yasalarda gsmh nin yuzde 1i tarıma destek için ayrılır deniyor. a.k partisi iktidarında yüzde 1i bulduğu yıl var mı araştırılsın, hep yarısından azı ayrılıyor o rakamın. Sonra gıda pahalı diye varlık kuyruklarına sokuyorlar ak seçmeni.
Printable View
yasalarda gsmh nin yuzde 1i tarıma destek için ayrılır deniyor. a.k partisi iktidarında yüzde 1i bulduğu yıl var mı araştırılsın, hep yarısından azı ayrılıyor o rakamın. Sonra gıda pahalı diye varlık kuyruklarına sokuyorlar ak seçmeni.
Yüce hakan DELİKAN , ( latife yapıyorum ) sizin uzağı görme sorununuz yokmuş. Maşallah Uzak, yakın çok net görüyormuşsunuz ( nerden duyduğumu sormayın, sırdır ) Bu durum da ;
1. Dolar / tl 10 günlük perpektif nedir ?
2. Tualdeki sarı renkleri canlandırmalı mı, sönükleştirmeli mi ? :))))
Bende ne sorduğumu anlamadım ama anlayan çıkar belki.
https://twitter.com/KemalOzfirat/sta...568512/photo/1
sinyaller bir bir geliyor meydan okuyorlarmış Allahım sana geliyorum hemen pozları arttırıyorum bende meydan okuyorum hahahahaahaha
Bu gün bir müjdesi olacaktı sn Cumhurbaşkanı'nın.
Ne zaman olacağı hakkında bilgisi olan var mı. ?
https://www.youtube.com/watch?v=HUF0GkCZaUg
Bu delikanlıyı tanıyan var mı ? Piyasaya hızlı giriş yapmış. Tesadüf mü, yeni algı operasyonumu ?
Ulusal rezervimiz toplam borcumuza denkmiş var emenukeeee zekaya gel sıfıra sıfır elde var sıfır diyor bütün ülke parasını altına yatırsa enflasyondan korunurmuşuz zekaya bak mk töbe töbe abi başladılar gene bize saldırıyorlar algısına yahu kötü yönetiliyoruz bu kadar basit başka düşmana gerek falanda yok yahu.
1. Dolar / TL 10 perspektifi her ne kadar çerçeve içinde derinlemesine uzun ince bir yol şeklide görülmesine rağmen, yol kenarındaki ağaçların kökünü kemirmişler. Kökü kemirilen ağaçların yıkılıp yola devrilmesi ile bu yol kapanabilir. Yol kapanırsa eşeği başka yola sürmek gerekebilir. Arka fonda gökyüzünün mavisi biraz daha cıncık mavisi tonunda olsa, beyazlı grili pambık pambık bulutlar biraz daha vurgulu görünebilirdi. :he:
2. Sarı rengin tonuna üç harfliler karar verecektir. Onları bekleyelim sabırla derim ben. I ile başlayan F ile biten üç harfliler. :oleyo:
Adım hıdır değil ama diyeceğim budur. :wave:
Elbette süper olur - du. . Ama kartvizite erişim sorununuz varsa krediyi unutun. Geçen perşembe 4 özel bankadan 300 bin tl. konut kredisi istedim, olmadı. Hiçbir yerde emekli konut kredisi alamaz yazmıyor ama , bazen yazılı olmayan kurallar geçiyor. Hatta, bir tanesine '' madem emekliyim diye mazeretiniz var, bankanızdan 400 binlik eurobond alayım, bloke koyun'' dedim. kabul görmedi. Aslında biraz da markalı konutlar satılsın amaçlı krediler. İkinci el için sıcak bakılmıyor.
Koronavirüs salgını sonrasında değişik çevrelerce gündeme getirilen, yap-işlet-devret (YİD) projeleri ve garanti ödemeleriyle ilgili sorunun yanıtı ortaya çıktı. Devlet, 29 Nisan Çarşamba günü Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun trafiğe açılan bazı bölümleri ve Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için garanti ödemelerini yaptı. Toplam tutarın 3.2 milyar TL dolayında olduğu belirtiliyor. HABERTÜRK’ün, ulaştığı bazı işletmeciler, devletin, Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda 2019 yılı geçiş garantisi ödemesini yaptığını söyledi. Söz konusu proje için ödenen tutarın 2.6 milyar TL dolayında olduğu öğrenildi.
https://m.haberturk.com/iste-yap-isl...mpression=true
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
04 mayıs 2020 saat 15:43
dolar/ tl 7,0426
kötü, kötü, çok kötü, kolla....
yine nöbet yeri terk edilmiş. saat 16:05 ve dolar 7,69
*jp morgan: Türkiye'de bu dezenflasyon trendinin, zayıf talep ve gelecek aylarda küresel emtia fiyatlarını zayıf dövizden gelen baskıyı dengelemesi nedeniyle devam etmesini bekliyoruz
jp morgan: Dezenflasyonist eğilim, tcmb'ye daha fazla faiz indirimi alanı sağlıyor
*jp morgan: Küresel finansal koşullar ve özellikle kur piyasası, muhtemelen faiz indiriminin zamanlaması ve büyüklüğü konusunda karar verecek
Aynen diger 2 ulke icin askiya alindi diye yazdigim mesajda eklemeyi unutmusum . sifir binalarin kredileri askiya alinmadi . onu veriyorlar ama zorlayarak . yalniz dedigim gibi 2 ulkede 2 .el icin konut kredisi kullandirilmiyor. zaten ilginc olanda bu . normalde develuasyon beklentisi olsa hicbirini kullandirmaz ama 2. el konut kredisini kullandirmamasinin amaci ne
Sn ressam ben direk altın hesabımı önerdim teminat olarak iş bankası yan çizdi.Devlet bankaları olsa belki kabul ederler.Bence bu ev kredilerinde muvazalı işler çok oluyordur,adam yakınına evi sattım gösterip o parayla altın dolar falan alıyordur,ondan bu ucuza kredileri mümkün olduğunca az vermeye çalışıyorlar bence.
Türkiye CdS 620
Usdtry 7.0488888
Doların 7,05 i okşadığını yazan yok. Son saatlik hacim barları kuvvetli görünüyor. Yarın kırkpınar şenlikleri mi var ki ?
damat berat paşa siperleri terk etmiş diyorlar:)
abd de 4 tane hava yolu batıyor.şimdi braz sonucuna bakalım.
1. ulaşım batarsa ulaşım aracını satan batar
2.ulaşım aracı aracı üreticileri batarsa, sırasıyla hepsi batar
3. işsizlik artar, bütçe açık verir.
4 küçülme başlar
5 kağıt fiyat artar ama para kağıdı.çünkü karşılıksız para hızla piyasaya girer
6 enflasyon
7 resesyon
8 deflesyon
9yukarıdaki maddelerin her birinin arasına ''her şey kontrolümüz altında..''diyen siyasiler,klonlanmış yeni lehman brohters yorumcuları..
10 küresel yıkım
esasen küresel yıkımın adı balon ekonomiler ....yani,100 dolarlık telefon 600 ve daha yükseğine dolara satılıyor.dow jones,
s and p, nasdoq aşırı şişik..2008 rakamlarına gelmeden bu iş çözülmez.BİZE GELİNCE:
1. BİZBİZE YETERİZ
2.İŞİ BİLMEYEN BÜROKRAT, AKADEMİSYEN,POLİTİKACILAR..
3DEMOKRASİDEN ADALETETEN UZAKLAŞMIŞ BİR ÜLKE
4. BÖLEN, PARÇALAYAN,DIŞLAYAN KİŞİ.
5DEVELÜASYON KAÇINILMAZ...
6 KRİZİN SEBEBİ SADECE KORANA MI?ELBETTE HAYIR..
7.ABD GAZ ÇIKARIRSA, GELİŞMEKTE OLAN ÜLKELER İSHAL OLUR.
8.HARÇ BİTTİ YAPI YAPI PAYDOS...ALLAH BİZİ SINIYOR...
9.DOLAR VE ALTIN ,2020 BELKİDE 2021 İN KRALI OLUR...
usdtry 7.0487, turkey 5y cds 622.625
Hisse topiklerinde hisselerin takasını makasını, pastasını falan paylaşıyorlar. :he:
Bizim doların takası yok ama, pastasını paylaşayım sizinle. :oleyo:
https://www.ozgunbutikpasta.com/wp-c...c4b1nc4b1n.jpg