5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
Printable View
5.mılyar dolar sattılar kkm de fazla para odemeyelım dıye o da gıttı ıskeleye yanasıo dolar..esas bu kkm nasıl bıtecek bıtırırlerse dolar ne olacak...dıyelım kı bunlar kayv-bettı kazanan ne yapacak zor ısler
KKM bittiği gün doları 30 liradan almak için millet birbirini ezecektir diye düşünüyorum.
BBHT'de Abdullah Yıldırım seçimlere kadar radikal karar beklemeyin bu şekilde ufak tefek önlemler ile gidilir mealinde konuştu ben de katılıyorum.
Seçim yaklaşınca yüklü pozisyon almak gerekecek ama hangi enstrümanda ve ne yönde.
Bu ülkede kredili mal taşımak da ne bileyim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
memleketin icine ettiler sira borsada..
Ticaret ehlinin bir numaralı özelliği seri olmaları.
Temel fıkrası var zeybek oynayana, öyle düşüne düşüne ben de oynarum diyor.
Ben çok düşünüyorum, iş işten geçmiş oluyor. Akşam al sabah sat o yüzden bana daha uygun araya mecburen zaman giriyor.
Bir de belirli bir durumu sabırla bekleyip anında aksiyon alanlar var onlar da iyi tacir.
Sıkıntılı...YTD
https://www.tradingview.com/x/QpfBBHTF/
SPOT da BOFA gene direksiyonun başında,
https://i.hizliresim.com/qvuw50a.PNG
çekecek MB faizi enflasyonun üstüne; KKM'deki para da olması gerektiği gibi TL'ye gidecek...
dolara bir şey olmayacak, şu anki fiyatı zaten TL'nin bu ana kadarki değer kaybını yansıtıyor... yani dolar düşmeyecek ama enflasyon düşmeye başlayınca onun da artış hızı azalacak; daha doğrusu TL'nin değer kaybının hızı azalacak...
bu arada tabi bu artan faizlerden batan şirketler filan olacak elbet, bu işler böyle... kolay çıkış yok bu kadar büyük rezillikten...
işte o aralar dolarları satıp batık fiyatlardan hisse alma zamanı olacak... artık kaç cente indiyse o ara borsa...
o yüzden hiç acelem yok; gelsin seçim sonrası yeni hükümet, çeksin faizleri olması gerektiği yerlere... bu rezillik öyle tek kararla 3-5 günde temizlenecek türden değil...
Bu gün 7 günlük takas-repo avantajından faydalanmak için son gün...Bu gün satış yapanın takası perşembe.Ama yarın satış yapan için artık geç...ondan bu mantıkla satış olabiliyor.
Zarardaki adamın morali bozuk oluyor, bir de gece çekemem diyor akşam lanet olsun diye satıyor, o arada tepki olur diye gün içi alanlar da fazla mal geldi diye satıyor daha da düşüyor sonuçta düştükçe düşüyor.
Tersi konuısunda fazla bilgim yok ama tersi olması mümkün.
Bence akşam karanlık odada artı eksi %3 hatta %2 sınırı olmalı. İşlemlerin herkesin önünde şeffaf şekilde gerçekleşmesine aykırı bir durum söz konusu ve akşam karanlık odada karanlık eller devreye giriyor. Sabah için çok sorun olmaması lazım.
VIOP açılış seansı Eylül deniyordu bakalım nasıl etki edecek.
Kazanmanın sırrı endekise asla şort açmıycan,biz bu zamana kadar o yüzden ütüldük... hisse şortlanabilür ama endekis şortlanmaz dayu, er yada geç alırlar anektarı
Bisttin doğası gereği tl bazlı uzun vade hep boğa oluşu ayu neslini tüketti
140$ lara değdik. Buralardan spotta gözü kapalı alım yapılır.
Yavaş al vicdansız
Güzel bir hissen var ama beklediğin gelişmeler var, o zaman endeks short kendi hissen long olmak akıllıca.
O sürede başka şeylerde beklenmedik gelişmeler olabilir onları bertaraf edersin.
Üstad isen varant da iyi, ama ortalamanın altında isen varant dipsiz kuyu.
Bir ara bir KAP haberi vardı ilginçdi, birisi veya birileri varantda bir şeyler yapmışlar ceza gelmiş oyuncuya, adam kasayı yenmiş muhtemelen.
SPOT da en iyi satıcı BOFA aldığı sattığı, EKGYO alıp THYAO satmış,
https://i.hizliresim.com/jsgssam.PNG
panik alımı olursa karışmam bak ona göre :)
Birileri bankalara dadandı.
Dün pahalı diye satıyorlardı, bugün bedava diye üşüşüyorlar. Fiyat da aynı :)
Parite 1,029 leri yaktı. 2002 seviyelerine geldi . ECB'nin başkanı çapsızlığa devam ettikçe EURO iyice pula dönecek.
SPOT da BOFA aldığı hisseler, araştırmama göre insan mudahalesi yok, baştan sistemi kurmuşlar, tamamıyla hisseleri robot seçiyor, al-sat a karar veriyor,
https://i.hizliresim.com/ax195py.PNG
Dün EREGLİYE çok diş geçirdik..şimdi merhem sürme zamanı..Bence 24 ereğli için güzel yer olur..
Sosyal medyada buldum.Bu formasyon güzel..
kolay gelsin..
https://i.hizliresim.com/6wgsfcy.PNG
Ali Ağaoğu BBHT'de bir kaç kez söyledi piyasa önce satar sonra durumu öğrenir gerekirse yukarıdan alır diyor.
Örnek olarak TV'de alt yazı geçiyor bir yerde patlama oldu diye, piyasa anında satıyor, yarım saat sonra piyasa dipten yükseliyor sonra yine alt yazı geçiyor ölen yaralanan yok tüp patlamış deniyor.
Gördüğüm çok yerde TV'nin sesi kapalı kırmızı yazı olursa millet dikkat kesiliyor, kafa karıştırmamak için genelde fon mavi vs.
Sunucular yeşil veya kırmızı az giyiyorlar.
tmm işte sistemi baştan kurmuşlar, ani düşüşlerde de sistem işliyor o zaman da stoplar çalışıyor, hani diyoruz ya satışı abarttılar diye, işte orada insan mudahalesi olsa satışların devamı gelmezdi,
Zaten BOFA nın da yaptığı tam olarak o, alttan deli gibi satar bir de bakmışsın üst fiyatlardan da deli gibi alır, takasa bakarsın hep zarar yazar,
Kamu bankalarının kredilerde piyasa payı %40 mış. Bana biraz fazla geldi, ileride düşecekmiş.
Normalde bir kamu bankasını satarak yapabilirler, bankacılıkta zarar etmeden küçülmek çok zor.
Robotu 2400 e göre kurmuşlar. Verenlerin malını al, bir yandan da bas karşılıklı kurumdan geri topla.
21 Temmuzda Avrupa Merkez Bankası iyi bir faiz artırmaz ise Euro /Usd paritesi 1.00 ın altına gelebilir.
Avrupa ,Amerikadan önce durgunluğa girecek muhtemelen.
Bu durumda ağırlıklı ihracatımız Avrupa olduğu için cari açığımız daha da olumsuz etkilenebilir.
Peker borsa dosyası açacak sanırım. Turkcell halka arzını vs çıtlattı hafiften
Kuşu zirveden shortlayabilenler için kanaat etme zamanı... Bilanço rallisi gelirse bir tur daha gidecek ilk kağıt.