BIST100 -tumde HACİM HER GÜN DÜNE GÖRE BİRAZ DAHA AZALIYOR.
yükseliyoruz ama kuv. hacim olmayınca bir yerden sert pençe alırız.
Printable View
BIST100 -tumde HACİM HER GÜN DÜNE GÖRE BİRAZ DAHA AZALIYOR.
yükseliyoruz ama kuv. hacim olmayınca bir yerden sert pençe alırız.
Akciğer problemin gücünden yoğun bakım da yatan hasta sağlık görevlileri açısından yorucudur. Sağlıkçılarin da gardi düşer. Kendisi için fedakarlığı yapmayan için ben niye fedakarlık yapayım der. Yaş kuru arada kaynar.
Covid için daha caydırıcı ağır cezalar getirilmelidir. Önce baştakiler dikkat edecek. Bir tabir var imam ossurursa cemaat sıcar. Bizim ki tam böyle.
Ziraat batik kredilerden dolayısıyla gayri menkul sektörüne giriyor gibi.
bi araç satalım dedik,bizi vurdu,şimdi ne araba alan olur nede satan..
ilerisi için ikinci elde ışık ğören varmıdır!cip meselesinden dolayı sıfır araç üretimi durmuş galiba
Emekli ikramiyesine astronomik zam yapılmış
Çok israf etmeden kullanılması dileğiyle hayırlı uğurlu olsun
100 tl harca harca bitmez torunlara birer araba alırsınız artık emekliler
Kk 1.500 tl olsun diye önerge verince reddetmişlerdi. Bende kendileri 1.500 vereceke kk sahiplenmesin diye reddettiler sandıydım
Bu süreçte devlet ölçülü ve gereken kişi ve firmalara son bir kez kesenin ağzını açar diye düşünmüştüm. Kasa TL içinde tam tıkır demek.
Bence bu kapanmada çok büyük bir hata yaptılar.Haftada 1 gün oda en uygun pazar günü olurdu HALK PAZARLARINI bir gün açacaklardı.İnsanlar yine maskesini taksın dikkat etsin şimdi halk pazarları yok manavdan bir şeyler alsan ya bayattır , ya da çok pahalıdır et süt yumurta peynir marketten alırsın da yaş meyve sebze bulmak zor manavlar zaten fahiş fiat uyguluyor.Bir diğer konu halk pazarları kurulamayacağı için üreticinin elindeki mallarda mundar olacak satılmıycak çöpe atılacak.Bu konuyu hiç kimse düşünmüyor.Binlerce insan sebze meyvesini halk pazarlarından alıyor.Umarım şu yazımı yetkili birileri okurda pazar günleri tüm il ilçelerde halk pazarları kurulur.
Esnafa destek vermeden kapanma eksi yazar. Damat verirken ipin ucunu kaçırdı buda hiç vermiyor.
Dostum bırakalım bu saygı işlerini bence. Bu istenen saygı değil, ayrıcalık. Bu ülkede ramazan zamanı herkesin oruç tutması isteniyor, tutmayanlarında tutuyormuş gibi yapması isteniyor, tutuyormuş gibi yapmayanlarında en azından etrafta yemek yememesi, içki içmemesi isteniyor. Bu konulara burda HİÇ girmek istemiyorum ama toplum bu baskılarla boğuluyor artık. Belli bir hoşgörü sınıfına erişmemiz gerekiyor. İnançlı herkes orucunu tutsun. Ama oruç tutarken etrafınızda tutmayanlar olacaktır ve onlar yemek de yiyebilir, içki de içebilir.
Yani ramazanda etrafta içkili lokanta kalmasın, restoranlarda alkol olmasın filan isteniyor. Bu saygı filan değil bi kere. Bunları netleştirelim. Bu despotluk, faşistlik veya şeriat diyebiliriz. Madem hoşgörü dini, inanmayan insanlara hoşgörü gösterin olsun bitsin. Buna da içki yasağı kaldıralarak başlanabilir mesela. İsteyen adam, gitsin alsın içsin. Kime ne? Diil mi? Saygılar...
Oruç tutmuyor San tutana saygı gostermelisin.oruc tutanların gözü önünde yemek içmek olmaz.icki içenin yanina bir seccade serip namaz kilan gördün mü.evinde yeemisin icermisin ne ediyorsun o seni ilgendirir.ne diyor ,edep yahu...
Orucun amacı nefsi terbiyedir etrafta yiyen icen yoksa yiyecek icecek görmüyorsan görmeye katlanamıyorsan zaten sınıfta kalıyorsun herkes işine bakacak isteyen yer icer isteyen de nefsini terbiye eder...
