Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,489 - 2,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VII

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=HUF0GkCZaUg

Bu delikanlıyı tanıyan var mı ? Piyasaya hızlı giriş yapmış. Tesadüf mü, yeni algı operasyonumu ?
    Ulusal rezervimiz toplam borcumuza denkmiş var emenukeeee zekaya gel sıfıra sıfır elde var sıfır diyor bütün ülke parasını altına yatırsa enflasyondan korunurmuşuz zekaya bak mk töbe töbe abi başladılar gene bize saldırıyorlar algısına yahu kötü yönetiliyoruz bu kadar basit başka düşmana gerek falanda yok yahu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=HUF0GkCZaUg

Bu delikanlıyı tanıyan var mı ? Piyasaya hızlı giriş yapmış. Tesadüf mü, yeni algı operasyonumu ?
    Bir ara buraya da takılan Atakan_BB değil mi bu arkadaş?
    Hani elinde puro ile videoları vardı altın hakkında.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yüce hakan DELİKAN , ( latife yapıyorum ) sizin uzağı görme sorununuz yokmuş. Maşallah Uzak, yakın çok net görüyormuşsunuz ( nerden duyduğumu sormayın, sırdır ) Bu durum da ;

1. Dolar / tl 10 günlük perpektif nedir ?

2. Tualdeki sarı renkleri canlandırmalı mı, sönükleştirmeli mi ? )))

Bende ne sorduğumu anlamadım ama anlayan çıkar belki.

1. Dolar / TL 10 perspektifi her ne kadar çerçeve içinde derinlemesine uzun ince bir yol şeklide görülmesine rağmen, yol kenarındaki ağaçların kökünü kemirmişler. Kökü kemirilen ağaçların yıkılıp yola devrilmesi ile bu yol kapanabilir. Yol kapanırsa eşeği başka yola sürmek gerekebilir. Arka fonda gökyüzünün mavisi biraz daha cıncık mavisi tonunda olsa, beyazlı grili pambık pambık bulutlar biraz daha vurgulu görünebilirdi.

2. Sarı rengin tonuna üç harfliler karar verecektir. Onları bekleyelim sabırla derim ben. I ile başlayan F ile biten üç harfliler.

Adım hıdır değil ama diyeceğim budur.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Askıya almak ne demek?
    Gelir durumu uygun, kredi notu uygun olan herkes başvurup alabiliyor. Geçen hafta bir tanıdığım konut kredisi kullandı.
    Eger bir develuasyon soz konusuysa simdi uzun vadeli konut kredisi cekmek mantikli olmaz mi?

5.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Eger bir develuasyon soz konusuysa simdi uzun vadeli konut kredisi cekmek mantikli olmaz mi?
    Verecek keriz banka varsa hemen çekelim ama yok ki.
    Adamlar ticari kredilerde bile blokeli veriyorlar fatura verdikçe ödemeyi banka yapıyor fatura tutarı kadar bloke çözüyor adamlar. Çekilen kredilerle dolar alınır diye akılları gidiyor gundilerin.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

6.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    1. Dolar / TL 10 perspektifi her ne kadar çerçeve içinde derinlemesine uzun ince bir yol şeklide görülmesine rağmen, yol kenarındaki ağaçların kökünü kemirmişler. Kökü kemirilen ağaçların yıkılıp yola devrilmesi ile bu yol kapanabilir. Yol kapanırsa eşeği başka yola sürmek gerekebilir. Arka fonda gökyüzünün mavisi biraz daha cıncık mavisi tonunda olsa, beyazlı grili pambık pambık bulutlar biraz daha vurgulu görünebilirdi.

2. Sarı rengin tonuna üç harfliler karar verecektir. Onları bekleyelim sabırla derim ben. I ile başlayan F ile biten üç harfliler.

Adım hıdır değil ama diyeceğim budur.
    Artık sizi gerçek bir sanatsever ilan ediyorum. Bir resim bu kadar güzel analiz edilebilirdi. Alkış.... :

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Elbette süper olur - du. . Ama kartvizite erişim sorununuz varsa krediyi unutun. Geçen perşembe 4 özel bankadan 300 bin tl. konut kredisi istedim, olmadı. Hiçbir yerde emekli konut kredisi alamaz yazmıyor ama , bazen yazılı olmayan kurallar geçiyor. Hatta, bir tanesine '' madem emekliyim diye mazeretiniz var, bankanızdan 400 binlik eurobond alayım, bloke koyun'' dedim. kabul görmedi. Aslında biraz da markalı konutlar satılsın amaçlı krediler. İkinci el için sıcak bakılmıyor.

Koronavirüs salgını sonrasında değişik çevrelerce gündeme getirilen, yap-işlet-devret (YİD) projeleri ve garanti ödemeleriyle ilgili sorunun yanıtı ortaya çıktı. Devlet, 29 Nisan Çarşamba günü Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun trafiğe açılan bazı bölümleri ve Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu için garanti ödemelerini yaptı. Toplam tutarın 3.2 milyar TL dolayında olduğu belirtiliyor. HABERTÜRK’ün, ulaştığı bazı işletmeciler, devletin, Osmangazi Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nda 2019 yılı geçiş garantisi ödemesini yaptığını söyledi. Söz konusu proje için ödenen tutarın 2.6 milyar TL dolayında olduğu öğrenildi.

https://m.haberturk.com/iste-yap-isl...mpression=true

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 312/1000 İlkİlk ... 212262302310311312313314322362412812 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •