Þimdiye maske alamayanlar, devletten 20 tane maske alacaklý mý?
Bu soruyu soralým da boþluk kalmasýn.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Þimdiye maske alamayanlar, devletten 20 tane maske alacaklý mý?
Bu soruyu soralým da boþluk kalmasýn.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Arkadaþlar þimdi sistem açýlmaya çalýþýlýyor ama parasý olanýn caný kýymetlidir,o restoranlar avm ler oteller falan dolmaz.Bu sistemin açýlmasý demek ekonomi düzelecek demek deðildir.Bizim borç gavurlara,, ihracat yok ,turizm yok, dýþardan dolar bu iki iþle gelir.Biz bize yaptýðýmýz ticaretle iþler düzelmez.Demin anlattýðým nedenle biz bize ticaret iþi de zayýf.O nedenle gelen 1929 benzeri krizde bu sosyal facialardan maalesef daha çok göreceðiz.Bu olan þey kriz falan deðil bu buhran artýk.
Allahtan cidden bizim millet gavurlara benzemez,kimse amerikadaki evsizler durumuna düþmez de,nereye kadar o muamma cidden.Þimdi benim kiracýlar kiralarý ödemiyorlar,giderler de bana baðýmlý olmayan demin bahsettiðiniz olaylara benzer nedenlerle arttý ,batan her insan az biþi yakýn akraba eþini dostunu da batýrýyor, benim alým gücüm düþerse daha az alýrým tüketimimi kýsarým falan e bu iþler nasýl olacak.Bir arkadaþa adanada ekonomi nasýl diye sormuþtum aralýk ayýnda daha salgýn falan da yoktu ,adanada batan esnaf sayýsý 5000 iflas eden sayýsý 15 000 demiþti))))))) Kardeþi batmýþ 300 bin liralýk bir payda bu arkadaþa hediye kalmýþ kardeþinden dolayý,kardeþine yardým edeceðim diye kredi çekmiþ,karýsý da kavga edip duruyormuþ bu kredi iþi yüzünden
)))))
Valla burada az da olsa, kafasý çalýþanlar vardýr.
Sýnava girecek 2.5 milyon öðrenci 7.5 milyon da ailesi, bunlarýn % kaçý tatile gider de sýnavý geriye çeker Reyis aklým almýyor?![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
asrulo unos zummeT tatili kesip sýnava girmezler diye
tersten yazma tuþumu kaybettim hükümsüzdür
Normalde ayný fikirde olurdum. Ama virüs ilk çýktýðýndan beri gözlemlediðim, insanlarýn tatilden vazgeçmediðiydi. Ben nasýl sað kalacaðýmý düþünürken, çevremdekiler yaz tatilini düþünüyordu.
Günlük vaka sayýsý 1000’in altýna insin tatil sezonu baþlar. Þu anda en büyük risk istanbulun diðer þehirlere daðýlmasý onu nasýl çözecekler merak ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri