Aynı tas aynı hamam bence çünkü 7 aylık periyotta hep aynı durumlar inş yönü yukarı olur 1.60 1.65 aralığında yeni gezinti yeri olucaktır ytd
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aynı tas aynı hamam bence çünkü 7 aylık periyotta hep aynı durumlar inş yönü yukarı olur 1.60 1.65 aralığında yeni gezinti yeri olucaktır ytd
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukari surecek guc yok gibi bakalim gun sonu durum ne olacak insallah iyi olur..
hep aynı teraneeee degismez bu hisse en son 15 ay once rahmetli oldu kardesim en son tavanı o zaman yaptı 2 milyon kusur bilanco karı ile 2.90 lara surduler ordan bir verdiler millete ve bugunler ....gecen hafta 4 milyonluk kar rakamı ile 15 aydır ilk defa 1 tavan olacaktı onu da 1 kademe kala yapmadılar bende anladım asagı geri gelecegini 1.72 den caktım 4 yıllık berko macerası var bizde ..eskiden gittinmi 2 tavan art arda yapardı ertesi gunde bir %10 yukarı gittinmi 3 gunde %50 lik primle millete cakrdı malı 15 aydır anca 4-5 ayda bir 1 devre kesip devreyi acınca gelene veriyor malı.. ...artık spegin ve patronun kurallarına gore oynuyorum onlar al satcı iken ben niye yatırım yapayım ? bilanconun hakkını verdiler mide ben paramı baglıyayım ? nasıl olsa 2-3 gine yine dedigim rakamlara asagılara ordan alıp yukardan yine cakmaca yapıcam :kahkah:
Evet ya kaçırdık yine de bekliyorum
ALP-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dükkanı kapattı sanki!! Eskiler ne der..
hep diyorum eski spek yok cunku 3 gunde o %50 primleri yaptıran bizzat galip ozturk un ta kendisi idi en son 15 ay once 1.90 lardan aldı 2.90 a tasıdı ordan verdi ... ozamandan beri ugramıyor ...uzun zamandır dandik yetersiz bir spek var onun da gucu ancak %10 yukseltmeye yetiyor islem yaptıgı aracı kurumların dandikliginden belli ....gitcek olsa o kar rakamı ile 2 leri gecerdi buyrun nibas daha 2 hafta once 0.55-.0.60 arasıydı noldu petrol altın madeni mi buldu ??????? da 2 haftada %95 yukseldi ve bugunde tavana bagladı ...o da insaar sektorunde buda insaat sektorunde ....noldu cimento satısları mı uctu insaat lar kapıs kapıs gidiyor mu ??? oyleyse ??????? cunku onun spegi guclu namı deger rıza ...
rıza buraya uğramaz mı kurtar bizi rıza.....
Kademe bilgisi paylaşabilirmisiniz Rica etsem!! Total alış/satış!! Gerçi böyle sığ bir tahtada bize yol gösterirmi bilinmez..
hahhah rıza nın burda ne isi var adam isi biliyor ceması aldı 0.50 den 7 yaptı onu verdei millete simdi haralde nibasa basladı para onda guc onda ..bekrosan gibi dandik hisse patronları el altından ancak kendi hissesini kakalayıp elde ettigi parayla akımın oldugu kagıtlara giderler akım orda olduguna gore bircok hissenin patronu degisik hesaplardan hisselerini satıp gecmisler dir nibasa kolay para kazanmak varken :kahkah: bist %1 artıya gecti bu ise 2 seans gordugu en dusukelerde surtuyor 2-3 seans sonra ilk alımı yaparım 1.52 den az bisey baktım kırıyor sonra 1.43 beklerim :kahkah: hissede kucuk yatırımcı bile yok yazan yok yorum yapan yok neyi bekliyor o zaman yukarı goturcek gucu yok ki yukseltsin :kahkah: gecen 5 milyon lotla tavan olamayıp 3-4 gune 1.52 ye dusen kagıttan baska ne beklenir ki ...hadi bakalım asagıya bekleniyorsun berkocuk :kahkah:
bak bak hareketler bak ancak acemilere yedirsin bunları dandik spek :kahkah: 2 ay oldu 1.68-1.74 bandını gecemedin gecemezsinnnn. gerci gecsen nolcak 1.75 yaparsın gelene verirsin ordan yine hop 1.50 :kahkah: ezberledik oglum seni ezberledik bu dandik bilindik hareketlerin sokmez :kahkah:
70’deki 55000 kendi lotu sanki!! Yorumu olan?
umarım iyi bir gün olur....bol şans..
gitmez gecemez 2 aydır aynı yeri gecemiyor gecse gecen tavana 1 kademe varken geri donmez tavan kapatır ertesi gun bir %5 daha yukselir oyle verirdi gecse dun son 5 dakka kala 1.71 ken 1.67 kapatmazdı .. parası yok gucu yok mevcut spek dandik buyuk spek lazım buraya . hemen bazı sitelerde pazarlamaya baslmıslar 5 olcak 15 olcakmıs gulum bari :kahkah: tipik bekrosan birkac gune %10-15 asaıgıdan bal gibi yerine koyup usten monte edeegim yine kendine dandik spegin kuralına gore oynuyoruz:kahkah: o oyle yapıyor nasıl olsa
bugün bunu bir üfleyeyim belki gider.....:))
dökerek gitmediğine göre bir halt olmayacak anlamı taşıyor....bu tip hisselerde hareket döke döke giderek oluyor bu şekilde mal aldırıyorsa birşey olmaz....spek güçlü değil sanki...
