Beynini fetöye satan çaresizliği gibi ama bunlar sadece beynini değil ruhunu ve bedenlerini de satmış köleler. Gel gel, otur otur, kalk kalk, mıçma dese 6 ay mıçamazlar korkudan.
Tiplere bak yaaa, insanlığınızdan utanın
Printable View
Belçika’da merkezde bir Mc Donalds şubesi,
14 çalışanın 11’i suriyeli.
Göçmenler olmasa avrupanın işi zor.
Aç kalırlar açççç...
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...bOyyoBv5w&s=19
Bağcılarda tamamı akp li kayınvalidelerdeyim.allah bunları başımızdan eksik etmesin vs 30 dk dır dinliyorum.
Bu arada evde ki 3 ailenin de evleri kentsel dönüşüme girdi ancak hepsinin evleri yıkılıp 5 senedir 1 çivi çakılmadı.suç chp deymiş. :)
Ben olsam yanlış biliyorsun anne şöyle böyle konuşurum , sonra "hayırsız damat , damat anarşik olmuş , " damgasını yer otururum.
Ama şunu bir sorun mümkünse , " valideciğim bütün zamları Kılıçdaroğlu yapıyormuş hep onun yüzünden ekonomi bozulmuş meğerse , RTE gitsin diye zam yaptiriyollar mış . "
Cevap ne olur kine ???
:). :). :)
Ne anlatsan boş.bu millet akıllanmaz.seçimde mevcut iltidar ve yönetim şekli biterse mülk, taşınmaz vs olaylarımı gözden geçireceğim.
Sadece üzüntüm 80 milyon içinde aday olmasın denecek tek kişi aday oldu , o da seçimi kaybetmek için zaten.
Daha dün bile bizim gibi dini konuda hassas ülke de baktı KK chp oyları yine artıyor ne yaparsa yapsın, aleviyim diyince şimdi o lafını bile konuşuyorlar.