thyao nun sağlam eksi kapatması gereken ir günde yeşil olmasıda ayrı bi garabet
thyao nun sağlam eksi kapatması gereken ir günde yeşil olmasıda ayrı bi garabet
bir halt olacağı yok.
145.300 1/10 lonk dayanamadım...stopu 143.800... hedefi 148.000...(ulen yazana kadar 175 e kadar verdi)
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Mekanları cennet olsun gundi baba çok iyi bilirim ben de annemi kaybettim. Genç yaşta.
Ozetle erkin baba demiş işte kendine dikkat et aman sakın düşme hiç bir zaman işte yandın o zaman sayın arkadaşım Osman...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olayın korku pompalamak olduğu anlaşılması açısından;
Pandeminin başına dönersek ÇİN liler yolda yürürken birden titreye titreye olduğu yere yığılıp ölüyorlardı.Hatırlayın o görüntüleri.Artık hangi yönetmene çektirdiler se??*
Hiç etrafınızda bu şekilde yollarda aniden titreyerek yere düşüp ölen birisi oldu mu?
Hindistan'daki görüntüler de epey korkutucu sokaklarda ölüyor malesef insanlar. Tabi o şekilde ilk görüntülerdeki şekil olum yok ama o hallere de düşmek istemeyiz yine de. Hayırlısı olsun bir an önce defolsun gitsin inş. Benceesas olay aşı kesinlikle...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amerika ekside ama poz ayarlamadık. ereğli palası totoş endeksin dengesini bozdu. umarım fırsatı kaçırmamışızdır.
inşallah bugün O GÜN olmaz.
audentes Fortuna iuvat
Aşı olayı bir aldatmaca.
Bu senenin mevsimsel gribi Kovid.Yani mutasyona uğramış
grip.. Fahrettin Koca nin deyimiyle
Grip aşısı her yıl yapılmıyor mu?
Bu Kovid de mutasyona ugramiyor mu?
Yanisi gelecek yil mutasyona ugramis Kovide ya baska bir isim koyup yine asilama gerekiyor diyecekler yada etkinligi yok oldu diyip yeniden asilanmaniz gerekiyor diyecekler.
Yer İmleri