Kızdırdınız ...1,74 dedi.
bakan konuşuyor endeks düşmeye başladı...
cok kızmıs aboooooo bak gecmis oraları 1.80 yapmıs hatta sen yenisin bunda belli dun 1.72 ucuz dur ona gore diyordun al sana 1.64 istedigin kadar al hadi :) soyadı ustunde aldı kactı kapkaccı ...hadi bakalım kac seansa 1.44 ya da 1.52 ye geri gelecek ve ordan alacagım :kahkah:
ve 2 aydır oldugu gibi yine gecemedi 1.68-74 direnc hattını ualn bizz senin kitabını yazmısız 4 yıldır ..gercek spegin gelene kadar senden bir pok olmaz o gelirse anca 1.74 gecip gidersin yoksa bu culsuz dandik spekle 10 milyon bilanco karı gelse ne yazar yine 1.74 gecemez yine gecemez nerde o eski berkoooo ohooo gebereli 15 ay oldu :oleyo:
benim yasım da 59 burda en eskilerden biriyimdir ben elimde tutmam al satcıyım elinde tutulupta para kazandıracak kagıt degil bu uzun vade temettu veren bist 100 kagıtlarım zaten var takma adın neydi onu bilmem eskiyim diyorsun ama hareketleriniden haberin yok bak bende idda ediyorum eskiden de cok yazdım hala yazıyorum bu kagıt gebereli 15 ay oldu eski spek yok dun de yazdım zaten ..bu kagıt yurtici buyuk bir is almadıkca ya da yurtdısı sirkertlerden yuklu miktarda is gelmedikce ihale kazanmadıkca bu kagıt yukarılara gidemezzz anca boyle alttan al usten gelene ver ben bekliyorum nasıl olsa verecek :oleyo:
o zaman kim haklı cıkacak bakalım izleyelim :) birkac seansa eger bir haber gelmesin o bolgeyi kıramayınca gidecegi yer belli :) gunlukcu tahtacı kendine bant belirlemis orda al sata devam ediyor 4 ay onceki al sat bolgesi 1.67-185 arasıydı 2 aydır 1.43-1.74 aralıgına cekti ....bist daha asagılara salarsa o aralıgı 1.15-1.35 arasa cekerse sasırmam ..daha fazla yazmama gerek yok zaten sekil a fiyat belli gecen yıl bu zamanlar 2 milyon karla 1.90 lardan 2.90 a giden hisse bu yıl aynı vakitte 4 milyon bilanco karıyla 1.74 gecemiyor 2 dir deniyor sonuc foss :) alt bolge gelene kadar paydos orası gelince geliriz geri .
Bu hissede 2011/2012 yıllarında sağlam operasyon yapılmış!! Özellikle 2012 yılında 14 üzerinden sağlam mal çakılmış ve bunun üzerinden 6 yıl geçmiş!! Hissenin şu anki seviyeleri son on yılın dip seviyeleri!! Yalnız şu bir gerçek; çok spekülatif bir hisse!! 2 kez sattım aldım!! Ani bir gelişme olmazsa yatay seyir sürecek gibi!! Teknik işlerse kv’de 1.90’ları görebiliriz bilmem ne dersiniz? Grafikte fincan kulp oluşumu var gibi!!
Ytd
17 dk.dır tık yok...4 lot sat da burayı okuduğunu anlayalım...selamlar.
Hacim hakkında ki görüşleriniz nedir? İkinci yükselişte hacim düşmüş
1.61 stoplu bir miktar mal taşıyorum sn luikang aşar ve tutunursa lotu artırırım benim beklentim 1.70’i aşması yönünde!! Temkinli olmakta fayda var sonuçta sığ bir hisse!! Grafiğe bakınca yukarı potansiyel ihtimali daha fazla gibi duruyor nasip diyelim herkese bol kazançlar!!
Ytd
Yaklaşık 18 yıldır borsada işlem yaparım sn xxtrader belki siz daha eskisinizdir!! Ben speksiz tahta görmedim belki öyle düşünmemizi, yukardan maliyetlilerin dökülmesi, sıkılıp satması için değişik taktikler uygular spekler!! Bugün uyku moduna geçti!! 3-4 yıl önce birkaç spekle bankacı bir arkadaşın vasıtasıyla konuşma fırsatım oldu!! Aşırı sabırlılar ve her akşam taktik toplantısı yapıyorlar sonuçta iyi para bağlıyorlar!! Birileri kaybetmeden birileri kazanamaz!! Bize düşen belli noktalarda stop çalıştırıp sabırla beklemek!! Saygılarımla..
Ytdeğildir