazmakla olsa hepiniz anlardınız,
biraz yaşanması da lazım, yoksa yok )..
Printable View
bir daha yazayim....bea..! üç dikiş iyidir.... 🤣
31 aralikta dolar 4.9x olmak durumunda.
sirket ve banla bilancolari rahatlar.
1- abd, trump ve bazi fed'cilerin hedefi de buna yarayacak. fed aralijta faiz artirmazsa dolar fiyati daha gevser.
2- petrol fiyatlari dusuk seyrederse cari acik bizi zorlamaz.bu durum da tl'nin degerlenmesine vesile olabilir.
3- hukumet tasarruf tedbirlerini ocak ayina kadar kesin surdurur. yil sonu rakamlari istedigi gibi gelebilsin diye. bu da faizi dusurur. tl degerlenir.
bakalim analez tutacak mı ...bea..!
montrö/ boğazlar sozleşmesi var. var da...
tuna ile ilgili tarafları bağlayan neler var/yok.
kuzey karadeniz'de çok şeyler oluyor. ingiliz uçağı, abd uçağı...ukrayna/rusya savaş gemileri.
azak mı/petrol fiyatları mı konu?
ya da başka neler?
tuna yoluyla karadenize bakalım ne kadar savaş gemisi indirir abd?
bir liman kostence, oteki de batum olur....
boğazlar, montreux da neymiş ... bea..!
almanyada monte ederler. tunaya salarlar.... bea...! :oleyo:
çok kişi bilmez, istanbulda üsküdar,kadıköy, eminönü arasında yolcu taşıyan motorlar var... kocaman kocaman....
onların ilk tipleri -çok küçük ve ahşap idi- ikinci dünya savaşında ABD'nin ruslara verdiği hücumbotlar idiler. ruslar 1952 yıllarında motorlarını, silahlarını söküp istanbula halata bağlayıp çekerek getirdiler onları. burada onlara motor takıldı sandalcılara satıldılar. öyle oldu şimdiki dolmuş motorlarının dedeleri.
*deutsche bank'ın genel merkesinde frankfurt savcılığı tarafından kara para aklama soruşturması çerçevesinde arama yapılıyor
(29/11/2018 - 12:11:56)
Bu haberin devamında neler olabilecek.....?
Bu mudur son deklare trade'in ve poz'un da.. Ağustos'18 ilk günleri say.. Gelmi$iz yılın sonu Aralığa..
Arada bi tane daha belki varsa o da "1 Dolare$ Önmülyön" topiğindedir ancak ki sanmam ne biri ne ikincisini daha.. ??
Nası bi$ey sanırsın kendini.
El öpsen nafile, dimdirek boşgeçiverecen..
tarihte bugün,
arabayı sattım geçen
peralar boşta durup duru
çalışsın didim tabe ,aldım altın fonu
derken pala benim hava yastıklarını patlattı
beni pertte çıkardı
gerçi dün biraz yükseldi belki arabadan sag çıkarız
tam dogandan kendimi kurtarcakken tak tak tak...
şekerbangı alcak dedikodusu
gene gittim aldım
almayınca uyuyamıyom
antibiyonik ilaç gibi...bağımlıyım
dohtora gitcem de
onun da biraz anlaması lazım
gelde anlat
toplum bizi anlamıyo
pala bizi anlamıyo
patron bizi anlamıyo
abey,beni anlamadım ya
ben ona yanıyom
bayım herkes bu mereti farklı büyüklükte oynuyo
kimi 1 kontrad alıyo
akşama kadar yazıyo
kimi herşeyini yatırıyo...
herkesin 2000 puvanı farklı yane
çok bilen mi kazanıyo
apdallar mı kazanıyo
apdala yatanlar mı yoksam
sence bayım bütün suç kaderde mi
yoksam pala bizden akıllı mı...
Şimdi narin bak iyi niyetin vesairen hissedilir her daim ancak böyle aradan hep girip aywa kıymetli tampon takılman hoş ve adil olmuyor..
Sana da iftira eden, kurcalayan, hakaret edip, trade'ine ekmeğine sermayene kadar zarar kovalayan vesaire bi acayip takılsın,
burda biz dahil pek çok forumdaşa da yapabildiği gibi..
Sonra konuşalım bu hususta.. Öyle bedava tek taraflı niyet elçiliği falan olmaz, olmasın.
Sanki bana dair yukarda yazdığın temel doğruları bilmiyor muyuz, hayırdır ?.
"aywaa kiymetli tampon..."
bu kawgada bile denmez. gerci kuzu talebeligini kabul etti. ama mazurdur. hap tesiri altinda
Suriyede , ırakta problemsiz operasyonlar bekliyorum.
ABD yoldan çekiliyor...... beaa!
Ve bu mücadeleyi Devlet-i Âli kazandı hamdolsun...Bu forumda her zaman dediğimiz şey şuydu: Bu kadim, 12 bin yıllık Devlet geleneğini küçümsemeyin...En zor zamanlarında bile küllerinden doğmuş ve bu coğrafyada hüküm sürmeye devam etmiş bir milletiz BİZ...
Sağlık nedenlerimden dolayı fazla yazmayacağım abi...Selam vermek için uğradım...Selametle...
Öyle değil abi...Sinerji olmazsa olmaz bu işler...Ortamdakilerle kafan uyacak yani...Rakı masasını kurarken bile yanında kafana göre adam bulunması lazım...Zaten zehir, zehrin karesi olur geçen saatler...Olabilemez zaten...Mümkün değil...Bi de biz devletçi adamız sonuçta, milletin derdi bizi -fazlasıyla- geriyor her daim...Ama her ne hikmetse doktorun karşısına hep tek başıma çıkıyom a.q…
Şimdi mesela, en fazla naylon poşet tüketen marketlere kimler ortak diye düşünmek lazım...Hani, yılbaşından sonra büyük vurgun vuracak olanları kastediyorum...Poşet başına 25 krş...Aha babaan...2019/3 bilançolarını uçurur bu gelişme...
Bak, 2 lafın arasında cillop gibi tüyo verdim...Babası oğluna yapmaz bu kıyağı...
Başlıkların hemen hepsi...Full negatif enerji...Kuzum benim yaw...İçerdi sıçardı ama 2 kelam ettimi "vay anasını" derdin...Özgündü yani...Kendine has...O'na has...Tek bir kalem kalmadı bu tarz koca forumda...Ben göremiyom...Zaten avya da eski ekip te yok...Güzeldi halbuki...Bilgi vardı...Tez, antitez, sentez; paylaşmak vardı...Bilginin zekatı olan paylaşmak...Rabbinin verdiğini paylaşanlar kazanacak abi, diğerlerine cehennem !...
Trump'ın kararı Pentagon tarafından desteklenmediğine göre bu hamleyi yapan İngiltere...Yani Rothschild ekibi...HALK Cafeyi okuyanlar bilir, seçimlerden hemen sonra Trump'ın bu evanjelik manyakların hatta ilk başta Mattis'in kıçına tekmeyi vuracağını tee Eylül aylarında yazıyorduk...Nitekim öyle oldu...
Rockefeller'in bu işte kazancı ney peki: D.Akdeniz...Exxon mobil ile ilgili gelişmeler de yukarıdaki alıntının hemen sonrasında yazılıydı...Merak eden okusun abi...İlk açıklamalardan okuduğum "elde edilecek gelirden KKTC'nin % 25 oranında yararlanacağı" şeklinde ama hükümet kanadından gelen ciddi tepkiler pazarlıkların devam ettiğini söylüyor bana...Sonuçta bu oldukça uzun bir süreç, çok sular akar bunun altından...Yani piyasaları etkileyecek bir ekmek çıkmaz, illaki bir yerde buluşulur ...
