Sayfa 631/1009 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    cumhurun ortakları neden sevinmiyorsunuz hayırdır?

DarkWeb Haber @Darkwebhaber

Görüntü Karadeniz Gazı'nı devreye alma töreninden.

Devlet Bahçeli, Önder Aksakal ve Mustafa Destici yan yana.

Beynini fetöye satan çaresizliği gibi ama bunlar sadece beynini değil ruhunu ve bedenlerini de satmış köleler. Gel gel, otur otur, kalk kalk, mıçma dese 6 ay mıçamazlar korkudan.
    Tiplere bak yaaa, insanlığınızdan utanın
    Another day in paradise

2. Belçika’da merkezde bir Mc Donalds şubesi,

14 çalışanın 11’i suriyeli.

Göçmenler olmasa avrupanın işi zor.

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Belçika�da merkezde bir Mc Donalds şubesi,

14 çalışanın 11�i suriyeli.

Göçmenler olmasa avrupanın işi zor.
    Aç kalırlar açççç...

https://twitter.com/aykiricomtr/stat...bOyyoBv5w&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Bağcılarda tamamı akp li kayınvalidelerdeyim.allah bunları başımızdan eksik etmesin vs 30 dk dır dinliyorum.

Bu arada evde ki 3 ailenin de evleri kentsel dönüşüme girdi ancak hepsinin evleri yıkılıp 5 senedir 1 çivi çakılmadı.suç chp deymiş.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bağcılarda tamamı akp li kayınvalidelerdeyim.allah bunları başımızdan eksik etmesin vs 30 dk dır dinliyorum.

Bu arada evde ki 3 ailenin de evleri kentsel dönüşüme girdi ancak hepsinin evleri yıkılıp 5 senedir 1 çivi çakılmadı.suç chp deymiş.
    Pudra şekerini fazla kaçırıyorlar dersek doğru bir yaklaşım olur mu acaba ...Bir 5 yıl belki daha fazla beklemeyi rabbim nasip eylesin

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bağcılarda tamamı akp li kayınvalidelerdeyim.allah bunları başımızdan eksik etmesin vs 30 dk dır dinliyorum.

Ben olsam yanlış biliyorsun anne şöyle böyle konuşurum , sonra "hayırsız damat , damat anarşik olmuş , " damgasını yer otururum.

Ama şunu bir sorun mümkünse , " valideciğim bütün zamları Kılıçdaroğlu yapıyormuş hep onun yüzünden ekonomi bozulmuş meğerse , RTE gitsin diye zam yaptiriyollar mış . "

Cevap ne olur kine ???
    . .

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Pudra şekerini fazla kaçırıyorlar dersek doğru bir yaklaşım olur mu acaba ...Bir 5 yıl belki daha fazla beklemeyi rabbim nasip eylesin
    https://thegreekuniverse.quora.com/D...m-Islam-racism

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben olsam yanlış biliyorsun anne şöyle böyle konuşurum , sonra "hayırsız damat , damat anarşik olmuş , " damgasını yer otururum.

Ama şunu bir sorun mümkünse , " valideciğim bütün zamları Kılıçdaroğlu yapıyormuş hep onun yüzünden ekonomi bozulmuş meğerse , RTE gitsin diye zam yaptiriyollar mış . "

Cevap ne olur kine ???
    . .
    Ne anlatsan boş.bu millet akıllanmaz.seçimde mevcut iltidar ve yönetim şekli biterse mülk, taşınmaz vs olaylarımı gözden geçireceğim.

Sadece üzüntüm 80 milyon içinde aday olmasın denecek tek kişi aday oldu , o da seçimi kaybetmek için zaten.
    Daha dün bile bizim gibi dini konuda hassas ülke de baktı KK chp oyları yine artıyor ne yaparsa yapsın, aleviyim diyince şimdi o lafını bile konuşuyorlar.

Sayfa 631/1009 İlkİlk ... 131531581621629630631632633641681731 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •