pandemi anlamında dünyanın (avrupa ve abd özellikle) normalleştiği ama Türkiye^nin sınıfta kaldığı bir senaryoda yurtdışı operasyonu olan şirketler ön plana çıkabilir.. akla şise, arclk gibi şirketler geliyor. froto eğer çoktan fiyatlanmadıysa..ve eregl diyeceğim ama döngüyü öngöremiyorum şimdi orada, korumacılıkla en sık karşılaşılan alanlardan birisi demirçelik..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aselsn da verdiğimiz 15.25 li formasyon tamamlandı.
Yukarda 15.41 bandı mevcut.
Bu kapanma yasaklamalarının temel nedeni yaz sezonu boyunca Rusya ve avrupa dan gelecek turistlere bak önlem aldık hadi gelin demek içindir.Turizm şirketleri bu kararı aldırmışlardır hükümete.
Bunun sağlıkla artan vaka sayılarıyla falan alakası yok.Bu hükümet değil mi TÜİK verileri ile istediği gibi oynayan,oy çalan rakamları ters düz eden.Onlara kalsa zaten el çabukluğu ile hiçbir şey yapmadan vaka sayılarını 5000 li sayılara çekerlerdi.Ama elin gavuru bunu yemeyeceği için aklı sıra kılıfına uydurdu.
Kapanak şovalyeleri,devlet memurları ,tuzu kurular gayet durumdan memnun.Ki aslında onların da itiraz etmesi gerekir.Sırf maaş alıyorsunuz diye başka bir yaşam formatına dahil oluyorlar.Genelge ile apartman yöneticilerine bile sitedeki insanlara karışma hakkı verilmiş.Yani ben sitenin bahçesinde tek başıma oturursam yönetici bana evine gir diyecek.Olaya bak..
Bu işlerin bu kapanmalarla son bulmayacağını herkes görecek.Otorite inanılmaz güzel kazanımlar elde etti bu salgın dolayısı ile.İnsanları canlarıyla tehdit et ve geri kalan neyi varsa hepsini elinden al.
Bıst de 1393 yaklaşınca satışlar geliyor , bu bölge geçilirse 1424 bölgesi yeni hedef olacak.
Yalnız bu bölge geçilemezse ilk etap 1378 bölgesine geri çekilme beklerim.
Yer İmleri