Gelinen noktada, hükümetin şalterlerini kapatan Trump için 20 Ocak'a kadar Padişah tanımlaması yapabiliriz...Kasım'da yenilenen Kongrenin ilk toplantısına kadar yani...Haliyle, bu az ama çok önemli bir zaman aralığı olacak hem piyasalar hem de TR için...Dikkatle izlemek lazım...
Analitik dusünen insanı takip etmeye çalışıyorum. Her zaman gorüşlerine katilmak sart değil..
Kuzunun problemi; karşı görüş sevmiyor. Okuyucusunu bir yönde manipule ediyor. Sonra herkes yallah mezbahaya... [emoji24]
Aywaa sorgulayıcı da alinganlık yaptı. Tabii kınayamam. Vardır kendi dunyasında bir sebebi.
deniz43 var "vobelit" topigi . takibimde.
Bilgi kiymetli. Altincilar var ya daglarca topragı eliyorlar. Sonunda 100 gr. altın kalıyor.. Biz de öyle.Ekmek aslanin ağzında.
Poşet tiyonu asıl ağustosta kacirdık. Pesin satıp vadeyle aliyor onlar.En az 2 ay para repoda duruyor. Faizlerin arttigı yerde adam tezgahta degil repoda parayı vurdu. Bak grafiğe ... agustostan bu yana %50 yaptı o market. Biz uyurken.
Hadi aywaaa barbituratlarin etkisindeydi.Ben ne icmiştim ki ? [emoji24][emoji24][emoji24]
Ne yalan söyleyim, şu forumda -düzenli- takip ettiğim 2 tane başlık var...Biri bu diğeri BES...Ara ara cafeye girip bakıyorum ama hep aynı geyik...MedwiG'in astığı haberler olmasa oraya da girmem yalan yok...Notlarıma aldım deniz43'ü...
Karşıt görüşü sevmemek bir tarz sonuçta...Ama benim için önemli olan Özgün olmak...Kendi olmak...Ve dahi en önemlisi BİLGİ'yi paylaşmak...Kuzu'yu ben o haliyle sevdim, bilgisini ve o bilgiyi paylaşmasını sevdim; küfrüne, hakaretine vs sırf bu nedenle katlandım bunca sene...Ben bilgiye aç bir adamım abi ve çok şey öğrendim ondan...Bende yalan yok …
Ha...Adam tın tın, kendi değil, özgünlük sıfır ve herkese hakaret ediyorsa onun bana verebileceği bir şey olabilemez...Okur geçerim, çoğu zaman okumam bile...
Ayva'nın oldukça geniş bir vizyonu var...Araştırıcı...Ve en önemlisi rabbinin O'na verdiğini paylaşmayı sevmesi...Yazması lazım...Dow 35 bin dedi olmadı diye alınganlığın lüzumu yok...Sanki biz her şeyi biliyoruz...Yok öyle bir şey yaw...Ona bakarsan kimsenin yazmaması lazım...Belki de parayı vurdu gitti tatil yapıyor...Şayet öyleyse ne işi olur bizim gibi sidiklilerle...:)
https://twitter.com/tcsavunma/status...44829781135362Alıntı:
Irak kuzeyi Kandil ve Hakurk bölgelerine 22 Aralık 2018'de düzenlenen hava harekâtı neticesinde terör örgütüne ait mağara ve sığınaklar imha edilmiş, üs bölgelerimize saldırı hazırlığında olan silahlı altı bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir.
Bu harekâta, ANKA-S (yani silahlı İHA) ve tanker uçaklar da iştirak etmiş...Gerek menzil gerekse harekât sırasında kullanılan ağ merkezli koordinasyon vs. bir yerlerde tek tek not ediliyor mesela...Yani kıssadan hisse, bu tip harekâtlar sadece oradaki 3-5 baldırı çıplak terörist için yapılmaz abi...Birilerine bu şekilde subliminal mesajlar içerir çoğu zaman...İşte bu da benim uzmanlık alanım, alın not edin bu bilgileri...Geçenlerde, Afrin'de SİHA tarafından vurulan görüntülerin servis edilmesindeki maksadın bu olduğunu yazdık istiareli olarak...Şak diye "ee motor?" a geldi mevzu...
