Sayfa 259/367 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. http://uzmanparam.milliyet.com.tr/am.../85000/85275/p

Bomba açıklama! Türkiye`ye 51,3 milyar dolar...
    Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) İcra Direktörü Hung Tran, Türkiye`de faiz oranlarının, yatırımcıyı çekmek için yeterli bir seviyede olduğunu belirterek, "Biz mevcut koşullar altında şu ana kadar Türkiye`ye iyi bir sermaye girişi olduğunu düşünüyoruz. Şu an için Türkiye`ye bu yıl 51,3 milyar dolarlık sermaye girişi olacağı beklentimizi koruyoruz." dedi.
    Çinli mi o?
    @erefefik

2. http://www.posta.com.tr/misirdan-suu...iklama-2035413

Mısır yönetiminin, içişlerine yönelik herhangi bir müdahaleye karşı Suudi Arabistan'ın yanında olduğu belirtildi
    Bakiniz dün yazdim, bugun ne oldu? Suud- Iran catismasinda, Misir, Suud'u destekleyecektir. Bu sebeple baski altina alinmalidir.

Burada butun sorun kim kiminle dost ve muttefik, bunun tespiti gerekli. Gorunende Suud ve Abd dost ve muttefik. Ben tam tersini yaziyorum, Iran ve Abd dost ve muttefik. Tabii ki bu muttefiklik eşitler arasi bir muttefiklik degildir.

Diger taraftan Abd ve Suud dusman degil. Abd-Suud iliskileri cok basit bir anlasma uzerinden yürür. Bu anlasmanin iki maddesi vardir:

1-Suud cikardigi petrolu Abd'ye dolarla satar. Bu dolarlari da Abd bono ve tahvilerine yatirir.

2-Birinci madde yururlukte kaldigi muddet zarfinda, Abd, Suud'u korumayi taahhut etmistir.

Ayvagobek analezi diyor ki, Abd Suud'u korumayacak. Iran, korfezi ve Suud'un petrol bolgesini ele gecirecek. Sebep, Abd'nin ilan ettigi yaptirimlardir. Bu yaptirimlar sebebiye Iran Hormuz'u dikayacak.

Peki, nicin Abd Suud'u korumuyor? Cunku yukaridaki anlasma yururlukte degil. Abd, Suud ve korfezden petrol almiyor. Avrupa da eskisi kadar almiyor. Oradan Çin petrol aliyor. Abd, kaya perolu, kaya gazi cikarecegimis de ihtiyaci yokmus...Hade lem, yalancilar. Hepsi yalan...

Suud anlasmayi yerine getiremiyor, Abd niye Suud'u korusun? Yogusam Trump ve Abd'nin kimseye bir madiği yohtur.

Suud deve g.tü yaglar...

Analez temam, long devam.
    @erefefik

3. https://twitter.com/spectatorindex/s...28334719541249

Ben tam tersini yaziyorum, Iran ve Abd dost ve muttefik. Tabii ki bu muttefiklik eşitler arasi bir muttefiklik degildir.
    Sallaya sallaya kendin de inanmaya başladın yazdıklarına...

na hah hah haaaaa !...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

4. Seçimden önce Akşener'e oy isteyen Süleymancılar, Kurban zamanı milletin telefonlarını aramaya başlamış. Vatandaş da öyle güzel cevap vermiş ki..
    "Gidin Meral Akşener'den isteyin."
    https://twitter.com/themarginale/sta...50054422319105
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

5. Temel Dursun’a :“-Sana bi bilmece soracağum.

-Sor uşağum.

Kafeste yaşar, cik cik diye öter saridur, nedur bu?

-Kanarya!

Değul.

-Papağan?

Yok.

-Serçe?

Değul usağum!

E nedur o zaman, bilemedum?

Hamsi daaa hamsii !

-Ula Temel hamsinin kafeste ne işi var daa?

Ben koydum.

-Ula hamsi sari mi olur?

Ben boyadum.

-Usağum iyide hamsi cik cik diye öter mi hiç?

Ula Dursun o kadar da şaşurtmaca olsun daa.
    @erefefik

6. Ben didim abi, ayvagubeklinin sırtını yere getirmek çok zordur...

2000 puvan kıvırttırıvedim...yeter abi, Allahtan belamızı isteyecek halimiz yok. Ayvagubekli yaylaya çıkar...
    @erefefik

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Ben didim abi, ayvagubeklinin sırtını yere getirmek çok zordur...

2000 puvan kıvırttırıvedim...yeter abi, Allahtan belamızı isteyecek halimiz yok. Ayvagubekli yaylaya çıkar...
    Bugün vadelide 8000 puan oynaklık vardı

Sen sadece 2000 puancik mi kivirttin

Yoksa sayim mi yapıyorsun

Çekinme söyle kizmicaz bak
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Bugün vadelide 8000 puan oynaklık vardı

Sen sadece 2000 puancik mi kivirttin

Yoksa sayim mi yapıyorsun

Çekinme söyle kizmicaz bak
    hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi ben kazandıklarımı eksik yazıyon...

Sokakta birinin cebine elini sokup, perasını almaya kalksan adamı linç ederler...

Emme burası borsa, burda serbest...Haliyle millet gıcık oluyor...

Abi ben de çok gıcıkım be ya, napim Allah ele yaratmış...
    @erefefik

Sayfa 259/367 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •