Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, bugün Vali Hasan Karahan başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası, koronavirüs tedbirleri kapsamında, il genelinde maske kullanımının zorunlu hale getirildiği açıklandı.
Printable View
Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, bugün Vali Hasan Karahan başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası, koronavirüs tedbirleri kapsamında, il genelinde maske kullanımının zorunlu hale getirildiği açıklandı.
%300 aldık,yanlız TAÇ kaçtı,%25 kazançlan çıktık,8.26 bugün hala tavanda,çünkü hisse güvenilmezdi,paçayı kurtardığıma dua etmiştim,öyleye tahtası geçici kapatılmıştı kapa bildirim göndermediği için,kap kacakta onu göz altı pazarına postalamış olup 3 cıvrı olan hisse 1.67 iken tahtasını kapatmıştı spk,spk ne yapar,patronların kılıfına uydurdukları satışları onaylar,guya KY'yı kolluyor,ne kollaması kol gibi geçiriveriyor,patronlarda sırıtarak sattıkları hisselerin keyfini sürüyor,adamlara doğru dürüst yaptırım yokki,neyse göz altını severim,en fazla kazancım onlardan oldu,tabiki 6-7 adet hissemin tahtaları 10 senedir hala kapalı,olsun,onların zararını katlayarak çıkardım göz altından:)
Hazine: Nisan İç Borç Çevirme Oranı %295.0 (Önceki %137.4)
Burdur'da iş başı yapacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlara koronavirüs (Covid-19) testi yapıldı. Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde testi pozitif çıkan bir berber karantinaya alınd
Bende hala 1 lotu var evladiyelik:evil:
Aneltide es geçmemek lazım,Rıdo para içinde yüzüyordu,tahtasını kapattı spk,sonra çağrı fiatı açıkladı 1.29 falan,maliyet 0.50 bende,az lotum yoktu,umutlu olduğumdan 66.000 lot vardı,kazancı siz hesaplayın,çoklarıylan mahkemelikti Rıdo,hissenin fiatı 7 tl diyordu mahkemeye verenler,kar çarpanlarıylan öyle yapıyordu,ben ne uğraşacağım mahkemelerde diye çağrı fiatından postaladım gitti,çağrıya katılmayanlar şimdi ağlaşıyor,spk güvensiz olduğundan bunu değerlendirdim.Rıdo ise şimdi pis,pis sırıtıyor,3 tl olan hisseyi 0.40 krş'a kadar satmıştı,esasında mahkemeye verenleri kutamak lazım,zaten onlar sayesinde çağrı fiatını açıkladılar,bilemiyorum mahkemeye verenler bizd şirkete ortak olduk artık diyorlardı,ne derece doğru bilemiyorum.
Van'ın İpekyolu ilçesinin Ortanca Mahallesi'nde düzenlenen taziye sonrası bölgedeki coronavirüs vaka sayısı 95'e yükseldi.