Yaw, bırakın motoru bilmem neyi...40 yılı aşkın bir süredir F4 kullanıyoruz...Hemde eşşek gibi afedersin...Sen o mesajdaki temaya odaklansana...Karşındaki ne demek istemiş bi anla dinle önce...Yok...Direkmen bam bam...
Bu zulme ne stent dayanır ne de damar tabikine...AİHM'e şikayet edecem yaw...Batsın bu dünya...
https://twitter.com/MicahZenko/statu...06296431878144Alıntı:
Pentagon's decision to hide what troops were doing in Syria, refuse to articulate their objectives, and to hide troop data (in April) meant the public and Congress didn't know their missions or purpose.
This collective ignorance gave Trump an immense political opening.
Konunun özü şu: bu Pentagon içerisine çöreklenmiş olan (bir zamanlar bizde de vardı, hala da var) Mattis, McGurk ve bilimum evanjelik manyaklar Suriye'deki Blackwater'a resmen para akıttılar senelerce...Erdoğan bunu defalarca anlatmaya çalıştı Trump'a ama seçimler öncesi hep beklemede kaldı bu konu...Bu kan içici vahşi örgütün başındaki ********, Irak ve Afganistan'da hemde kameraya alarak takır takır adam vurdurdu ve dahi bu görüntüleri her yerde yayımlattı...
Reuters'ta "Frontier Services Group (FSG) isimli şirketin kurucusu ve dörtte bir hissesine sahip olan Erik Prince'in, Çin Halk Cumhuriyeti ile ünlü Kuşak ve Yol projesi için bir kontrat imzaladığı ve 'Müşterilerimize Kuşak ve Yol rotasındaki işlerinde gerek duydukları güvenlik ve savunma hizmetini sağlayacağız' dediği yönünde haberler çıkmıştı...Pekin’deki Uluslararası Savunma ve Güvenlik Koleji ile FSG arasında imzalanan ve tutarı belirtilmeyen anlaşmaya göre, Prince, Yeni İpekyolu rotasındaki boru hatları, demir yolları ve enerji tesislerinin güvenliğini sağlayacaktı...
Çok muhtemelen an itibariyle Trump'ın elinde bu grubun DEAŞ ile ve haliyle Demokrat'larla ilişkilerine dair cillop gibi bilgiler var ve kongrenin toplanmasıyla birlikte sarışın manyak bunları kullanacak...Ki daha geçenlerde CBS'teki bir programda Mattis'i Demokrat olarak niteleyerek her şeyden haberi olduğunu ima etmişti...Bu programdan kısa bir süre önce Fidan'dan brifing almıştı...
Bütün bunları 20 Ocak'tan sonra bol bol duyacaksınız...Satranç tahtasındaki makro stratejiler yanında bazen boş hamle gibi görünen ara hamlelerden biri bu sadece...Eric'in biri gider biri kalır, hatta ölür cesedini testereyle doğrar bir yere atarlar...Kimse bulamaz abi...:cool:
Bu para hırsı varya para hırsı...Bazen gözün öyle bir kararırki kime ne iş yaptığından haberin olmaz ...Allah muhafaza...
Hepimizin bildiği gibi eskiden grip olunca "şifayı kaptın" denirdi...Yapılan son araştırmalar bunun ne denli gerçek olduğunu gösterdi abi...Mesela halsizlik yaparak vücudun harekete ayırdığı enerjiyi toksin yıkımına yönlendirdiği; iştahı keserek sindirim organlarındaki kireçlenme, iltihaplanma, iç kaslardaki bakım onarımı sağladığı; öksürük, balgam ve geniz akıntısı yaparak tüm üst solunum yollarını temizlediği; ishal ve burun akıntısı yaparak beynimizden aşağıya doğru tüm toksinlerin boşaltımını sağladığı resmen ispatlanmış vaziyette...Ki doktorların tamamı bu sürecin her hangi bir ilaç almadan sadece dinlenerek atlatılması konusunda hemfikir...Bolca su tüketmek, taze sıkılmış meyve suyu içmek ve stresten kaçınmak klasik ama en iyi reçete gibi duruyor an itibariyle...