Terbiye kısmını beceremeyen de saga sola baskıya yeltenir...
Şahsen ben ne dine ne allaha inanan biri olarak sadece aclıklarına empatimden oruclu misafirim varsa ayrılana kadar yemek ya da icki tüketmeyebilirim ama bu sadece hanemde gecerli dısarda aa uu diyen olursa olay cıkarırım...
Dinciye elini verirsen kolunu cekiştirir...
Binance (Kripto borsası) tokenleşmiş ABD hisselerini hizmete açtı (ve açıyor)
Microstrategy (MSTR/BUSD) at 2021-04-26 1:30 PM (UTC)
Apple (AAPL/BUSD) at 2021-04-28 1:30 PM (UTC)
Microsoft (MSFT/BUSD) at 2021-04-30 1:30 PM (UTC)
Tesla Inc. (TSLA) att 2021-04-12 1:35 PM (UTC)
Bittrex (Kripto borsası) tokenleşmiş ABD hisselerini hizmete açtı
Airbnb (ABNB)
Aurora Cannabis, Inc (ACB)
Advanced Micro Devices (AMD)
Aphria Inc (APHA)
ARK Innovation ETF (ARKK)
Bitwise 10 Crypto Index Fund June 2021 Futures (BITW)
Coinbase (COIN)
Canopy Growth Corp (CGC)
Chronos Group Inc (CRON)
VanEck Vectors Junior Gold Miners ETF (GDXJ)
SPDR Gold Shares (GLD)
Galaxy Digital Holdings (GLXY)
Moderna (MRNA)
Nio (NIO)
NVIDIA (NVDA)
Penn National Gaming (PENN)
PayPal (PYPL)
Taiwan Semiconductor MFG (TSM)
Twitter (TWTR)
Uber (UBER)
United States Oil Fund (USO)
Zoom (ZM)
Yani eski borsalara yavaş yavaş veda.
Hisse alım ve satımlar tüm dünyaya açılıyor. Yok artık öyle şu kadar para ile dow oynatırım, şu kadar komisyon yok şu platform yok elit müşteriye bu hizmet.
https://www.instagram.com/p/COMik1ah...d=5vz5xu6qu79i
Ortalıkta böyle din bekçileri türedi sayenizde
Dinciler ülkenin tamamına Müslüman muamelesi çekmeyi bıraksınlar.
Milyonlarca insan dini uygulamaları hayatlarından çıkarmış.
İnanç kendi sınavını vermese herkesin sınavı kendine. Münafıklığa zorlamanın anlamı yok.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rte emekli ikramiyesini enflasyon oranında arttıracağız dedi 1160 tl bile yapamadı yazıklar olsun , bunların tek bildiği varlık fonu paralarıyla Ereğli Pegasus Sasa Vestel Kardemir gibi hisseleri şişirmek başka bi bok bildikleri yok...
Günaydın milet. Palaya selam oluşuma devam. Saygılar, hörmetler.
Kamuda çalışan memur ve işçiler, Sakın korona olmayın! ölmeseniz bile kamu cezasından kaçış yok!!!
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...dahafazlahaber
https://i.hizliresim.com/axjy5t.jpg
Bu SPK yatırımcıyı koruyor gözüküyorya . arkadaş bu kadar halka arzla piyasayı ne boguyorsun piyasada para kalmadı zaten yabancı çıkıyor anlamak zor.
hisse senedi işlemleri için ZİRAAT YATIRIMA geçeyim diyorum.KOMİSYON biraz fazla ama yılda 2-3 kere işlem yapacağımdan sorun değil.
güvenlik ve istediğin anda havale ile döviz almak vs. kolay gibi.
hareketli günlerde ulaşımda sıkıntı oluyor mu acaba...yok bakım,arıza vs. gibi?
Bu hafta ekrana neyim bakmaya gerek yok. Vade sonu. Haftaya yeni vadeyle beraber gömçürmeye başlar. Ben yuvarlanacam bayır aşağa çimenlerin üzerinde hava 25 derece.
keşke katılsaymışın, üçü de çözülene kadar %100 prim yaptı, insan bedava parayı nasıl reddeder, anlamak imkansız
düşük montanlı arzların başarısı bi gösterge değil, son enerji şirketlerinin başarılı olacağını zannetmiyorum, gwind ilk günden çözüldü zaten.. ziraat gyo'da varlık fonunun destek atması lazım, artıda tutması gerekir arz fiyatına göre