Matematiksel olarak orada her türlü satılır arkadaş. 100 kere gelsin o hareketi yapsın 100 kere satarım 100 kere parayı verir çıplak geldim çıplak giderim ne yapalım...
Printable View
20.25 dakka aksıon oldu oldu....yoksa bı cacık olmaz 2ye kadar.....robotları salıyor py....garantıyle verırım dedı coskuyu ama şimdılık satıcı canlı gozukuyor....fazlasını denemelı....burdakı satıcı gercek satıcı.....kırarsa 2.3 k otomatık gıder
https://www.bloomberght.com/bddk-tem...iriyor-2272999
Benim bildiğim badem bu haberi sonuna kadar kullanır..
short tarafında dikkatli olunması gerek diye düşünüyorum..
makkas yıne üç kagıt dolu.....
10.19 üstünde yonca kuvvetlenmesi gerek.Üstünde kalabilirse 10.32-33 kısa vade hedef
Yatırım ve teb makinaları 10.06 almaya başlayınca ünlü-cıtı makinalarıda oyuna girdi etki tepki hızlı makina işi.
Bu arada ayular yok değil, hem de nasıl ayu var, ama o kadar sert dövüyor ki alırken de verirken de ayuları bastırıyor yani.
Dün canlı canlı 4000 puan almıştık, bugün canlı canlı 900 puanı verdik 1714 flat afiyet olsun dayağımız :)
1714-5-6 bölgesel mayınladık yine re-shorts..
Birazı gerçekleşti bile..
Bu günlerde lütfen dikkatli işlem yapılmalı tepede yorgunluk var mı?
foruma faydalı olmamak için çabalamaktayım ve kendi grafiklerimi hiç kullamayacağım alıntıyla iansanlığa faydalı olayım ama bu foruma asla hani fosil üyeler var ya yaralı parmağa dahi ...meyen tipler hiç hoşuna gitmeyecektir
https://i.hizliresim.com/lw6kE2.png
Viop derinlik görebilen var mı? Bi ekran atsa bize, havacıların viopları ile oynuyor birileri, Tav, Pegi, thy
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jetonlayın bu fırsat kaçmaz. [emoji3]
Günaydın...
Herşeyi verdim , bekleyelim birazda...
Vadeli -pay vadeli flat...
Kolay gelsin...
Reel sektör zaten doğru dürüst vergi vermiyor. Bir de reel sektörün üzerindeki faiz yükünü azaltmak için vatandaşa yüklenmesinler yine.
Dünyada toplam vergi içerisinde direkt vergilerin en yüksek oranda olduğu ülkelerden birisiyiz. Beyaz yakalı çalışanların gelir verglieri bir de kdv ötv gibi vergiler toplanabiliyor. Geri kalan vergilerin toplam pay içerisindeki oranı dünya ortlamasına göre çok az. Önce bu durumun düzelmesi lazım. Reel sektör adam gibi vergi verirse üzerindeki faiz yükü otomatikman azalır.
Faiz kararından 100 baz puan indirim gelirse şaşırmalı mı?
benim söylediğim biraz daha farklı..
ben herkesten daha az almalılar diyorum.. yüksek vergi toplayıp yatırımları yine dış borçla yapıyorlar.. o zaman toplanan vergiler nereye gidiyor ? sorusunu soruyorum.. cevap açık.. israf şatafat ve ümmete harcanıyor.. yani siyasal islamın finansmanı..
ayrıca bir not: işletmeler üzerinde görünmeyen çok fazla vergi ve masraf var.. bir keresinde şirket kurmaya karar vermiştim vergi mevzuatını görünce kaçındım.. sadeleştirme çok önemli..
tekrar etmek gerekirse: toplanan vergiler fazla.. daha az vergi ile bu ülke daha iyi yönetilir.. amaç yönetmekse.. ama amaç eğer siyasi dönüşümse laylaylom vakit geçirirler ekonomi üzerine..18 yıldır olduğu gibi..
GARAN'ı oyuncak ettiler...4-5 kademe çizdi geri de bastı aynı şekilde...
Başarının en kesin yolu her zaman bir kez daha denemektir yeni yeni bilgiler öğrenmektir
İstanbul'da bütçe gelirlerin yüzde 94'ü vergilerden
İstanbul'da tahsil edilen 407 milyar TL genel bütçe gelirinin yüzde 94,3 ü vergi gelirlerinden sağlandı.
https://www.dunya.com/ekonomik-veril...-haberi-607643
Karabük sporlada vur kaç sözleşmesini fest ettim :)
ne gerek vardı ökbe, ökbe, yazıp çizmeye.. bunun birde karşılığı olabileceğini düşünmek lazımdı. şimdi yalvar garan a yaptık iki gün önceden yorumumuzu çekildik kenara. sanki doğru tahmin ettin diye madalyamı takacaklardı. keser döner sap döner çünkü...
Bu düşüş artık hükümetimsiyi bile düşeş düşürür.
Ona göre...
Garancayı çözmek oldukca zor bi dil, en güzeli robotları takip
Yapı Kredi’nin tahvil ihracına 3,2 milyar dolar talep
10 yıl vadeli ve beşinci yılda geri çağırma opsiyonlu ihraca, ihraç tutarının 6 katından fazla talep gelirken, faiz oranı yüzde 7,875 oldu.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-607157
https://www.bloomberght.com/bddk-tem...iriyor-2272999
Kimse haber okumuyo sanırım..:oleyo:
Bugun banka haricinde diğer badem spor tahtalarında zayıflık mevcut.
Oyuna girmiyorlar, bugun yeşille başlıyayıp , kırmızı ile biten gün olabilir.
Ona göre vaziyet alıcaz .
Kolay gelsin
Şimdi burada 2 tip oyuncu profili oluştu .
1.tip Teknik konulara inanmayan
2.tip teknikçi olduğunu düşünüp , bende buradayım diyen ( ama onu ortaya yazma yazıcaksan direk bana yaz ):)
İki çizgi, iki indikatör uzmanları.
EKGYO dün spot 2.46 kapanış yaptı, ocak vadelisi normalde teorik fiyat 2.47 olması gerekiyor...
Lakin dün gözüme çarptı EKGYO ocak vadelisi 2.50 kapanış yaptı, EKGYO için az değil %1-1,5 civarı yapıyor...
Kendi kendime neden böyle bişey yaptı bu dengesizler dedim, anlam da veremedim...
Bu sabah KAP a şu kadar kar bekliyoruz diye bir haber düştü...
Biz de bu piyasada para kazanmaya çalışıyoruz...
br alıntı
" DELİLİĞİ nasıl tanımlarsınız?
+ Tekrar, tekrar aynı şeyi yapmak ama farklı bir sonuç beklemek! "
"Nasıl derler bilirsin; Boğalar da para kazanır, Ayılarda para kazanır... ama Domuzlar katledilir."
şise şirketlerinin tek çatı altında birleşmesi iyi oldu. endekte ağırlığı arttı.. yabancı oyuncularda seviyorlar..iyi trade imkanı veriyor son günlerde..