Velhasılı bardağın dolu tarafından bakacak olursak grip şifadır...
*
Devletler de grip geçirir ara ara...Her ne kadar bu "klasik ve geleneksel" gibi görünse de bünyeye en uygun reçeteyi uygulamak her daim önemlidir...Piyasa açılmak üzere, sonra devam ederiz...Konsantremizi bozmayalım...
Daha ilk günden McGurk'un Obama tarafından atandığı ve Bob Corker‘un onayladığı anlaşması kapsamında İran’a uçaklar dolusu yollanan 1.8 milyar dolar nakit paranın sorumlusu olduğu yazılmaya başlandı bile....:)Alıntı:
Çok muhtemelen an itibariyle Trump'ın elinde bu grubun DEAŞ ile ve haliyle Demokrat'larla ilişkilerine dair cillop gibi bilgiler var ve kongrenin toplanmasıyla birlikte sarışın manyak bunları kullanacak...
Grip aşısında kurşun varmış abi, buğdayda da gluten...Kolesterol kalp krizine neden olmazmış o bakımdan bol bol tereyağı yiyebilirmişiz...Yapılan araştırmalar 30 yıllık araştırmaymış üstelik, gel de inanma ...Nasreddin Hoca'nın "Dünyanın merkezi aha burası inanmayan ölçsün" dediği gibi bir durum...şimdi diyemez bittabikine, sıkar biraz gugıl map varken...O değil, nerde bizde bu bilimsel araştırmaları teyit edecek kapasitede üniversite ve dahi akademik kadro ?!...Birileri birilerini fena şekilde kullanıyor ama o birilerinin bundan haberi bile yok...
Bütün bunlar yapay zeka teknolojisinin uyguladığı stratejiler...Neyin doğru neyin yanlış olduğunu kafaya takıp en sonunda üşütmek...Acilen Bakırköy benzeri oluşumlar yapmak lazım...Halbuki rahmetli Barış Manço nane limon kabuğu bir tutam zencefil demiş...Daha ne desin...
Esasen, Devlet dediğimiz şey teknik özellikleri belli bir çeşit araba gibidir...Motor hacmi, silindir sayısı, diferansiyel çeşidi vs yi ekonomik, askeri ve siyasal kapasite gibi düşünebilir, jeostratejik konumu ise bütün bunlardan farklı olarak aracın kullanılacağı pist olarak tasvir edebiliriz...Sürücü koltuğuna oturan herkesin yapması gereken ilk iş önce oturduğu yeri sonra da aynaları vs kendine göre ayarlamaktır...Hemen belirtmeliyim ki, kalkıştan hemen önce yapılan bütün bu değişiklikler genellikle aerodinamiği bozacak türden şeyler değildir...
Aracın çalıştırılmasıyla birlikte parçalardan tamamına yakını üretimdeki kombinasyona dayalı olarak sıkıntısız bir şekilde hareket ederler abi...Ve diresiyondaki her sürücü kazasız belasız bu yarışı tamamlamayı hedeflemektedir...Nitekim aracın içerisinde kendisi de vardır...Bütün sıkıntı, ya pistten kaynaklanan bir hatadan ya da kullanım ömrü nedeniyle gerekli parçaların değiştirilmesi sırasında yaşanır...Buna motor ve dahi diferansiyel de dahil...Lastik mastik önemli değil, pit stop ekibin sağlamsa bir kaç saniyelik iştir...Aynı anda yakıt ikmali de yaparsın olur biter...
