Çelikçiler üzerinde çalıştığım takip ettiğim bir graf mevcut bunu zaman içinde paylaşıcam yön göstermesi açısından.
Çelikçiler üzerinde çalıştığım takip ettiğim bir graf mevcut bunu zaman içinde paylaşıcam yön göstermesi açısından.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dolar 17 küsur hedefine gidiyor...yeni bir geceyarısı sapkınlığına hazırlanın derim...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
Şunu fark ettim zarardaki hisseyi kurtarmak için daha fazla emek harcanıyor. Kardaki hisse ile ilgili çok araştırma yapılmıyor gibi, ya da ben öyleyim. Ondan dolayı kara geçince çok yorduğu için hemen satılıyor olabilir, esas yükseliş de sonra başlıyor bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ariston abi iyi seyret
şimdi delikanlının biri bu vobu artıya çevirir![]()
![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
BoFA'yla YF dutun altına oturdu silkele babam silkele. Kredililer için bugün son çıkış günü. Öbür türlü bayramdan sonraya kaldılar
Bugün ABD açılınca seviye ayarlaması olması lazım. Ne yönde olacağını şu an bilmiyorum genelde ters oluyor zaten.
Herif thy yi fışkırttırmaya hazırlık yapıyor ariston abi dikkatli ol
Hamdım Piştim Yandım
Bence Türkiye'yi yansıtan hisse KCHOL, THYAO ve AKBNK. Yani Türkiye genelini etkileyen olaylarda onlar aynı yönde tepki vermeli, diğerleri bazen ters olabiliyor. Diğer hisseler çok sektörel veya kendi özel hikayeleri olabiliyor.
Yer İmleri