Mart seçimleri geldi çattı...Barış Yarkadaş attığı twitte "Metin Akpınar & Zeki Alasya ile birlikte adliyedeyiz" diye yazmış...BES başlığında da yazdım, insan beyni kadar şapşal bir organ yok yaw...
Şalterleri kapattı, şimdi oturduğu yerden hem tv izliyor hem de twit atıyor...Kaşıkçı mevzusundan elde edilecek hasılat belli oldu...Bakalım ne kadarını kırışacak bizimle...Macron hüngür hüngür...Yannız, bütün bunları aylar öncesinden yazdıydı bu garip...Rockefeller ekibini iyi tufaya getirdiler...Reis kinci adam, 15 Temmuz'un intikamı alenen devam ediyor abi...Pentagonu da kaybettiğine göre ...D.Akdeniz...Exxon Mobil ?!...Diz is e pensıl…Alıntı:
Saudi Arabia has now agreed to spend the necessary money needed to help rebuild Syria, instead of the United States. See? Isn’t it nice when immensely wealthy countries help rebuild their neighbors rather than a Great Country, the U.S., that is 5000 miles away. Thanks to Saudi A!
Shut down ...
Bazen BOP parçası mı bütün bunlar? diye aklıma geliyor.
Çok mu komplocuyum.... beaaaa!
Aywaaaaa ....!
BOP çok itici oldu, ben Misak-ı Milli diyorum abi...Rahmetli Atatürk'ün vasiyetini gerçekleştiremezse yazıklar olsun bu Devlete diyorum başka bir şey demiyorum...Gelişmeler gayet olumlu, Rusya tarafı çok sessiz ama karşı çıkacaklarını düşünmemekteyim...Neden derseniz o civardaki tüm gaz petrol sahalarını toparladı Rosneft ve en büyük ortağı Katar...Makrodan bakıldığında Rothschild…
Şunu da hatırlatayım...Bu jeoekonomik yazıları da haybeden yazmıyoz ...Ailelerin kendi arasında ve Devletlerle olan münasebetlerinde yaşanan bu bariz gelişmelerden ülke içerisindeki hangi şirket nasıl etkilenebilir analizini yapın diye yazıyoruz...Birçoğu da geyik sanıyor burada yazılanları...Hayatın bizatihi kendisi şifrelerle doludur...
Bu konuya sonra gelecem...Önemli...
Ek 21314
Son durum bu mesela...Umarım anlaşılmıştır işin vehameti...
*Alıntı:
Çin'in elektronik ve radar konusunda özelleşmiş kuruluşlarından CETC'nin baş mühendisi JianQi Wu:
"2013'de Çin'in açıklarında uçan bir F-22'yi metrik-dalga radarı kullanarak 450 km'den tespit ve takip ettik. Bugün bu radarlar tüm kıyı bölgelerini kapsıyor. Bugün bu radarlar Çin Dz.Kuv. gerek hava karakol gerekse satıhtan havaya füze sistemlerinde kesişim ve önleme görevlerinde kullanılıyor."
Alıntı:
Çin'in Fujyan eyaletindeki Longyan kentinde bir kişi kaçırdığı otobüsle kalabalığın arasına daldı. Olayda 5 kişi öldü 21 kişi yaralandı. Saldırgan polis tarafından tutuklandı.
Önce açıklama, sonra eylem...Ne kadar tanıdık değil mi ?!...Valla durumlar hiç iç acıcı değil...Bizde ne yapacaklar dur bakalım, gerçi D.Akdeniz'de yeterince alan bıraktık bu tospalara ama a.q. açları doymuş mu yakında anlarız...
*
Gerilerde bir yerde yazdım abi, asıl kıyamet S-400'lerin teslim edileceği günlerde kopacak...Bir rivayete göre Dünyanın en stealthı olarak lanse edilip millete kakalanan F-35 lerin hiç de öyle bir özelliği yokmuş...Bildiğin ABD & Rusya tezgahıymış...Bunu bizim gibi amele ülkeler gayet tabikine bilmiyor ama bizim oralarda denildiği gibi ak g.t kara g.t çıkacak ortaya...Çok yakında...
Bu arada, Erdoğan'ın "ABD'nin Suriye'den çekilmesini istişare etmek üzere" Rusya'ya gitmesi oldukça manidar...An itibariyle AB gümm !...Bu tarihi mesajı bir yerlere not edin...
Alıntı:
Resmi ziyaret için Libya'nın başkenti Trablus'a giden Bakan Çavuşoğlu'nu, Mitiga Havalimanı'nda Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Dışişleri Bakanı Muhammed Tahir Siyala karşıladı.
Daha 3 gün önce Çavuşoğlu bu binadaydı...Sudan'da gösteriler devam ediyor, dün Somali Mogadişu'da patlama meydana geldi, bir çok insan hayatını kaybetti ve yaralandı....Çavuşoğlu'nun bu ziyareti öncesinde her 3 ülkeye de Akar ve Gen.Kur.Bşk.nın ziyaretleri vardı hatırlarsanız...Rockefeller tandanslı bütün bu örgütler...Fetö, Eş Şebap, PKK, PYD... Ne kadar pislik varsa bunlar destekliyor...Sisi'yi Rusya da kullanıyor, üs beklentisi var hatta arazi bile tahsis ettiler...Yoksa Mısır'da darbe beklentim vardı...Hala da var gerçi ama dur bakalım...Alıntı:
Libya'nın başkenti Trablus'ta Dışişleri Bakanlığı binasına düzenlenen intihar saldırısında hayatını kaybedenleri sayısı 3’e yükseldi.
Bence bu yapay zekaya yenilmeyeceğiz abi...Çünkü "unutmanın algoritması"nı yazamayacak kimse bana sorarsanız...Unutma yüce rabbimin bize verdiği en nadide özelliklerden biri...Size çok acı veren bir olayı hiç unutmadığınızı düşünün...İyi de abi bu robot, acıyla ne işi olur dersen; acıyı tatlıyı bilmeyen duyuyu bilmez; duyuyu bilmeyen duyguyu bilmez; duygusuzdan insan olmaz...Ama robot olur...
Bittin olum sen yapay zeka...Angart !...
Putin'in son açıklamaları beklentim dahilindeydi, yazdık ta...Sisi'nin kıçına tekme konusunda halen umutluyum...D*****n kuyruğu yakında kopacak bence, ki bunu Suud'dan gelen "Kaşıkçı olayından sonra çok ciddi yapılanmalara gittik" şeklindeki açıklamalara bağlıyorum...İngiltere'nin Umman'a üs konusundaki girişimlerinin etkisini de göz ardı etmemek lazım...
Körfez ülkelerinin hızlı bir şekilde Şam'la ilişkiye girmeleri Hariri suikastını hatırlatıyor bana...Esad İran'la ilişkileri toptan reddederse İran pardon İngiltere bu işe ne der ona bakmak lazım abi...Ceymis Bontluk bir mevzu bu...Şimdilik bu kadar...Not ettik...
https://twitter.com/_tirendaz_/statu...64453520248832Alıntı:
Fikir bir askerden çıktı diyor. Bizde böyle bir fikrin yapmak kenarda dursun dinleneceğini düşünebiliyor muyuz? Umuduz var mı?
Bu eziklik duygusuna ait kodları keşfettiler sanki a.q...Buradan yürürlerse nereye gidebilirler bunun analizini yapmak lazım acilen...Ama bana sorarsanız yapay zekanın şapşalları kullanmadaki sosyal medya başarısı bu, yani duygu algoritması değil...Yine de temkini elden bırakmamak lazım...Ne dedim: Ulusal Strateji Bakanlığı...2 yıldır teklif CİMER'de -öylecene- duruyor...